Damjan Murko
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*AnNy - Debatorica
- Na forumu od: 27. 12. 2006
haha, poroka je bla res 1A! ne vem kdo je nevesto strigu, k ma čupo čist u p****
pa poglejte kko mu folk lepe komentarje piše na myspace : http://www.myspace.com/damjanmurko
pa poglejte kko mu folk lepe komentarje piše na myspace : http://www.myspace.com/damjanmurko
- Maudisa
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 8. 2006
skači,draga skači in z očmi me noro slači..
Loool ,kako besedilo
citirano iz njegovega myspace - a.
jap,to je pa globoko besedilo
Loool ,kako besedilo
citirano iz njegovega myspace - a.
Samo en in edini je Damjan Murko. Nihce ne zvrgoli tako kot stajerski slavcek in nihce nima tako globokih besedil, njegov stil je razred zase. Respect!
jap,to je pa globoko besedilo
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Nič drastičnega se mi ne zdi, če človek napiše mnenje o nekom (komentar ali dva), ne pa da to neprestano ponavlja oz. ima o nekom, ki mu gre na živce, toliko za povedati in tema o Murkotu dobi ogromne razsežnosti. Še bolj patetično se mi zdi, da folk, ki se mu posmehuje, piše komentarje na njegov space in to celo večkrat dnevno. I mean, get a life ljudje! Ste nazaj v vrtec prestopili? Meni pri tem človeku marsikaj ne gre v račun in sem šele zdaj ob njegovi odmevni poroki malce razmišljala ali je vse to le dobra marketinška poteza, da bo na norih ljudeh zaslužil, ker ga poslušajo in mu namenjajo pozornost (četudi se uradno bojda smejijo na njegov račun ), sem pa že naslednji dan pozabila nanj in na njegovo "velepomembno poroko". Naj bo tako ali kako drugače, ni treba pretiravati in ga opevati v dobri ali slabi luči in eno in isto tupiti o njem, ker se mi to zdi res neumno, če ne že bolj kot se mi zdi on sam. Se mi zdi, da je kar nekaj ljudi na njegovi valovni dolžini, čeprav se sami smatrajo kot drugačne. And why the hell do you have to bother someone (če vam je itak "ravno" zanj)?
-
bleona - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 4. 2008
kolk je ona sploh stara?če je okoli 37 al pa 40 ne zgleda tok slabo...je res da je kot tranvestit,ampak ni taka da bi se za njo obrnila na ulici,medtem ko se za damjančkom definitivno bi(zaradi njegove grozote,ne lepote:))...ona je pa dost huda za ta leta(če sm ji prav prisodila:))
P.S- A se gremo včlanit v njegov fan-club
P.S- A se gremo včlanit v njegov fan-club
-
*zverinica* - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 7. 2007
*zverinica* napisal/-a:on je letnik 1985, ona pa 1975
-
×××CarTiKa××× - Komunikatorka
- Na forumu od: 26. 10. 2007
Blossom napisal/-a:Jaz sem jo danes videla prvič v živo v C&A
In?
Kdo je na strani