Damjan Murko
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
jemina - Cosmopsiho
- Na forumu od: 14. 6. 2006
Men ej pa tko fajn ... najbolj smešno ej to, ker se ne zaveda kako butast je ... misle, da je zato po tv, ke je car ... zadnč sem gledala E+, ko ga je Boštjan res jebov v glavo on pa svoj značilen nasmešek pa kao jz sem res hud ... res ni dojel
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
Solo tu, solo yo
-
nutella - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 5. 2005
- Kraj: Trbovlje
A gre sam meni na bruhanje ko ga vidm?! Ne, men gre na bruhanje že k tole od nega berem. Mislem. Tega tipa bi za kak mesc u en keuder zaprla, kruh pa vodo, da se neb več tko obnašu. Preklet buzi jedan nagravžn!
Never pick a fight with an ugly person, they've got nothing to loose.
-
plesalčica - Komunikatorka
- Na forumu od: 30. 12. 2006
- Kraj: heaven,tretji oblaček na južni strani
ko ga zagledam me zamika lezbo scena.ne me narobe razumet-spoštujem homoseksualce ampak jaz obožujem in ljubim moške....sam ta tip je pa BLJAK
...itak mi vse diši po tebi...
-
*_nincy_* - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 2. 2006
Lara napisal/-a:plesalčica napisal/-a::evil: ko ga zagledam me zamika lezbo scena.
Jooooj, boga negova mati, to si morš očitat do konc življenja kaj si nardila narobe
Ja kok sm se pa temu nasmejala
sej bo fanta? UPAM da na stara leta pamet srečala
najprej imej sebe rad in potem te bodo imeli tudi drugi
-
NotYourToy - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 12. 2006
je morda katera prebrala prispevek v novi kjer je Murko govoril o povečavi penisa? omfg kk sm se pa temu članku nasmejala
za vse tiste (tudi za fante) ki ga niste prebrale-manjša obnova : prvo ti more špricnit ker če ti umes potem ne deluje no ostalo pa se da razbrati iz slike ko murkec v svoji rokici (namazani z dior-jevo kremico) drži banano .. jaja tud take mamo me je pa rumeni tisk totalka razočaral ker poročajo o takih bedarijahhh ..
moje mnjenje o murkonu?
fant brez izobrazbe, ki si išče pozornost in s tem služi denar na tako glup načln.. domače povedano --luzer nad luzerji!
za vse tiste (tudi za fante) ki ga niste prebrale-manjša obnova : prvo ti more špricnit ker če ti umes potem ne deluje no ostalo pa se da razbrati iz slike ko murkec v svoji rokici (namazani z dior-jevo kremico) drži banano .. jaja tud take mamo me je pa rumeni tisk totalka razočaral ker poročajo o takih bedarijahhh ..
moje mnjenje o murkonu?
fant brez izobrazbe, ki si išče pozornost in s tem služi denar na tako glup načln.. domače povedano --luzer nad luzerji!
Maybe some women aren't meant to be tamed. Maybe they're supposed to run wild until they find someone, just as wild, to run with.
-
jemina - Cosmopsiho
- Na forumu od: 14. 6. 2006
Dame mas quiero mas
Solo tu, solo yo
Solo tu, solo yo
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov