Damjan Murko
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Bejbika23 - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 11. 2007
Peggy Sue, meni se pa bolj bedasto zdi, da tale kvazi slavček zahteva neko prednost pred drugimi in ne vem kaj še. Jaz se mu ne bi opravičila za noben denar. Kaj pa misli da je?? Lepo so povedali, da se je vsem mudilo na nastope naprej ampk on je mogu neki srat s tem kako se mu mudi. Sicer pa meni se ne zdi nič čudnega, da se mu to dogaja, ker se sam sili v ospredje in ljudi posiljuje s svojimi "dogodivščinami". V bistvu si pa kr neki zmišljuje. Najprej jamra, da ni nastopov a v isti sapi se mu mudi naprej.
- *MissTweety*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 8. 2007
Men se pa sploh zdi noro, da ma tema o njem že 158 strani
-
metuljčica* - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 1. 2007
Zdaj ko je tako razglasil, kdaj in kam gresta, se bodo 'skrivnostno' pojavile slike z dopusta v kakšni trač reviji... Če ne bo toliko zanimiv, da bi ga slikali novinarji, bo pa sam dostavil slike!
-
_ninchyka_ - Debatorica
- Na forumu od: 8. 7. 2008
- Kraj: *paradiž*
loooool
Zadnjič spremenil _ninchyka_, dne 25. Jul. 2008 13:02, skupaj popravljeno 1 krat.
-
lolitaa - Cosmofrik
- Na forumu od: 5. 6. 2007
Komaj čakam na sredo, ko se z ženo odpraviva v Zagreb, od koder letiva dalje z letalom do Korčule, kjer naju z veseljem pričakujejo. Seveda morava nato priti še do otoka Korčula s katamaranom. V hotelu naju že nestrpno pričakujejo!"
A mi lahko kdo razloži kako letiš na Korčulo?In potem greš še s katamaranom do otoka Korčula?
I wanna wake up in a city, that doesn't sleep.
- Gost
gregalina napisal/-a:Če katero zanima njegov naslov, da mu pošlje kakšno ljubezensko pismo:
Damjan Murko
Pesnica 46
2201 Zgornja Kungota
Naslov je od zelo zanesljivega vira
To je njegov stari naslov, ko je bil še ledig in fraj, zdaj živi v Mariboru blizu Narodnega doma
-
jagodka85 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2006
Dan njegove poroke je bil najhujši dan v mojem življenju. Sej sm mela neki časa v glavi, da bom pa šla tja pogledat, kk se bo moj dragi poroču, ampak bi blo preveč stresno zame, tko da ... ja no, najhujši dan mojga življenja je njegova poroka s tisto pisano kokoško.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov