Damjan Murko

Slavni na sto in en način.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
u_k_i
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 31. 8. 2005
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a u_k_i » 17. Sep. 2006 18:57

čaki mal dons je izbor pesmi poeltja na papriki, tam mu ne bo teba plačt, bo lohka spet pel da je srečen da je moški :lol:
sanjaj svoje življenje,
a živi svoje sanje
Uporabniški avatar
Peterca18
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 1. 1. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Peterca18 » 17. Sep. 2006 19:43

Zakaj se vedno najde nekdo, ki dela Štajercem sramoto?! :angry:
Ko bom velika, bom Lara Croft.
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 17. Sep. 2006 22:47

bad_girl napisal/-a:
Zvoncica napisal/-a:Ljubezen je prelepa,
ljubiti moraš znati,
da prehitro ne postaneš mati,
ljubezen je prelepa,
ljubiti moraš znat,
da prehitro ne postaneš ati

o moj bog :roll: :lol:

OMG...umeram... Slika Slika Slika

on ne more postat ati, ker v ritko geje natepava :D :evil:

o moj bog..sej ne morš vrjet ušesom in očem da kej tazga slišijo in vidijo..pa s kje se je pobral ta človeček..matr ša neandretalci so bli bolj razviti v možganih kot on..še moja mačka je bolj pamtna kot on, neglede na to kam se poščije ko se ji zlušta..ampak scanje pobrišeš in pol ne smrdi več, kako za vraga boš pa njega utišu da ne bo smrdel več ukol s temi nebulozqami in jadebudnimi izjavami.... :? :eek:

srečen ker sm moški...pa kako lahko kdo tok faljenga človeka nardi... :roll: pomoje je bla to stara sperma...ker to pa res ni normalno......
Uporabniški avatar
***PINKYCA***
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a ***PINKYCA*** » 18. Sep. 2006 14:47

jaz sem ga vidla prejšno sredo se je sprehajal z neko bejbo( full lušno) oblečeni pa je bil da :eek: bele oprijete hlače, pa bela srajčka z nekimi črnimi rožicami :roll: ko ga kje vidiš je bolše kot pa vic dneva :twisted:
Uporabniški avatar
cotkica
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 23. 7. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a cotkica » 18. Sep. 2006 14:54

Včeraj sem gledala njegov nastop na Tv Paprika, ko so zbirali Pesem poletja. In njegov nastop? Katastrofa! No kot vedno... Oblečen je bil v bele hlače (najbrž iste kot je rekla ***PINKYCA*** :) ), zgoraj je mel pa obupno belo srajco z dolgimi rokavi. Na koncu rokavov je imel pa tko razširjeno, da je zgledal kot en wannabe angel. OBUP vam rečem.

In potem ga Živa Vadnov vpraša kdo je njegov sitilist, in on reče da ima kar 4! šivilje in da mu one šivajo tako zelo "zanimive" obleke. džizsss :roll:
Uporabniški avatar
BHawk
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 9. 5. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a BHawk » 18. Sep. 2006 15:05

cotkica napisal/-a:In potem ga Živa Vadnov vpraša kdo je njegov sitilist, in on reče da ima kar 4! šivilje in da mu one šivajo tako zelo "zanimive" obleke. džizsss :roll:

Zakaj se mi zdi da so te njegove "šivilje" v resnici dijakinje 1.letnika srednje šiviljske šole???
Uporabniški avatar
Dančy
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 3. 7. 2005
Kraj: tu in tam

Neprebrana objavaNapisal/-a Dančy » 19. Sep. 2006 14:10

V soboto je bil na Hitovem sejmarjenju...bljak...pederajs...je mel usnjene nategnjene hlače na sebi :unknown:
Misli pozitivno....
Uporabniški avatar
katarincaa
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 20. 8. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a katarincaa » 20. Sep. 2006 23:40

haha Dančy a i ga vidla....dej povej kake komade ma, pa plesni nastop :lol: hihi
Uporabniški avatar
Dančy
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 3. 7. 2005
Kraj: tu in tam

Neprebrana objavaNapisal/-a Dančy » 21. Sep. 2006 14:52

katarincaa napisal/-a:haha Dančy a i ga vidla....dej povej kake komade ma, pa plesni nastop :lol: hihi

Nehi me hecat!
Ej tko čustveno doživlja te svoje komade...jej bljek...mene čist na heleno blagne spominja...
Grauž :oops:
Misli pozitivno....
Uporabniški avatar
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 14. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jemina » 21. Sep. 2006 17:22

Dančy napisal/-a:
katarincaa napisal/-a:haha Dančy a i ga vidla....dej povej kake komade ma, pa plesni nastop :lol: hihi

Nehi me hecat!
Ej tko čustveno doživlja te svoje komade...jej bljek...mene čist na heleno blagne spominja...
Grauž :oops:

On itak hoče bit nova Helena Blagne. Graužel graužast.

Zj sem v novi brala, da si je hotu odstranet znamenje na vratu, ker ga to spominja na pčeta. Da si stakim dela reklame, difekten dibilni digen :roll:
Uporabniški avatar
cotkica
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 23. 7. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a cotkica » 21. Sep. 2006 18:47

Sploh ne vem kako ga lahko časopisi vlačijo po njihovih straneh...

Res bljak je.... pa njegov obnašanje... ne vem kako je lahko normalen človek tak. Kaj vse dela folk da bi bil na TV.. :roll:
Uporabniški avatar
beepsi
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 6. 8. 2004
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a beepsi » 21. Sep. 2006 23:43

:lol: berem v Novi danes (ki jo kupujem prav zaradi tega, da se prav prešerno nasmejim zraven dostikrat...)

quote:
Damjan Murko
SKORAJ BI MU PREREZALI VRAT

Čeprav Murko vedno zatrjuje, da je zadovoljen s svojim videzom, je zadnje čase ta trditev postala vprašljiva. Murko je namreč prejšnji teden obiskal lepotnega kirurga Marjana Fabjana, saj je želel, da mu odstrani lepotno piko na vratu.
-Ta pika je še edina vez z mojim biološkim očetom, in če do zdaj nisem imel stikov z njim, jih ne želim niti v prihodnje- je dejal.

A kaže, da ga bo vez z biološkim očetom še povezovala, saj je doktor Fabjan poseg odsvetoval, ker bi se lahko razvile maligne tvorbe.

-Svojega življenja ne želim tvegati zaradi ene operacije, saj so ljudje, ki me potrebujejo in jaz potrebujem njih. Pomenijo mi več kot en lepoten poseg. Ker bi bil poseg skoraj neopazen za ljudi okoli mene, sem se po posvetu s kirurgom odločil, da bo lepotična pika še nekaj časa ostala na mojem vratu-

:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
Uporabniški avatar
angel_girl
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 29. 6. 2006
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a angel_girl » 21. Sep. 2006 23:59

tip misli d je res waw, hollywood star :D še čudno d ni šel v ameriko k bi zihr bi najboljši.... :rofl:
sam res sam :lol: druzga ne morm rečt....
je pa res da je smeh pol zdravja, tud za to je Murko dobr :D če ni druzga razloga se vsej zrd tega nasmejemo :P
Uporabniški avatar
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jagodka85 » 22. Sep. 2006 9:58

beepsi napisal/-a:S...saj so ljudje, ki me potrebujejo in jaz potrebujem njih.

damjanček, potrebujemo te, da se ti smejimo (kar ni lepo, ampak useen :twisted: )

:rofl:
Uporabniški avatar
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 14. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jemina » 22. Sep. 2006 14:00

Jz bi mu res vrat prerazala :twisted:

Vrni se na Zvezde

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov