Damjan Murko
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Zvoncica - Cosmofrik
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Ljubljana
"Seks pri meni traja ponavadi od 15 do 20 minut in v tem času uporabim vse tri metode (analno, vaginalno in na roko)"
Poleg tega "ne uporablja seksualnih pripomočkov, ker jih ne potrebuje", hkrati pa trdi, da je "s svojo punco doživel vse, o čemer lahko nekateri le sanjajo"
ja fak, no...
faco ma pa tut tok zategneno, un prisiljen nasmeh
Poleg tega "ne uporablja seksualnih pripomočkov, ker jih ne potrebuje", hkrati pa trdi, da je "s svojo punco doživel vse, o čemer lahko nekateri le sanjajo"
ja fak, no...
-
angel_girl - Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 6. 2006
- Kraj: Primorska
Zvoncica napisal/-a:"Seks pri meni traja ponavadi od 15 do 20 minut in v tem času uporabim vse tri metode (analno, vaginalno in na roko)"
ja fak, no...
druzga ne morm rečt
Bageera napisal/-a:oooooo fuj Zvoncica jzt sem glih hotla neki pojest!!!! Pa me je zdele vse minil
pupe pa smo odkrile novo shujševalno kuro... žalostno ampak resnično
-
tiasha - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 6. 2004
Mislm tale slika v Novi ... če pa to ni za bruhat ... pol pa jst ne vem no ...
Ogabnooooooooo res svinjsko ogabno ... A je to kkšn dec?? Mislm pa dej ne se jebat no ...
Ma jst se rajš ubijem, rajš sm lezbijka, nuna ... ma rajš sm samska in totalno zagrenjena ceu lajf kokr pa da sm s takim tipom kot je tale svinsko nagravžn Murko ... fuuuuuuuuuuujjjjjj!!!!
Ogabnooooooooo res svinjsko ogabno ... A je to kkšn dec?? Mislm pa dej ne se jebat no ...
Ma jst se rajš ubijem, rajš sm lezbijka, nuna ... ma rajš sm samska in totalno zagrenjena ceu lajf kokr pa da sm s takim tipom kot je tale svinsko nagravžn Murko ... fuuuuuuuuuuujjjjjj!!!!
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
-
firegirl - Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 3. 2005
omg, tole pa ni za nikamor pa kakšn je no, a loh umrem od smeha
js sm načeloma ful proti temu, da se komu posmehuje pa to...sam ta pa očitno to prou hoče..če lej kak je no, pa se gre tkole nastavlat...pa kake prbije, ja da umreš no
ahhh, sej ne moreš...sam res, raj sm u celibatu ceu let...ja majke mi da res
js sm načeloma ful proti temu, da se komu posmehuje pa to...sam ta pa očitno to prou hoče..če lej kak je no, pa se gre tkole nastavlat...pa kake prbije, ja da umreš no
ahhh, sej ne moreš...sam res, raj sm u celibatu ceu let...ja majke mi da res
- FemmeFatal
- Kofetarica
- Na forumu od: 24. 11. 2004
Vcasih mi je zal, ker forum nima cenzure, ker tegale mi pa RES ni blo treba vidit.
-
Velouria - Debatorica
- Na forumu od: 2. 8. 2005
Pa ne mi rečt, da tip dejansko misli, da je sexy?!?!?!?!?!?!?!?!
Zarad une fotke v Novi sm skor bruhala, odgovori so me pa tut kr zmrazil.
(kje je un smajli k kozla)
Pa kako to, da še noben ni vidu njeogve namišljene bejbe?! Če pa že res obstaja, pol pa ni čudn, da se skriva, ker tale tip pa tut ni za nikamor, fuuuuuuuj.
Zarad une fotke v Novi sm skor bruhala, odgovori so me pa tut kr zmrazil.
(kje je un smajli k kozla)
Pa kako to, da še noben ni vidu njeogve namišljene bejbe?! Če pa že res obstaja, pol pa ni čudn, da se skriva, ker tale tip pa tut ni za nikamor, fuuuuuuuj.
now I have you sleeping next to me ... and this is home
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov