Damjan Murko
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
izitanči - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 12. 2004
- Kraj: bela ljubljana
FUJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJj
Jaz sem ga zadnjič gledala na tv.Sem kar obstala.Kako se pa obnaša??HALLO???? On je ziher....

Jaz sem ga zadnjič gledala na tv.Sem kar obstala.Kako se pa obnaša??HALLO???? On je ziher....

Sončni zahod je mešanica, med pravljico in iluzijo. Ene največjih lepot, kar jih ponuja stvarstvo. Čista katarza človeškim čutom.
-
izitanči - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 12. 2004
- Kraj: bela ljubljana
Sem vidla tele slikce od Damjana.Brez komentarjev...čisto odveč so ...saj če bi napisala čist po pravici bi me tlele skenslal.Ampak bom kar zadržala zase.
lollllllllllllllllllll
looooooooooooooooooooooooolllllllllllllll
solze mi tečejooooooooooo
Sončni zahod je mešanica, med pravljico in iluzijo. Ene največjih lepot, kar jih ponuja stvarstvo. Čista katarza človeškim čutom.
-
tiasha - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 6. 2004
opium napisal/-a:jebeš slikce, tm dol pejd brat kaj piše o njemu.... pa komentarji
Oooo joj pa to ne moreš vrjet ...

Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
-
*Ela* - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 4. 2005
vrjetno se je šlo za to da je Murko idiotsamomojca napisal/-a:Včeraj je bil v Extra, pa nisem vidla, sam na koncu sem slišala, da mu je voditeljica rekla, da naj naslednjič ne bo tako agresiven, ker je ona zato tam da sprašuje. A katera ve zakaj se je šlo?

as if.
-
miss missy - Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 9. 2005
Pri njem je fora, da ma baje odgovore naštudirane... če ga pa neki nepričakovano vprašaš, je pa brez besed.
drgač se mi pa zdi, da hoče kopirat obnašanje Helene Blagne...
Tip je enim všeč, sam kaj k večini ni
drgač se mi pa zdi, da hoče kopirat obnašanje Helene Blagne...
Tip je enim všeč, sam kaj k večini ni

The key is, never stop doing what you love!
- shtrukeljchek
- Debatorica
- Na forumu od: 2. 2. 2005
- Kraj: Ljubljana
ha hahaha tm ku piše da se je ob 18ih ze napolnila dvorana. hahaha rajš poglejte kok je velka pa kok folka je dejansko notr. če jih je 50 jih je velik pa še to je verjetn vso žlahto u kup spravu
ta model je tok ogabn pa sluzast in oh in sploh wanna be helena blagne- sam bog mu pomagej....k blagnetka je tut ena zmešana grda kura.

ta model je tok ogabn pa sluzast in oh in sploh wanna be helena blagne- sam bog mu pomagej....k blagnetka je tut ena zmešana grda kura.
If you love something, set it free. If it comes back, it was, and always will be yours. If it never returns, it was never yours to begin with
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov