Damjan Murko
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Ty
- Komunikatorka
- Na forumu od: 14. 12. 2004
- Kraj: Polhov Gradec
Dr_House napisal/-a:Mi je zelo žal, ampak da o njem napišete 155 strani ( vsebina sploh ni pomembna) je res patetično! Če vam gre tako grozno na k**** (kar gre tudi meni) potem ga preprosto ignorirajte. Dečko se pa pojavlja povsod, govori se o njem in je kot zgleda dosegel svoj cilj - medijsko prepoznavnost. Kakšna sredstva je za to uporabil... Ja eno od sredstev ste tudi vi ( in zdaj na žalost tudi jaz) ki o njem tako vneto in kot kaže z zanimanjem pišete. Obžalovanja vredno...
Imas prav...Upam,da se mi Murko javi na ZS,ker tudi cosmo skrbi za promocijo
Sej vem,če ne jo bi pa sam odprl a ne
-
mirella - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 12. 2006
http://24ur.com/ekskluziv/domaca-scena/ ... l-ure.html
ja res cudno da noben noce dat 1000 eur za njega
ja res cudno da noben noce dat 1000 eur za njega
Life is not the amount of breaths you take,
it's the moments that take your breath away.
it's the moments that take your breath away.
-
red*cherry - Kofetarica
- Na forumu od: 19. 6. 2008
joj, men je pa ogaben, kako se smeji, ne morm ga niti vidt v faco, bljak!
Zadnjič spremenil red*cherry, dne 16. Jul. 2008 12:54, skupaj popravljeno 1 krat.
-
electra* - Kofetarica
- Na forumu od: 18. 8. 2007
- Kraj: Maribor
hmm...super stayling, mislim pa na drugi slikci si tistimi pliš copati čeprav vidim ma gor medvedka joooj ga serje tale naš murkec
pa dobro ko ravno pišem post, si bom ob še dovolila čestitat damjanu za 23 let, želim mu lep zakon, pa da nas bi še naprej razveseljeval s svojimi prečudovitimi skladbami in pojavljanjem v medijih.Murko, na zdravje!
pa dobro ko ravno pišem post, si bom ob še dovolila čestitat damjanu za 23 let, želim mu lep zakon, pa da nas bi še naprej razveseljeval s svojimi prečudovitimi skladbami in pojavljanjem v medijih.Murko, na zdravje!
- Maudisa
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 8. 2006
Sessa napisal/-a:dans sem ga vidla na lentu, pa je mel neko belo pedersko kapico gor. in sevea njegov nasmesek. haha
Ja,v novi je izjavo,da on ni bil nikoli za kape pa to. Pol pa mu je nekrat njegova žena kupla to belo čepico in zdaj jo obožuje in jo nosi.
- *urškica*
- Debatorica
- Na forumu od: 3. 8. 2007
^^js sm ga pa na pivu in cvetju vidla s čepico,pa cel je bil v belem...je bla ful gužva,pa smo obstal pa je nasprot mene stala njegova žena,pa sm misla,da je tip oblečen v babo,pa tak pokažem na njo,pa rečem:lej tega,ku je tak ku Murkotova žena...pa se tak vsi režimo,pol pa se mal premaknemo,pa vidim Murkota vzadi...ups,ne
drgač je pa ona večja od njega,pa ful stara zgleda v faco,pa fuuuuuul ma vlke zobe...on je še grši ku na televiziji,pa suh je ful
drgač je pa ona večja od njega,pa ful stara zgleda v faco,pa fuuuuuul ma vlke zobe...on je še grši ku na televiziji,pa suh je ful
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov