Damjan Murko
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
dumbo - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 12. 2004
- Kraj: ko prideš not - levo :)
Z Majo Strašilo je zaročen ????
Al pa sem narobe prebrala kaj piše pri njuni skupni sliki.
Verjetno ji je pripravil sladico "Lepi Damijan" (ki je ni izbruhal), v sredino skril zaročni prstan in ga postregel Maji Strašilo. Ko je uživala v njegovi sladici, je med zobmi začutila nekaj trdega - izpljune in vidi ............ vidi ...... vidi prstan, kupljen v trgovini Vse za 99 Centov. Damijan je presrečen padel na kolena - pri tem si je pretegnil stegensko mišico - in ji reče ......... Maja, si edina ki verjame vame, in si edina, ki me ima rada, v življenju ne bom nikoli več nobene pogledal, kaj šele da bi jo zgrabil za rit, saj veš, da puder ne prekrije modric ............ rad bi te vprašal - bi se poročila z menoj?
Maja Strašilo od veselja pade v jok, in z hipavim glasov odgovori - da.
[preveč prostega časa imam med učenjem]
Al pa sem narobe prebrala kaj piše pri njuni skupni sliki.
Verjetno ji je pripravil sladico "Lepi Damijan" (ki je ni izbruhal), v sredino skril zaročni prstan in ga postregel Maji Strašilo. Ko je uživala v njegovi sladici, je med zobmi začutila nekaj trdega - izpljune in vidi ............ vidi ...... vidi prstan, kupljen v trgovini Vse za 99 Centov. Damijan je presrečen padel na kolena - pri tem si je pretegnil stegensko mišico - in ji reče ......... Maja, si edina ki verjame vame, in si edina, ki me ima rada, v življenju ne bom nikoli več nobene pogledal, kaj šele da bi jo zgrabil za rit, saj veš, da puder ne prekrije modric ............ rad bi te vprašal - bi se poročila z menoj?
Maja Strašilo od veselja pade v jok, in z hipavim glasov odgovori - da.
[preveč prostega časa imam med učenjem]
Bil je navaden dan in Marko Polo je odšel odkrivat Kitajsko. Kaj boš počel ti?
-
***PINKYCA*** - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 8. 2005
jaooo ljudje pa to je sestra od Salome!!!!! So jo pa skrivali dolgo
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
Lol no, bogi fantek.
Patetičen je, njegova dečva pa tut.
Škoda energije za ubdat se s takimi. Sam če ne druzga, vsaj določene ljudi nasmeje.
Patetičen je, njegova dečva pa tut.
Škoda energije za ubdat se s takimi. Sam če ne druzga, vsaj določene ljudi nasmeje.
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
any_any napisal/-a:Samo ce tako pogledamo, ima on zdej 22 let. Kej njegov poklic bo petje al tudi kej studira?
Men ne deluje tok inteligenten, da bi lah do faksa prilezel?
Dvomim, da bi se kak kokr tok pameten človek tko blamiral. Pomojm nima druge šanse za preživljat se, daleč od tega, da bi ga kje zaposili, pol ma pa take izpade, k jim ma.
Sam ne vem, ne vem nič o njem, tko da možno, da si rahlo narobe predstavljam situacijo.
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
-
choco.cat - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 9. 2006
Ni mlajši? Kolko jaz vem je še lani (ali predlani) hodil na tekstilno ali živilsko srednjo šolo (nisem ziher katero).miikena napisal/-a:any_any napisal/-a:Samo ce tako pogledamo, ima on zdej 22 let. Kej njegov poklic bo petje al tudi kej studira?
Men ne deluje tok inteligenten, da bi lah do faksa prilezel?
Dvomim, da bi se kak kokr tok pameten človek tko blamiral. Pomojm nima druge šanse za preživljat se, daleč od tega, da bi ga kje zaposili, pol ma pa take izpade, k jim ma.
Sam ne vem, ne vem nič o njem, tko da možno, da si rahlo narobe predstavljam situacijo.
I laugh at gilded butterflies.
-
choco.cat - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 9. 2006
Pardon, ampak jaz nevem kako je lahko katerikoli ženski všeč Damjan Murko, ne samo njej Če je ko ena kumaramimi.k napisal/-a:mene pa ta njegova draga malo na tiste usekane uciteljice, ki si zelijo biti s svojimi ucenci, spominja... ne vem kako mora biti zenski pri 30ih vsec nekdo kot je damjan murko
I laugh at gilded butterflies.
-
Angel girl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 12. 2006
- Kraj: Izbrisana land
Prov krasna sta skupaj haha.
Si predstavljate najbolj sanjsko poroko? Kako Damjan prleti pred oltar v tisti beli halji in poje o kakšnem golobu al pe kej tazga
Si predstavljate najbolj sanjsko poroko? Kako Damjan prleti pred oltar v tisti beli halji in poje o kakšnem golobu al pe kej tazga
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov