Damjan Murko
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
^^ Ja saj to je to, on sploh ne bi bil znan, če ne bi folk toliko govoril o njem, kot da je najmanj nafto odkril (ni pa niti p od pevca).
-
cimet - Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 5. 2008
Valeria napisal/-a:Kdo je sploh to?
Jaz živim v MB, pa prvič slišim za njega.
jaz tut nisem vedla kdo je, samo sem enkrat trenja gledala, pa je bil on tam.. pa mu (murkotu) je reku en (ne spomnem se točno, nism skos gledala): 'mogoče pa še kdo kje obstaja k ne ve kdo si ti' in mu je kr klun zaprl...
-
Picaboo - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 9. 2007
dve olivi napisal/-a:super je bil komentar v enem od teh brezplacnikov (zurnal al dobro jutro):
POROKA LETA, KI TO NI BILA
Če pa njega poslušaš, je blo pa najmanj tko kot pri TomKat Tko kot pri vseh njegovih stvareh - tresla se je gora, rodila se je miš.
-
metuljčica* - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 1. 2007
Na tej sliki je tako beden, da se ti že skoraj zasmili v tem 5x prevelikem suknjiču in s temi suhcenimi nogicami - s temi nogami me spominja na tisto ameriško maskoto piščanca, ki v kakšnem filmu stoji pred kakšnim fast foodom in dela reklamo.
-
slivica - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 1. 2006
Slike iz poroke
Na Tv Paprika je bil tudi posnetek poroke (verjetno bo se velikorat), ki sem ga na mojo sreco ali zalost ujela in po petih minutah gledanja jokala od smeha. Se dobro, da je bil tisti dan CSI in nisem ogla gledati. V glavnem se vedno sem mnenja, da sta obupna.
Na Tv Paprika je bil tudi posnetek poroke (verjetno bo se velikorat), ki sem ga na mojo sreco ali zalost ujela in po petih minutah gledanja jokala od smeha. Se dobro, da je bil tisti dan CSI in nisem ogla gledati. V glavnem se vedno sem mnenja, da sta obupna.
- ~NIA~
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 4. 2006
nevem a ste to že vidl al ne, me encajt ni blo tle, sam useen prlepm..
http://www.zurnal24.si/Don-Juan-DeMurko ... icno/43575
http://www.zurnal24.si/Don-Juan-DeMurko ... icno/43575
-
BlackMagicWoman - Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 4. 2008
- Kraj: Somewhere over the Rainbow
Pa saj ne vem ali bi se jokala ali smejala ko to berem Pa sej se mi niti ne zdi tok retard, glede na to kolk so drugi ki mu delajo reklamo... On je še kar pameten, ker služi na takih.
Mediji so sami naredili tak pomp okrog njega, on je pa to pač spretno izkoristil. Popularen v resnici ali ne... Non stop se piše o njemu. Pa sam poglejte to temo kolk je napisano o njemu... Kot bi bil res ultra super truper zvezda.
Mediji so sami naredili tak pomp okrog njega, on je pa to pač spretno izkoristil. Popularen v resnici ali ne... Non stop se piše o njemu. Pa sam poglejte to temo kolk je napisano o njemu... Kot bi bil res ultra super truper zvezda.
Pain is temporary, glory is forever!
-
×××CarTiKa××× - Komunikatorka
- Na forumu od: 26. 10. 2007
Sem vidla zanč na Ptuju enega njemu podobnega. Sam smeh ni bil identičen.
...Gonna fuck up your ego...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov