Damjan Murko
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
metuljčica* - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 1. 2007
Jochie napisal/-a:Angel girl napisal/-a:A si se že kej pozanimala za ceno
cena je 20€ za nastop ter 500€, da neha pet...
Njemu bo pa ego zrastel, ker je zdaj kao taka zvezda, da ga ljudje za privat žure najemajo
Upam, da ima prijateljica kaj smisla za humor
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
jao meni...njemu se pa še alma b. smeje........
če bi ga meni kdo za rojstni dan najel.....ma kakšne prijateljce ste to
če bi ga meni kdo za rojstni dan najel.....ma kakšne prijateljce ste to
- FemmeFatal
- Kofetarica
- Na forumu od: 24. 11. 2004
Hmm ... vakic, ko odprem tole temo, se spomnim na njegove starse. Ne mislim tega sarkasticno; res me zanima, kako se ob tem pocutijo njegovi starsi. So ponosni nanj? Jih je sram? So ze vlozili kako vlogo, da ga proglasijo za nepristevnega? So se mu odrekli?
Kako se pocuti mama, ko zagleda svojega bolj-zenskega-od-nje-same sina na TV-ju TAKEGA pet, da je srecen, da je moski?
Pa oce? Se tepe po glavi in sprasuje, kaj hudica je storil napak, ali tudi sam ne loci "spiccang" od "cvikcang" in lula sede (kar je smesno samo v tem kontekstu, ne samo po sebi).
Kako se pocuti mama, ko zagleda svojega bolj-zenskega-od-nje-same sina na TV-ju TAKEGA pet, da je srecen, da je moski?
Pa oce? Se tepe po glavi in sprasuje, kaj hudica je storil napak, ali tudi sam ne loci "spiccang" od "cvikcang" in lula sede (kar je smesno samo v tem kontekstu, ne samo po sebi).
-
Angel girl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 12. 2006
- Kraj: Izbrisana land
Naj nekdo piše Murkotu, da ga na Cosmo forumu naravnost obožujemo in da ga vabimo na naše naslednje srečanje. Lahko bo sedel med nami, le če nam zapoje: Srečen sem ker sem moški
-
jagodka85 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2006
ma ne, zdj pa tko. jst to resno govorim in vam povem, punce moje drage, jst si ga želim. zakaj bi to skrivala, če me pa privlačjo moški, k si znajo moškost na tak način povečat, kot on. ker tega res nihče ne zna no. on je nekaj posebnega. pa sej ni važn, če je podoben v zobe Heleni Blagne, ni važno, če se prisiljeno smeji in je šu po možnosti na operacijo, da ma lahko usta nonstop v isto stran obrnena. to ni nič važno. on je tok hud tip, da dol padeš. Went se lh skrije pred njim, resno!
-
ciber_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 6. 2005
Jagodka si pozabila vzeti pomirjevalo?
Ta slikca pa predstavlja vsa moja čustva do njega
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov