Damjan Murko
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
fiona - Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 8. 2004
Emina napisal/-a:Vhu d fak je to????
Ma kje jih pobirate...
ja samo res.... sej ni narobe,da je gej....ampak malo okusa mu pa ne bi falilo... Pa kdo je sploh rekel, da je pevec? Matr smo dalec prisli....bljak....
Nikakvi..sladica je pa verjetno managerjeva ritka.....
-
CommandykA - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 11. 2004
- Kraj: Maribor
Emina napisal/-a:Vhu d fak je to????
Ma kje jih pobirate...
manj ves bolse je nisi cist nic zamudila
Riba plava in rdeca.Bil je bled in bohinj.Srbela ga je peta in sesta.Znal je brat in sestra.
-
*missy* - Kršitelj/ica 1. stopnje
- Na forumu od: 10. 11. 2004
ta tip je res kriza....je izjavil, da dela sam s profesionalni, ne pa z amaterji (ne vem o kom je to govoril)
pa rekel je, da bo do poroke spal pri starših in da še ni nikoli prespal pri kakšni punci, ne ona pri njem
100 ludi...100 čudi
pa rekel je, da bo do poroke spal pri starših in da še ni nikoli prespal pri kakšni punci, ne ona pri njem
100 ludi...100 čudi
bolje ljubiti in izgubiti, kot nikoli ljubiti
me to you
me to you
-
jagoda77 - Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 8. 2004
- Kraj: Ljubljana
Mislem.... jaz sem en večer prekljapljala med kanali in zagledam tega modela. Najprej sploh nisem vedla, kdo je... sem misla, da imajo kakšen šov, kjer upodabljajo znane ljudi, ker me je njegovo obnašanje zelo spominjalo na Heleno Blagne (žal je ona CARICA in da on kakršnokoli njeno kretnjo naredi, je samo ). Govori, da je profesionalec, da ko so ga prosili, če bi mogoče zapel od Helence en komad, da on pa že ne bo njej reklame delal, ker vsa ker on reče pa zapoje, je oh in sploh prevelika reklama.... Jaz še sedaj komaj verjamem, da takšen tip, s svojo sladico res obstaja v Sloveniji... Mislem... crkneš od smeha
Always Tutty Frutty
-
LARIKA - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 2. 2005
tole je zame malo preveč,... ta tip je tolk ogaben da ne vem kako to da ga ni sram na cesto stopit. raje bi umrla od sramote kot da s takim pederčkom hodim po cesti ali pa da bi prijateljevala z njim. da ne bo pomote pedri znajo bit zelo čudoviti ljudje- on to ni!!!!!!!!!!! poznam kar nekaj ljudi ki imajo drugačno usmerjenost pa nimam nil proti njim- vsi enaki vsi enakopravni!!!
idi kuči pjevajuči ali boga molim nemoj pjevati
idi kuči pjevajuči ali boga molim nemoj pjevati
-
sweet_kitty - Debatorica
- Na forumu od: 24. 2. 2005
Jest pa sploh ne vem kdo je ta Damjan Gnusni Murko !! Pa sem dobila en tak občutek da je vbistvu še bolše zame če ne vem kdo to je .
Ni moj trip v svetu sanj-
Moj trip je lajf!
Moj trip je lajf!
-
Dalila - Debatorica
- Na forumu od: 5. 8. 2004
- Kraj: Ljubljana
sweet_kitty napisal/-a:Jest pa sploh ne vem kdo je ta Damjan Gnusni Murko !! Pa sem dobila en tak občutek da je vbistvu še bolše zame če ne vem kdo to je .
Ja u bistvu, če te pa vsen zanima maš pa linke na prvi strani te teme z njegovo stranjo pa ga idi pogledat.
pa pa
-
sweet_kitty - Debatorica
- Na forumu od: 24. 2. 2005
Sem si šla ogledat njegove slike... Ojoj... Čisti gnus !!!
Ni moj trip v svetu sanj-
Moj trip je lajf!
Moj trip je lajf!
-
hann@ - Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 11. 2004
eh..sem nekje zagledala njegov komentar
'ljudje pricakujejo da smo mi ZVEZDNIKI vedno brezhibno urejeni''
ce on pod brezhibno urejenost razume petsto kil pudra in lipglossa ki mu ze dol tece mu ful uspeva in da se ma on za zvezdnika...no comment...
'ljudje pricakujejo da smo mi ZVEZDNIKI vedno brezhibno urejeni''
ce on pod brezhibno urejenost razume petsto kil pudra in lipglossa ki mu ze dol tece mu ful uspeva in da se ma on za zvezdnika...no comment...
...sex is like:nokia (connecting people), like nike (just do it), like pepsi (ask 4 more), like coca-cola (enyoj)...
- bambi
- Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 12. 2004
ta tip je katastrofa!!ne vem če je katera gledala intervju z njim na e plusu, vglavnem za jokat...cel čas je nakladal kako njega cela slovenija pozna (zaradi scene z verbotnovo), in so potem folk na cesti ustavljali pa doben sploh ni imel pojma kdo je to...aja, s seboj nosi vedno kozmetični kovček in noter obvezno puder, ker morajo zvezdniki bit vedno urejeni...in še na vprašanje:"kaj mislite na to da vaš smeh primerjajo s Heleno Blagne?"
"ja to je za mene kompliment, saj je ona velika dama!"
"ja to je za mene kompliment, saj je ona velika dama!"
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov