Damjan Murko
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Josephina - Cosmofrik
- Na forumu od: 20. 8. 2006
^^ ja sam kopalke bi pa lahko mela mal lepše. Glede na to, da je Murko tak zvezdnik in je bajno bogat, bi ji lahko kupu kej boljšga.
-
Georgia - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 8. 2007
- Kraj: Ljubljana
Peony napisal/-a:Kam sta pa prstana skrila? Na sliki s plaže, ko njena roka počiva na njegovih prsih in njegova elegantno na lastnem stegnu ju ni videti.
Verjetno sta jih dala dol, da jih ne bi zgubila med čofotanjem v vodi...
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Murko: Na mojih nastopih so v prvih vrstah mlajši ljudje, ki se neizmerno zabavajo, ne samo zaradi moje glasbe, ampak predvsem zaradi stila, ki ga profesionalno izvajam že šest let.
Stila? Profesionalno? O čem on to?
Murko: Spomnim se, da sem kot deček zelo rad poslušal Hajdi. Imel sem vse njene kasete, posterje in obiskoval sem njene nastope. Bila mi je zelo všeč. Le kdo se ne spomni pesmice Naš kuža in Oblečem si oblekico.
Mnja, takrat se je očitno začel ...
Stila? Profesionalno? O čem on to?
Murko: Spomnim se, da sem kot deček zelo rad poslušal Hajdi. Imel sem vse njene kasete, posterje in obiskoval sem njene nastope. Bila mi je zelo všeč. Le kdo se ne spomni pesmice Naš kuža in Oblečem si oblekico.
Mnja, takrat se je očitno začel ...
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
Roberta R. - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 24. 9. 2007
Kako ste lahko taki, se delate norca iz uboščka, ki mu je helena blagne ukradla komad
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov