Damjan Murko
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
NotYourToy - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 12. 2006
Lara napisal/-a:Smejala ne, ampak pojasni nam pa to MARSIKAJ
I agree ampak res MARSIKAJ!!!! razen nekaj mi še ni jasno: Kira budala bi hodla z njim?! Nekje sm zasledila sliko njegove ''punce'' in mi je vizualno ušeč ... Tk da mi ni jasno al ji plačuje da sta kao skup al pa sta se spoznala na šoli Gustava Šiliha in se noro zaljubila (najbrž so obema podtaknili šolanje pri njihˇˇˇ)
jemina napisal/-a:aha to sem jz tudi slišala ... je reku, da so ga kr podtaknili tja
Maybe some women aren't meant to be tamed. Maybe they're supposed to run wild until they find someone, just as wild, to run with.
-
Lara - Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 6. 2004
Ja, valda, če ne paziš dovolj, ti hitro "podtaknejo" šolo s prilagojenim programom
Pa kak lahko reče, da so mu podtaknili, jaz bi še ga zdaj enkrat dala tja.
Una, ko pa hodi z njim, pa se mi smili. Ni se mogla zaljubit v videz , ne v karakter , kaj še ostane??? Kaj zaboga je razlog, da neka ženska riskira svojo mladost za Damjana Murka??????
Pa kak lahko reče, da so mu podtaknili, jaz bi še ga zdaj enkrat dala tja.
Una, ko pa hodi z njim, pa se mi smili. Ni se mogla zaljubit v videz , ne v karakter , kaj še ostane??? Kaj zaboga je razlog, da neka ženska riskira svojo mladost za Damjana Murka??????
-
MoJcHyKa - Debatorica
- Na forumu od: 25. 11. 2006
- Kraj: Primorska
Lara napisal/-a:Una, ko pa hodi z njim, pa se mi smili. Ni se mogla zaljubit v videz , ne v karakter , kaj še ostane??? Kaj zaboga je razlog, da neka ženska riskira svojo mladost za Damjana Murka??????
eh vsak ima svoj okus, pa čeprav meni je tip čisto mimo (ko sem ga gledala na E+, sej vidla zakaj imate tako mnenje)...
Sicr pa kaj veš, mogoče lahko hoče postati slovenska zvezda, kot so že poiskusile nekatere punce
-
NotYourToy - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 12. 2006
če jo kupuje z denarjem pol je mogu uzel ogromen kredit s svojimi nastopi zasluži pomoje glih tok da si lahk rit obriše
Maybe some women aren't meant to be tamed. Maybe they're supposed to run wild until they find someone, just as wild, to run with.
-
jagodka85 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2006
Hothien napisal/-a:Moj komentar... iščem smeška, ki bruha...
izvoli
njegove slikice za njegove oboževalke (za jemino )
-
densy - Cosmofrik
- Na forumu od: 5. 3. 2006
Murko-v očeh Slovencev,... ahahahahhahahahah
ej, kva paj fora, da je kr cifro gor dau.. jest bi ga kr mal poklicala, pa ga zajbavala
zdani projekti:
-POLETI LASTOVKA (razprodan v rekordnih petih mesecih)
SREČEN, KER SEM MOŠKI
hahahah rekordnih petih mesecih.. zih je bla naklada 10 cdjev pa 3 kasete.
wooo sovražm ga sovražm ga sovražm ga sovražm ga sovražm ga sovražm ga sovražm ga sovražm ga sovražm ga....
ej, kva paj fora, da je kr cifro gor dau.. jest bi ga kr mal poklicala, pa ga zajbavala
zdani projekti:
-POLETI LASTOVKA (razprodan v rekordnih petih mesecih)
SREČEN, KER SEM MOŠKI
hahahah rekordnih petih mesecih.. zih je bla naklada 10 cdjev pa 3 kasete.
wooo sovražm ga sovražm ga sovražm ga sovražm ga sovražm ga sovražm ga sovražm ga sovražm ga sovražm ga....
-
dumbo - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 12. 2004
- Kraj: ko prideš not - levo :)
Včeraj sem ga videla, kak je šel proti Europarku, peš in sam ..... mater, skoraj sem prometno povzročila, ko sem gledla v njegovi smeri, pa ne za to, ker bi padala za njim, ampak ker je imel oblečeno belo oprijetno jaknico - mislim da jo jih v H&M meli - z kapico in fejk krznom
Naj mi oprostijo vsi, ko so se včeraj vozili pred in za menoj
Naj mi oprostijo vsi, ko so se včeraj vozili pred in za menoj
Bil je navaden dan in Marko Polo je odšel odkrivat Kitajsko. Kaj boš počel ti?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov