Damjan Murko
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
jagoda77 - Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 8. 2004
- Kraj: Ljubljana
bambi napisal/-a:ta tip je katastrofa!!ne vem če je katera gledala intervju z njim na e plusu, vglavnem za jokat...cel čas je nakladal kako njega cela slovenija pozna (zaradi scene z verbotnovo), in so potem folk na cesti ustavljali pa doben sploh ni imel pojma kdo je to...aja, s seboj nosi vedno kozmetični kovček in noter obvezno puder, ker morajo zvezdniki bit vedno urejeni...in še na vprašanje:"kaj mislite na to da vaš smeh primerjajo s Heleno Blagne?"
"ja to je za mene kompliment, saj je ona velika dama!"
bambi pozabla si povedat, da so v tem kovčku tudi rokavičke, ki si jih Damjan zelo rad natakne, ker je dobr filing
Always Tutty Frutty
-
_n_j_i_n_s_a_ - Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 10. 2004
- Kraj: Ljubljana-Fužine
on baje "posnema" natalijo verboten, zaradi nje so kao ljudje slisali zanj, kot ze vemo natalija se bo slikala za playboy me pa prov zanima ce se bo se damjan malce razgalil
...ja nemam vise razloga zivjeti bez tvoga imena... 14/8/2005
-
Vermilion - Kofetarica
- Na forumu od: 16. 3. 2005
- Kraj: Kranj
tip ga je res totaln gravž....blajk...
najhujša je pa ta njegova izjava, da ful, da na svoj videz....mislm blajk...a se kdaj u šegu pogedal...
pismo od tega fegota je pa še fredy lepš
...pa kdo spljoh posluša tako tupo musko, to se spljoh neb smel dajat u javnost
najhujša je pa ta njegova izjava, da ful, da na svoj videz....mislm blajk...a se kdaj u šegu pogedal...
pismo od tega fegota je pa še fredy lepš
...pa kdo spljoh posluša tako tupo musko, to se spljoh neb smel dajat u javnost
-
Sky_Lady - Sramežljivka
- Na forumu od: 21. 3. 2005
- Kraj: maribor - ljubljana (odvisno)
uuuff..ja, ta Murko ga pa serje ja
HEHE
Bla sem (mislim da prejšnji teden) v JELLO-tu v MB, in koga zagledam tam? Murkota. Pa vprašite me kaj je delal....stal je pred ogledalom in se gledal hehehe; res
zvezda ki to v resnici sploh ni
HEHE
Bla sem (mislim da prejšnji teden) v JELLO-tu v MB, in koga zagledam tam? Murkota. Pa vprašite me kaj je delal....stal je pred ogledalom in se gledal hehehe; res
zvezda ki to v resnici sploh ni
don't worry, be happy!!
-
Lollypop - Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 8. 2004
- Kraj: nekje med nebesi in peklom ;)
http://www.fotosplet.net/portal/modules ... =0&thold=0
Preberte ka je napisano o njegovem koncertu (pod slikcami)! To je sigurn sam pisal!
Preberte ka je napisano o njegovem koncertu (pod slikcami)! To je sigurn sam pisal!
"No laws. No limits. One rule. NEVER fall in love."
-
majchy - Komunikatorka
- Na forumu od: 19. 8. 2004
- Kraj: NM / LJ
Citiram:
Vse je bilo nared, da na oder stopi, zvezda večera, Damjan Murko.
(Voditelj je pred prihodom Damjana na oder, opozoril medije, da naj ga fotografirajo in posanamejo samo v ključnih momentih njegovega nastopa, sicer pa naj zvezdo pustijo, da se v celoti posveti svojemu delu).
Pa ne no...ne moreš tako...
Vse je bilo nared, da na oder stopi, zvezda večera, Damjan Murko.
(Voditelj je pred prihodom Damjana na oder, opozoril medije, da naj ga fotografirajo in posanamejo samo v ključnih momentih njegovega nastopa, sicer pa naj zvezdo pustijo, da se v celoti posveti svojemu delu).
Pa ne no...ne moreš tako...
Nekoč ni dolgo še tega
v deželi res ne vemo kje
živela je čebelica
imela lepo je ime...
v deželi res ne vemo kje
živela je čebelica
imela lepo je ime...
-
electra - Sramežljivka
- Na forumu od: 31. 3. 2005
- Kraj: Maribor
Pa tip se PUDRA!!! Halo?!? Ogabno! Človek nima v betici trohice soli, pa s takimi bizarnimi hudi vun. Mislim... Pa njegova "pravilna" slovenščina, joj da me spravlja ob živce. Skoraj tak ko oni Fredy ali what the fuck ever.
I used to be a scared of the dick, but now I throw my lips to the shit, handle it like a real bitch.
-
Ančka - Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 10. 2004
- Kraj: lepa gorenjska vasica & Ljubljana
Joooooj, kk sem se nasmejala!!!!!!
Njegovo slikco bodo zdj dal na vse čokolade, na vse sladkarije,.... skratka na vse kar redi! Bote videl, da bo folk v parih mescih čist shujšan! Matr, rada bi vidla človeka, k bi si upov kupt kej s slikco ''lepega Damjana''!
Njegovo slikco bodo zdj dal na vse čokolade, na vse sladkarije,.... skratka na vse kar redi! Bote videl, da bo folk v parih mescih čist shujšan! Matr, rada bi vidla človeka, k bi si upov kupt kej s slikco ''lepega Damjana''!
Ti in jaz. Kot črno in belo. Kot A in B. Bila sva eno - nikoli ti brez mene, nikoli jaz brez tebe. Včeraj je bilo drugače, kot je danes in danes je drugače, kot bo jutri... Samo nekatere stvari ostaneje večne, za vedno!
-
limonca - Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 11. 2004
Ančka napisal/-a:Joooooj, kk sem se nasmejala!!!!!!
neeeeeeeee, prosm ne!!! kaj bom pol brez čokolade, umrla bom ker damjanove čokolade res ne mislm kupovat!!!
-
Dalila - Debatorica
- Na forumu od: 5. 8. 2004
Ančka napisal/-a:Joooooj, kk sem se nasmejala!!!!!!
Joj to bi bilo izvrstno, glede na to, da sem odvisnica od čokolade, bi bil to odličen pripomoček pri zdravljenju.
pa pa
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]