Damjan Murko
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
jemina - Cosmopsiho
- Na forumu od: 14. 6. 2006
ciber_girl napisal/-a::rofl:
Jagodka si pozabila vzeti pomirjevalo?
Ta slikca pa predstavlja vsa moja čustva do njega
Kaj ma on to na laseh, da je tako super počesan? Spermo? Al so mu pa vrane gnezdile na glavi? Joj, joj, Damjanček, kaj ti špe nihče ni povedal, da se pri taki mali količini las ni pametno česat na eno stran?
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
-
*pupika* - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 9. 2005
- Kraj: 3milimetre v zraku
maš prav ja... zadnjič so ga na hitovi budilki spraševali, kako se poveča penis... pa je kr neki kazu, točno pa nič ni vedu... ni ON pravzaprav izumu to teorijo, kako se to naredi? Vsaj js sem tako slišala...
My dreams are my reality...
-
LARIKA - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 2. 2005
jagodka85 napisal/-a::oops: dobla si me. jah, kaj češ, tip je lep, srečen je, da je moški in ja, zna si svojo moškost povečat. kaj če ženska bolšiga? jst bi bla njegova lastovica
punce jst umiram ko vas berem (niste resne no, le kako se lahko delate norca iz MOŠKEGA )
Ženske moramo biti lepe, da nas moški ljubijo, in neumne, da lahko ljubimo njih.
Coco Chanel
Coco Chanel
- bejbika
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 8. 2004
in dejzi to na ponosnega
ne, ena bejba je na en blog napisala tako posrečen opis, da samo stoj in glej (op beri) ... da so bila trenja in BB višek njegove slave in da revež še vedno ni prišel k sebi, ker ga je naenkrat gledalo tako veliko ljudi ... ponavadi so to samo mami, ati pa babica ...
ne, ena bejba je na en blog napisala tako posrečen opis, da samo stoj in glej (op beri) ... da so bila trenja in BB višek njegove slave in da revež še vedno ni prišel k sebi, ker ga je naenkrat gledalo tako veliko ljudi ... ponavadi so to samo mami, ati pa babica ...
-
LARIKA - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 2. 2005
Bejbi ne moreš noooo,....
Hja tako je no, ko je naš samoopevani slavček na višku svoje 5 minutne slave no in pol je revež čist hin, ker je zdej tok pomemben no. Končno se nam je spet lahko pokazal v vsej svoji (gej) lepoti. Me prav preseneča, da ni pokazal svojih penis sposobnosti v renjih to bi bilo šele zanimivo. Gledanost bi drastično narasla zaradi njegovih sposobnosti. Po njem bi se zgledovali vsi slovenski moški in fatki. Mogoče bi celo izumili kakšno teorijo z njegovim imenom
Hja tako je no, ko je naš samoopevani slavček na višku svoje 5 minutne slave no in pol je revež čist hin, ker je zdej tok pomemben no. Končno se nam je spet lahko pokazal v vsej svoji (gej) lepoti. Me prav preseneča, da ni pokazal svojih penis sposobnosti v renjih to bi bilo šele zanimivo. Gledanost bi drastično narasla zaradi njegovih sposobnosti. Po njem bi se zgledovali vsi slovenski moški in fatki. Mogoče bi celo izumili kakšno teorijo z njegovim imenom
Ženske moramo biti lepe, da nas moški ljubijo, in neumne, da lahko ljubimo njih.
Coco Chanel
Coco Chanel
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov