Damjan Murko
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
red*cherry - Kofetarica
- Na forumu od: 19. 6. 2008
Valda da mu lahko rečeš moški, on je srečen ker je moški!
- ~NIA~
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 4. 2006
moja kolegica ga je prejšn tedn srečala na Korčuli.. baje je mel bele hlače na črto, bel reklc, belo BARETKO (!!), bele špegle, bele JAPONKE in da je baje tok grd v faco da jo je vse minil.. in pol ko je hodu prot mestu je baje še dolg časa izstopal iz množice v vsej svoji belini
-
dumbo - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 12. 2004
- Kraj: ko prideš not - levo :)
Bela poudarja njegovo zagorelo in športno izklesano postavo.
Bodi srečna, da ni bil oblečen v prosojno majčko da bi pokazal še svoj 6pack trebušek.
Bodi srečna, da ni bil oblečen v prosojno majčko da bi pokazal še svoj 6pack trebušek.
Bil je navaden dan in Marko Polo je odšel odkrivat Kitajsko. Kaj boš počel ti?
-
black_bird - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 7. 2008
- Kraj: far away
Lepi Damjan ja Smo bili enkrat skupaj na enem nastopu, pa je v garderobi prišel do nas pa vprašal:Punce kateri čevelčki bi mi bolj pasali:Rdeči al zeleni
-
*cheRry* - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 12. 2007
Zadnič mi je pravla ena kolegica iz mb da so šle med faxom jest v tist lokal, kjer dela Murko in ga je ena vprašala kiro meso je na vegetarijanskem krožniku. In ji je čist lepo odgovoril da sam mal da gre vprašat Je kr pravi tale naš moški
Freedom is just another word for nothing left to lose..
-
metuljčica* - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 1. 2007
dumbo napisal/-a:Bela poudarja njegovo zagorelo in športno izklesano postavo.
Morda pa bela ponazarja nedotaknjenost in nedolžnost njegovega teleščka.
-
ela85 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 8. 2006
- Kraj: na lepem
~NIA~ napisal/-a:moja kolegica ga je prejšn tedn srečala na Korčuli.. baje je mel bele hlače na črto, bel reklc, belo BARETKO (!!), bele špegle, bele JAPONKE in da je baje tok grd v faco da jo je vse minil.. in pol ko je hodu prot mestu je baje še dolg časa izstopal iz množice v vsej svoji belini
vau , zelo natančen opis. in kakšne barve so bile njegove gate?
-
tadeya_ - Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 7. 2008
jas nevem kako si še on upa it ven v javnost pa še cel ponosn na sebe itd.itd tak se vsi mediji že norca delajo iz njega. pa malo komentare greš brat pod članki pa tak.. nevem kak nena pogrunta da se mu vsi smejijo..ampak ne on je ponosn sam nase..pol pa da zveš da računa za mučne pol ure poslušanja njegovega božanskega glasa 1000€ te pa tak... nevem kje ga sploh najamejo da poje..
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov