Damjan Murko
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
kaj če bi punce iz cosmo foruma ustanovile club brezpogojnih oboževalk največje zvezde slovenske medijske scene?
ne res, če bi to naredile, mu malo pisale itd(lepe seveda) komentarje, bi bile zagotovo na 24ur.com . si predstavljate?dekleta se ne morejo upreti damjanu murku...njegova soproga maja ob tem ne more skrivati ljubosumja...
ok, malo pretiravam, ampak tudi oni to delajo
ne res, če bi to naredile, mu malo pisale itd(lepe seveda) komentarje, bi bile zagotovo na 24ur.com . si predstavljate?dekleta se ne morejo upreti damjanu murku...njegova soproga maja ob tem ne more skrivati ljubosumja...
ok, malo pretiravam, ampak tudi oni to delajo
-
Maya19 - Kofetarica
- Na forumu od: 6. 9. 2006
- Kraj: MB
MsN napisal/-a:Murko trenutno dela v bivši Pandi v mestu blizu Slomškovega trga v Mb. Vabljene
Joooj jaz sem zadnjič šla tja po kos pice pa vidim njega not. Jaz samo !!! Morm rečt, da tip je že na slikah grozen, v živo je pa dobesedno O.B.U.P.E.N.!
-
a_pikica_a - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 4. 2006
I can resist anything but temptation. Oscar Wilde
-
red*cherry - Kofetarica
- Na forumu od: 19. 6. 2008
PeggySue* napisal/-a:MsN napisal/-a:Murko trenutno dela v bivši Pandi v mestu blizu Slomškovega trga v Mb. Vabljene
Nisem od tam,zato ne poznam bivše Pande
Kaj pa dela Murko tam?Iz posta Maye19 predvidevam,da prodaja ali peče pice??
Ja mene tud to zanima... Največja zvezda Slovenije in ne vem kakšen slavček prodaja pice??
-
Maya19 - Kofetarica
- Na forumu od: 6. 9. 2006
- Kraj: MB
^nimam pojma al on tam kelnari al kaj dela, ker ko sem jaz šla po pico je samo stal tam pa me gledal kot da sem z lune padla . Postregla me je ena punca, on je pa stal tam zraven celi zabediran, tečn, čudno oblečen , bled...ma groza no. Niti enega nasmeška in nič-saj ne, da bi si to dejansko želela, ampak kdo pa hoče nekega zateženega pa tečnega kelnarja al wtf on je tam!?
-
Picaboo - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 9. 2007
Ja faaaak no Ma me prou nasmeji ta lepi Damjan hehe
-
OrangeLady - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 5. 2008
Maya19 napisal/-a:^nimam pojma al on tam kelnari al kaj dela, ker ko sem jaz šla po pico je samo stal tam pa me gledal kot da sem z lune padla . Postregla me je ena punca, on je pa stal tam zraven celi zabediran, tečn, čudno oblečen , bled...ma groza no. Niti enega nasmeška in nič-saj ne, da bi si to dejansko želela, ampak kdo pa hoče nekega zateženega pa tečnega kelnarja al wtf on je tam!?
verjetno je čakal da se zapre da opravi svoje delo_ počisti lokal D
-
jagodka85 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2006
http://govori.se/video/akademija-murko/ ... ti-zvezda/
Hahaahaha, ne morm, da se ne bi smejala
Črpal bo izkušnje iz svojega življenja ... a dej dej, izkušnje sprejemanja negativnih kritik mogoče?
Hahaahaha, ne morm, da se ne bi smejala
Črpal bo izkušnje iz svojega življenja ... a dej dej, izkušnje sprejemanja negativnih kritik mogoče?
-
red*cherry - Kofetarica
- Na forumu od: 19. 6. 2008
fak, kaj ta murko tle skače na ekranu na desni v reklami?????????????
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov