Damjan Murko
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
mojamadonna - Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 8. 2008
- Kraj: Ljubljana
PeggySue* napisal/-a:Evo,Damjan je nazaj!!
http://24ur.com/ekskluziv/domaca-scena/foto-damjan-murko-je-cofotal-in-surfal.html
Ampak treba je priznat,da je Maja vedno lepša!Res dobro zgleda na teh fotkah z dopusta.
Tudi jaz mam lepe fotke iz dopusta, pa jih ne pošiljam takole na okrog. Vedno samopromocija!
Tale Damjan. Res ne vem, ali je lutka samega sebe ali kako. Ne razumem, kako lahko "igra" očeta tistemu otroku? In kako je otroku ob tem?
Upam, da je vse pristno, ker drugače je pustil nekaj nepopravljivega na še ne doraslem mladem posamezniku.
Niti ne razumem tega pompa okol njega, pa sej on ni neka holivudska zvezda! Vedno v intervjujih reče, da je imel ful nastopov, pa da se mu že mudi na drugega....
Sometimes you have to be a bitch to get things done (Madonna)
-
PeggySue* - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 11. 2006
- Kraj: Gorenjska
Kje pa je sploh ta otrok?
Niti na poroki ga ni bilo videti,niti na morju?Živi sploh z njima?
Enkrat samkrat ga nisem videla nikjer na sliki z njima.
Se mi zdi,da je poroka vendarle dogodek,na katerih so vselej prisotni starši in otroci.No ravno spomnila sem se,ko je mojamadonna omenil,kak zgled naj bi bil Murko otroku.
Se mi zdi,da je poroka vendarle dogodek,na katerih so vselej prisotni starši in otroci.No ravno spomnila sem se,ko je mojamadonna omenil,kak zgled naj bi bil Murko otroku.
-
bleona - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 4. 2008
PeggySue* napisal/-a:Kje pa je sploh ta otrok?
heh...ze tako je za takega otroka,ki je ravno v letih, ko bi rad videl ocka in mamico skupaj zelo stresna locitev starsev,potem se se mama hitro na novo poroci,na poroki je cel pomp,vsi so veseli,za njega se noben ne briga in povrh vsega je njegov ocim postane damjan murko
-
razmazena_maca - Debatorica
- Na forumu od: 24. 8. 2007
no jaz živim v isti vasi, iz katere je murkotova izbranka. včasih je to bla fizično in psihično zlorabljana ženska z otrokom in odkar ma murkota, je z njo in s fantkom blo fuuuul boljše. je pa zanimivo, da je pravla, da se z njim ne bo poročila, kr je kao premlad, pol pa jo je že "nekaj" premamlo
-
Ok, sem videl te slike. Sem pa videl tudi tiste slike, kjer so ga slikali v nekem slovenskem kampu in to brez žene! Poleg tega, pa sem na enem forumu bral, glede na to, da je Damjan izredno zasedena slavna oseba, ki drvi iz dogodka na dogodek, da na njegovi spletni strani piše, kot naj naj novost še vedno - ekskluzivno: 14.5.2008 na tv paprika posnetki poroke !!!
Hehe Damjan, spletno stran bo pa le treba posodobiti!
Hehe Damjan, spletno stran bo pa le treba posodobiti!
-
Hm...
Kdo je pa pripravil tale seznam štajerskih lepotcev? Rabi očala, lupo?
Hihi, ja če je to njegov izbranka
Robert Roškar, uveljavljen radijski in televizijski voditelj, se rad pokaže v družbi svoje izbranke Mojce. (Foto: Polona Pirc)
Hihi, ja če je to njegov izbranka
-
PeggySue* - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 11. 2006
- Kraj: Gorenjska
[quote="mojamadonna"]Hm...
[quote]
Za zečetek vsaj vid.Jaz nobenga lepotca nikjer ne vidim.Še posebno ga ne najdem v Murkotu.Men niti povprečen ni.
[quote]
Za zečetek vsaj vid.Jaz nobenga lepotca nikjer ne vidim.Še posebno ga ne najdem v Murkotu.Men niti povprečen ni.
-
-
lakeesha - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: domžale
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
and she didn't say where she was going
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov