Damjan Murko

Slavni na sto in en način.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

norolescentka
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 8. 2005
Kraj: štajerska

Neprebrana objavaNapisal/-a norolescentka » 18. Avg. 2006 10:50

sanaya napisal/-a:
*pupika* napisal/-a:
*purple bitch* napisal/-a:enostaven odgovor>>>ker je prfuknen in zabit :gruebel: :D :?

pravilno!!!!! en in edini možen odgovor!!! :D

ja on je totalen debil
mislem no...mene bi blo sram
njemu je pa res kul
res mi ni nč jasn.....kako si lh tko...prfuknen

zadnjč je bil na papriki. in so ga nekaj spraševal o tuji in domači muziki. PA NI MEL POJMA!!! NITI NI VEDEL kdo izvaja pesem love me tender (elvis) :evil: , kdo je bil popularen najbol na svetu v 60ih (beatli) on je reku da abba-pa ni vedu s katere strani je helena blagne kao lepša, ampak on je njen največji oboževalec!!!!!!!!!!!!!!! :lol:

to se lahk sam v sloveniji zgodi, da mamo take norce na sceni. je reku, da madonno edin pozna od tujih, ker se je na odru enkrat slekla. pa da on sploh ne posluša tuje glasbe, pozna sam domačo. :eek: :eek:
življenje je treba uživat! ne veš, kaj te čaka za naslednjim vogalom...
češpla
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 1. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a češpla » 18. Avg. 2006 12:08

Res je "jebač" :?
Uporabniški avatar
buffy-ann
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a buffy-ann » 18. Avg. 2006 12:20

Ma jaz ga osebno poznam...mam to "srečo". Pa je vedno bil taki, mislim glede usmerjenosti. Drugač pa se mi zdi da se malo bolj nosi odkar je slavn. :cool:
Uporabniški avatar
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 14. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jemina » 18. Avg. 2006 15:06

O pa ne spet tale Murko, a ni blo o njem že vse povedan. Vedno enainisto.

hu kers tale murko? :gruebel: :nixweiss:
Uporabniški avatar
*pupika*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 14. 9. 2005
Kraj: 3milimetre v zraku

Neprebrana objavaNapisal/-a *pupika* » 19. Avg. 2006 11:16

jemina napisal/-a:O pa ne spet tale Murko, a ni blo o njem že vse povedan. Vedno enainisto.

hehe.fajn je mal šimfat...zato :D
My dreams are my reality...
Uporabniški avatar
majaoko
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 21. 7. 2006
Kraj: okolica ljubljane

Neprebrana objavaNapisal/-a majaoko » 19. Avg. 2006 12:04

On je men toook antipatičen, da kr res ni. Pa deluje mi kot, da je gej. Enostavno povedano, ogabne je! :freak:
Uporabniški avatar
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a jemina » 19. Avg. 2006 14:36

*pupika* napisal/-a:
jemina napisal/-a:O pa ne spet tale Murko, a ni blo o njem že vse povedan. Vedno enainisto.

hehe.fajn je mal šimfat...zato :D

Sj nevem, če se ga da še bolj prešimfat, ampak vi si kr dajte duška, sj bi jz tud uzrazla svoje mnenje, ampak je v tej temi že vse povedan, ker mamo kot kaže vsi isto mnenje :steinigung:
Uporabniški avatar
SSarchy
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 20. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a SSarchy » 20. Avg. 2006 14:02

Nism čist sigurna, sam če je res, potem me kr zmrazi! Namreč: men se je zdel, da Murko debatira na Miklošičevi z eno žensko, ta dan je bil sončk in sm mela tako kratko kiklco in odprto majčko in ko sm šla mimo njiju oz. takoj, ko me je opazu, me je začel tko poželjivo gledat, besede so se upočasnile.., nekak me je požiral s pogledi (tko se mi je zdelo).. :ill: :help: In pol si tko mislim, a ni on kao gej?!? Kaj pa če je oboje? O fuj no! :nein:
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
Uporabniški avatar
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a jemina » 20. Avg. 2006 14:22

SSarchy napisal/-a:Nism čist sigurna, sam če je res, potem me kr zmrazi! Namreč: men se je zdel, da Murko debatira na Miklošičevi z eno žensko, ta dan je bil sončk in sm mela tako kratko kiklco in odprto majčko in ko sm šla mimo njiju oz. takoj, ko me je opazu, me je začel tko poželjivo gledat, besede so se upočasnile.., nekak me je požiral s pogledi (tko se mi je zdelo).. :ill: :help: In pol si tko mislim, a ni on kao gej?!? Kaj pa če je oboje? O fuj no! :nein:

Mogoč si ga pa spreobrnila. Mene bi kr stresl, če bi se mi to zgodil :ertrink:
Uporabniški avatar
Latte
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 29. 11. 2005
Kraj: New York

Neprebrana objavaNapisal/-a Latte » 20. Avg. 2006 15:42

SSarchy napisal/-a:Nism čist sigurna, sam če je res, potem me kr zmrazi! Namreč: men se je zdel, da Murko debatira na Miklošičevi z eno žensko, ta dan je bil sončk in sm mela tako kratko kiklco in odprto majčko in ko sm šla mimo njiju oz. takoj, ko me je opazu, me je začel tko poželjivo gledat, besede so se upočasnile.., nekak me je požiral s pogledi (tko se mi je zdelo).. :ill: :help: In pol si tko mislim, a ni on kao gej?!? Kaj pa če je oboje? O fuj no! :nein:

Buahahaha, morš bit pa mačka in pou :lol:
How blind can you get and still have eyes?
Uporabniški avatar
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 18. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Yazmeen » 20. Avg. 2006 22:57

Men je on obupn, ampak res obupn. In res homič na kvadrat, pol pa neki glumi "srečen ker sem moški..." al kar kol že! Moški my ass, ta huj pič*ica!
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 21. Avg. 2006 7:59

Latte napisal/-a:

ali pa imas brke! :D :D :D
Uporabniški avatar
*LittleBug*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *LittleBug* » 21. Avg. 2006 12:22

JAO jz pa njega nebi dirala niti prek interneta sploh se pa nebi"hvalila"s tem d me je tak debil ščekiru :irre:
Uporabniški avatar
sAdie
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 7. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a sAdie » 21. Avg. 2006 13:05

Jochie napisal/-a:
Latte napisal/-a:

ali pa imas brke! :D :D :D

:lol: :lol: :lol: on ma rad dunajski decki varianto..
I love SISLEY& RW
Uporabniški avatar
tjashika_
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 11. 2005
Kraj: celje

Neprebrana objavaNapisal/-a tjashika_ » 21. Avg. 2006 18:23

Bageera napisal/-a:klik

sej mogoče je tole že blo, ampak men je tale video tok smešen :rofl:

loool...ja tole je že blo ja :D em...ka nej rečm u tem člouki...glede na to d mu je Helena Blagne vzornica...mislm d to use pove :lupe: :lol:
¤Hi.EaT Me *=)¤

Vrni se na Zvezde

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov