Damjan Murko
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Damyanchyka - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 4. 2007
- Kraj: Poletje
Jst sm ga pa vidla u petek..smeh..bogi je pač
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
-
OrangeLady - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 5. 2008
tjask napisal/-a:Mladoporočenca sicer vsak dan dobivata takšne in drugačne odzive svojih oboževalcev, a so bile v tem primeru grožnje prehude, da bi jih Damjan kar tako spregledal.
to so pa res ornk fani da mu grozijo s smrtjo
ja damjan murko ma velik fanov ja..njegovi fani so: očka, mamica, babica, dedek, prababica, pradedek, praprababica...
-
electra* - Kofetarica
- Na forumu od: 18. 8. 2007
- Kraj: Maribor
ne moreš verjet kak okus za modo ma tale naš damjan...slučajno sem preletela programe na tv in na rts zagledam damjana murka ko daje komentar za oddajo polka in majolka...oblečen je mel beli suknjič in na črto zlikane hlače, oboje z modrimi ravnimi črtami, nato je imel prav takšno belo srajco, le da s črnimi ravnimi črtami, in še roza kravato, prav tako s črtami, le da so črne in poševne...
piko na i pa je dodal z izjavo :presrečen sem da me ljudje še po 6 letih jemljejo za svojega in po mojem nastopu vneto ploskajoo
piko na i pa je dodal z izjavo :presrečen sem da me ljudje še po 6 letih jemljejo za svojega in po mojem nastopu vneto ploskajoo
-
×××CarTiKa××× - Komunikatorka
- Na forumu od: 26. 10. 2007
Vrjetno je sam sebi napisal to pismo, da bi spet prišel v javnostt.
...Gonna fuck up your ego...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov