Damjan Murko
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
_ninchyka_ - Debatorica
- Na forumu od: 8. 7. 2008
- Kraj: *paradiž*
tadeya_ napisal/-a:jas nevem kako si še on upa it ven v javnost pa še cel ponosn na sebe itd.itd tak se vsi mediji že norca delajo iz njega. pa malo komentare greš brat pod članki pa tak.. nevem kak nena pogrunta da se mu vsi smejijo..ampak ne on je ponosn sam nase..pol pa da zveš da računa za mučne pol ure poslušanja njegovega božanskega glasa 1000€ te pa tak... nevem kje ga sploh najamejo da poje..
haha, dobr si tole napisala
-
tadeya_ - Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 7. 2008
hvala.. ampak je čista resnica... morem pa priznat če sem slabe volje ali pa kaj podobnega in slučajno naletim na kakšen nov članek o njem, me takoj spravi v smeh in sem že boljše volje.. tak da zgleda da je za nekatere stvari celo koristen
-
MilkyWay - Cosmopsiho
- Na forumu od: 1. 3. 2007
- Kraj: ...en tu corazón..
tadeya_ napisal/-a:jas nevem kako si še on upa it ven v javnost pa še cel ponosn na sebe itd.itd tak se vsi mediji že norca delajo iz njega. pa malo komentare greš brat pod članki pa tak.. nevem kak nena pogrunta da se mu vsi smejijo..ampak ne on je ponosn sam nase..pol pa da zveš da računa za mučne pol ure poslušanja njegovega božanskega glasa 1000€ te pa tak... nevem kje ga sploh najamejo da poje..
Js imam še vedno upanje zanj, da ni tko neumen kot zgleda ... In da se zaveda, da se mu vi smejejo v fris. Ampak samo tko dobi dnar in postane zvezda... Če mu to paše, bo to delu še naprej, ker ve, da s takimi neumnostmi uspeva...
-
Googi - Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 7. 2008
MilkyWay napisal/-a:Js imam še vedno upanje zanj, da ni tko neumen kot zgleda ... In da se zaveda, da se mu vi smejejo v fris. Ampak samo tko dobi dnar in postane zvezda... Če mu to paše, bo to delu še naprej, ker ve, da s takimi neumnostmi uspeva...
Jaz tudi mislim, da je to to. Jaz mislim, da je to en tip brez kančka ponosa in mu je čisto vseeno kako dobi denar in slavo, važno da jo. Ne verjamem, da je lahko kdo tako retardiran kot se on kaže...
-
electra* - Kofetarica
- Na forumu od: 18. 8. 2007
- Kraj: Maribor
ravno malo prej sem malo listala revijo novo, pa sem ga not vidla...ko je poslal na uredništvo nove razglednico s korčule ampak vseno si na dopustu baje sploh ne more spočiti, ker se skos ukvarja z medijsko hišo...a sii nooor
-
*pupika* - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 9. 2005
- Kraj: 3milimetre v zraku
Največja fora je v tem, da on ni neumen, ampak je bolj pameten od nas vseh... ve, kako se more tržit in prodajat...
js mislim, da si on dela norce iz nas vseh, ki se tako veselo zgražamo nad njim...
My dreams are my reality...
-
_ninchyka_ - Debatorica
- Na forumu od: 8. 7. 2008
- Kraj: *paradiž*
jagodka85 napisal/-a:Važn, da nonstop Majo omenja.
hehe, ja, pa važen da zna Maja vozit avto ! Ga pač ženska okol vozi Sam se mi zdi da sta onadva ravno obratno... on bl ženska, ona pa bl moški lih za skp
-
MilkyWay - Cosmopsiho
- Na forumu od: 1. 3. 2007
- Kraj: ...en tu corazón..
Damjan Murko je trenutno še brez vozniškega izpita. Kdaj ga bo opravil, ne ve, saj predvideva, da bi mu šla vožnja enako slabo kot matematika. Zato pa prisega na vozila znamke Mercedes. Ni pomembno, za katero vozilo gre – da ga le krasi Mercedesova zvezda.
Keš pi*ka
-
lakeesha - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: domžale
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
and she didn't say where she was going
-
LoveLy* - Kofetarica
- Na forumu od: 14. 7. 2007
- Kraj: purple claud
MilkyWay napisal/-a:Damjan Murko je trenutno še brez vozniškega izpita. Kdaj ga bo opravil, ne ve, saj predvideva, da bi mu šla vožnja enako slabo kot matematika. Zato pa prisega na vozila znamke Mercedes. Ni pomembno, za katero vozilo gre – da ga le krasi Mercedesova zvezda.
Keš pi*ka
mah hujše nebi moglo biti...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov