Damjan Murko
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
LARIKA - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 2. 2005
sAdie napisal/-a:se popravljam, ne peder, kot ofucana kura ceprav zdaj ze razmislajm, da je krizanec med dannyem in netopirjem ...hmmm
LOOOOOOOL a se lahko polulam hahahahaha
jst se bom zadavla od smeha
Ženske moramo biti lepe, da nas moški ljubijo, in neumne, da lahko ljubimo njih.
Coco Chanel
Coco Chanel
-
sAdie - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2004
kafrca napisal/-a:baje d ma punco Majo in d jo ma ful rad ... niti sanja se mi ne če je res al ne... no baje d je njegova tajnica (ne menedžerka-je popravu spraševalko )
pa baje d ma ful širok krog poslušalcev in da ga vsi neverjetno obožujejo
to sem tui brala - kje ze? Lea? Nova? joj
I love SISLEY& RW
-
sAdie - Cosmofrik
Draga Larika
Ime: Damjan
Priimek:Murko-v očeh Slovencev, PRVI SLOVENSKI SLAVČEK
Starost:22 let
kontakt/tajništvo Damjana Murka:
murko.damjan@gmail.com
nastopi/intervjuji/prodaja zgoščenk in
kaset/ostale informacije.
gsm:040/483-084
ce se nimas
Ime: Damjan
Priimek:Murko-v očeh Slovencev, PRVI SLOVENSKI SLAVČEK
Starost:22 let
kontakt/tajništvo Damjana Murka:
murko.damjan@gmail.com
nastopi/intervjuji/prodaja zgoščenk in
kaset/ostale informacije.
gsm:040/483-084
ce se nimas
I love SISLEY& RW
-
LARIKA - Cosmopolitanka
Kadar peče te zgaga,
Murkova slika vedno pomaga.
Če pa trebušček mori,
pa pustite da slavček zažvrgoli.
evo eno umetniško pesmico o njem
gelč samo zate
Avtor: Bejbi
Če pa trebušček mori,
evo eno umetniško pesmico o njem
gelč samo zate
Avtor: Bejbi
Ženske moramo biti lepe, da nas moški ljubijo, in neumne, da lahko ljubimo njih.
Coco Chanel
Coco Chanel
- bejbika
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 8. 2004
Kako je sploh nastal ta komad Srečen sem, ker sem moški?
Refren je res obstajal že prej. Saški sem povedal, kakšen komad hočem. Lahko trdim, da gre za eno kvalitetnejših pesmi v moji karieri.
Hahaha …
Kaj se smejiš?
Oprosti, saj ne, da ne cenim tvojega posla, ampak nisem navajen ljudi, da s tako suverenostjo gledajo na svoje živeljenje. Govoriš o neki karieri, imaš pa dva komada?
Ne dva komada. Imam dva projekta.
…
Kakšno mnenje o svojem glasu imaš, se ti zdi, da je dober?
Mislim, da sem na dobrem glasu. V Sloveniji je kar nekaj dobrih vokalistov, kot je Saša Lendero, vendar pa jaz po vsega šestih letih še ne morem imeti tako močnega vokala, ker ga še gradim. Oni so absolutni fenomeni.
Oprosti, ampak meni se tvoj glas ne zdi glas za petje.
To je pač tvoje mnenje.
Kakšni so bili komercialni iztržki tvojih projektov?
Prvo in drugo ploščo sem izdal v samozaložbi, da ni kakih nategov in da točno kontroliram prodajo. Prvo naklado sem razprodal v srebrni nakladi, to je 2500 primerkov. Doma imam plaketo.
…
Zakaj si zadnjič v kuharski oddaji kuhal neke špagete, če si pa slaščičar?
Ker je Slovenija od mene pričakovala slaščico, jaz pa delam to, česar se od mene ne pričakuje.
“Ko se z Majo že pripraviva na spolnost, gre to precej hitro. Rad imam romantiko, vendar pa nikakor ne med seksom. Po ali pred ja.”
“Ona je precej starejša od mene, osem let.”
Je to tvoja prva punca?
Zelo resna res prva. Prej so bile avanture. Zdaj živiva skupaj. Je tudi moja tajnica.
…
Kdo sploh je tvoje občinstvo?
V zadnjem času so to tudi mlada dekleta, ki znajo pesmi na pamet, sicer pa otroci, ki so tako prvinski, in pa starejši
…
Kako, s kom in kdaj si izgubil nedolžnost?
Pri štirinajstih, s sošolko, ki se ji ne spomnim imena. Po telovadbi v slačilnici. Zelo mi je žal, da se je to zgodilo brez ljubezni. Zelo na hitro. Niti nisem vedel, kaj se mi dogaja.
Refren je res obstajal že prej. Saški sem povedal, kakšen komad hočem. Lahko trdim, da gre za eno kvalitetnejših pesmi v moji karieri.
Hahaha …
Kaj se smejiš?
Oprosti, saj ne, da ne cenim tvojega posla, ampak nisem navajen ljudi, da s tako suverenostjo gledajo na svoje živeljenje. Govoriš o neki karieri, imaš pa dva komada?
Ne dva komada. Imam dva projekta.
…
Kakšno mnenje o svojem glasu imaš, se ti zdi, da je dober?
Mislim, da sem na dobrem glasu. V Sloveniji je kar nekaj dobrih vokalistov, kot je Saša Lendero, vendar pa jaz po vsega šestih letih še ne morem imeti tako močnega vokala, ker ga še gradim. Oni so absolutni fenomeni.
Oprosti, ampak meni se tvoj glas ne zdi glas za petje.
To je pač tvoje mnenje.
Kakšni so bili komercialni iztržki tvojih projektov?
Prvo in drugo ploščo sem izdal v samozaložbi, da ni kakih nategov in da točno kontroliram prodajo. Prvo naklado sem razprodal v srebrni nakladi, to je 2500 primerkov. Doma imam plaketo.
…
Zakaj si zadnjič v kuharski oddaji kuhal neke špagete, če si pa slaščičar?
Ker je Slovenija od mene pričakovala slaščico, jaz pa delam to, česar se od mene ne pričakuje.
“Ko se z Majo že pripraviva na spolnost, gre to precej hitro. Rad imam romantiko, vendar pa nikakor ne med seksom. Po ali pred ja.”
“Ona je precej starejša od mene, osem let.”
Je to tvoja prva punca?
Zelo resna res prva. Prej so bile avanture. Zdaj živiva skupaj. Je tudi moja tajnica.
…
Kdo sploh je tvoje občinstvo?
V zadnjem času so to tudi mlada dekleta, ki znajo pesmi na pamet, sicer pa otroci, ki so tako prvinski, in pa starejši
…
Kako, s kom in kdaj si izgubil nedolžnost?
Pri štirinajstih, s sošolko, ki se ji ne spomnim imena. Po telovadbi v slačilnici. Zelo mi je žal, da se je to zgodilo brez ljubezni. Zelo na hitro. Niti nisem vedel, kaj se mi dogaja.
-
Angel girl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 12. 2006
- Kraj: Izbrisana land
LARIKA napisal/-a::rofl:
gelca si prišla do časa na wc al je že prej ušlo glede na videno?
Ušlo je vse Pa kere vi prbijate tuki, človek ne more ostat resen ko tole bere. To mora slej al prej prit do Damjana.
-
jagodka85 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2006
kafrca, baje da res ja... no ja, reklamo si je naredu... pozitivno al pa negativno... zame pozitivno, ker se lh smejem na njegov račun
pa dejte, babe žabe, umirte se no... ker mene bo kmal pobral... sam ne vem, zakaj... ker je lep?
sadie, ne žalt kokošk
pa dejte, babe žabe, umirte se no... ker mene bo kmal pobral... sam ne vem, zakaj... ker je lep?
sadie, ne žalt kokošk
-
sAdie - Cosmofrik
bejbika napisal/-a:
[b]Kako, s kom in kdaj si izgubil nedolžnost?
ja pa ja da kera je ta bla taka, da mu je dala...po moje mu je nekaj v rit vtaknla, pa je mislo, da se tak zgubi nedolznost...Hmm...v ritno lukno pa kolk je meni zanano ni lih iz ljubezni
I love SISLEY& RW
-
LARIKA - Cosmopolitanka
Angel girl napisal/-a:LARIKA napisal/-a::rofl:
gelca si prišla do časa na wc al je že prej ušlo glede na videno?
Ušlo je vse Pa kere vi prbijate tuki, človek ne more ostat resen ko tole bere. To mora slej al prej prit do Damjana.
ej tole tudi jaz močno upam, da bo vidu kake fanice ima tukaj ind a nas bo v naslednjem intervjuju tudi omenil
Coco Chanel
Coco Chanel
- kafrca
- Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 11. 2006
sAdie napisal/-a:kafrca napisal/-a:baje d ma punco Majo in d jo ma ful rad ... niti sanja se mi ne če je res al ne... no baje d je njegova tajnica (ne menedžerka-je popravu spraševalko )
pa baje d ma ful širok krog poslušalcev in da ga vsi neverjetno obožujejo
to sem tui brala - kje ze? Lea? Nova? joj
men se zdi da žurnal ... na vlaku je že vredi čtivo
-
sAdie - Cosmofrik
jagodka85 napisal/-a:sAdie napisal/-a:LARIKA napisal/-a:Kadar peče te zgaga,
Če pa trebušček mori,
Damjan, viiš zdaj ti to
tole bi bil lahko naslednji veliki hit našega slavčka
larika pa bajbika pa backvokale To te buje
I love SISLEY& RW
-
LARIKA - Cosmopolitanka
LOOOOOOL Sajdiiii men se bo zaletelo nooooo
faaaaak kurjo polt mam
aja imam še eno boljšo :P
faaaaak kurjo polt mam
aja imam še eno boljšo :P
Zadnjič spremenil LARIKA, dne 23. Apr. 2007 21:05, skupaj popravljeno 1 krat.
Coco Chanel
Coco Chanel
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov