Damjan Murko
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Zvezdica007 - Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 1. 2005
- Kraj: Med zvezdicami...
He, eni so pa tudi preveč samozavestni, da tako razkazujejo okoli svoj "pevski" talent&sami sebe hvalijo na vsakem koraku.
- Lumpyka
- Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 7. 2004
- Kraj: LJ city
Haha, k berm to temo se vedno nasmejim
Js sm zanč tega modela (pardon pičko) vidla v City parku z mamico in očijem. V živo je še bl glup, k na kaki fotki.
Js sm zanč tega modela (pardon pičko) vidla v City parku z mamico in očijem. V živo je še bl glup, k na kaki fotki.
Svet se ne vrti zaradi ljubezni, se je pa zaradi nje vredno vrteti z njim...
- sanaya
- Kofetarica
- Na forumu od: 4. 1. 2006
- Kraj: od norveške do venezuele
Lumpyka napisal/-a:Haha, k berm to temo se vedno nasmejim
jz ga pa pomoje rajš nebi vidla
nikol se ne ve kaj bi mu rekla
pol bi me pa zih toži in mutiv da sem izkoristla njegovo dobroto in bla bla bla..
še spolnega napada bi me lh obdolživ
i love love
-
renatka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 30. 1. 2006
Dans sm gledla neko ponovitev oddaje na net tv. (original je blo pred 14dnevi). "Tip" je take trosu da seos pamet Pa reku je da je že 5 al 6 let na sceni?? WTF?? Pa on se ma ful za neko medijsko osebnost pa to. Pa se bore malo piše o njem. Pa baje da mu oboževalke ful gnajvijo po mobitelu, pa mu pošiljajo sex ponudbe. Dobesedno je enkrt nekje reku da je ena napisala: Pofuki me, daj mi gaaa. Yeeaaa right. To bi mu pa krrr vrjela
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
-
Sugar_baby - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 3. 2006
- Kraj: Ljubljana
ok men se ni dal brat vseh 25 strani tko da sm sam tole zadnjo stran mal prečekirala...sam se pa kr dost govori o tem modelu
ampak jst še zdej nimam pojma kdo je to...če sm prou zasledila da je to en pevc...ampak zakva se tok govori o njemu
nej mi nekdo sam na hitr razloži prosm..k mogoče kej zamujam bi mogla kej vedt...kao
ampak jst še zdej nimam pojma kdo je to...če sm prou zasledila da je to en pevc...ampak zakva se tok govori o njemu
nej mi nekdo sam na hitr razloži prosm..k mogoče kej zamujam bi mogla kej vedt...kao
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
-
Ewchk - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 7. 2004
- Kraj: Lj
A je kera gledala E+ v petek.... Je bil en gej tm in je mal govoru o Murkotu in je reku da sta prjatla in da ne ve zakaj se slika z ženskami da bi dokazu da je kao strejt in da nej že pride vn, da on pa ostali prjatli vejo kaj je... Sm se prow nasmejala.
Če nisi del rešitve, si del problema.
- sanaya
- Kofetarica
- Na forumu od: 4. 1. 2006
- Kraj: od norveške do venezuele
*pupika* napisal/-a:*purple bitch* napisal/-a:enostaven odgovor>>>ker je prfuknen in zabit
pravilno!!!!! en in edini možen odgovor!!!
ja on je totalen debil
mislem no...mene bi blo sram
njemu je pa res kul
res mi ni nč jasn.....kako si lh tko...prfuknen
i love love
-
*pupika* - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 9. 2005
- Kraj: 3milimetre v zraku
Angel girl napisal/-a:Tole temo vedno znova odprem v upanju d je kej novga. Pa ni, nikol. Folk 100x po eno in isto flanca. Rahlo nabijanje postov se mi zdi, moderatorji?
hm.to je pač odprta tema, kjer lahko vsak izrazi kakršnokoli mnenje o tem tipu... in če je tema, zakaj tega nebidelali? Poleg tega pa so nabijanje postov tudi klepetalnica in razne temu podobne teme...
to je pač moje mnjenje.. konec OT
My dreams are my reality...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov