Damjan Murko
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
jagodka85 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2006
Dobr, da sm minutko nazaj pojedla, ker drugač bi me zdle vse minil ob pogledu na to, kk si je kopalke al karkoltožeje v rit zatlaču ... omg no.
aja, kdaj je pa to priznal?
Nič ne kaže, da se je Damjan Murko, ki je nedavno priznal svoje simpatije do močnejšega spola, že naveličal svoje soproge.
aja, kdaj je pa to priznal?
-
jagodka85 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2006
http://lifestyle.enaa.com/prikaziCL.asp?ClID=27987
džingi džangi
Murko je sicer znan kot velik ljubitelj narave, saj se tja odpravi, če ima le čas. Očitno tam počne džingi-džangi, hopsasa in hojladrija.
džingi džangi
-
ŽuŽa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 11. 2006
jagodka85 napisal/-a:Dobr, da sm minutko nazaj pojedla, ker drugač bi me zdle vse minil ob pogledu na to, kk si je kopalke al karkoltožeje v rit zatlaču ... omg no.
Jst mam pa žez pou ure kosilo..upam da bom do takt že pozabla . Pomoje je Damjan Novo kr poklicu kdaj pa kam naj pridejo da ga bodo spet mal pofotkal.
-
sAdie - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2004
jagodka85 napisal/-a:http://lifestyle.enaa.com/prikaziCL.asp?ClID=27987Murko je sicer znan kot velik ljubitelj narave, saj se tja odpravi, če ima le čas. Očitno tam počne džingi-džangi, hopsasa in hojladrija.
džingi džangi
Tarzan gate
I love SISLEY& RW
- Razlagalka
- Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 6. 2008
- Kraj: Štajerski konec
inaa napisal/-a:ampak tale zena je fletna....kaj je njej na glavo padl da je z njem skupi?!?
Ne vem. Dela pa v C&A v Mb, pa je taka normalna ženska pač, vsaj deluje tako.
- tvojazvezdica
- Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 9. 2008
...tip je mal v ... verjetno ga je že velikokrat kdo po zdravju vparšal... katastrofa... kaj vse bi nekateri naredili zato da so slavni....
-
mojamadonna - Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 8. 2008
- Kraj: Ljubljana
OMG
Nimam komentarja, oiroma ga imam. Kaj je delal s tistimi kopalkami, pa sedel je na brisački, ona pa kar na kamnu. Pa tale pristen poljub, ko se je žena naslonila na njegovo ramo in se ga bežno dotaknila med smejanjenjem, ker sama sebi ne verjame, da je vse to res!!!!
Nimam komentarja, oiroma ga imam. Kaj je delal s tistimi kopalkami, pa sedel je na brisački, ona pa kar na kamnu. Pa tale pristen poljub, ko se je žena naslonila na njegovo ramo in se ga bežno dotaknila med smejanjenjem, ker sama sebi ne verjame, da je vse to res!!!!
Sometimes you have to be a bitch to get things done (Madonna)
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov