Damjan Murko

Slavni na sto in en način.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

sanaya
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 1. 2006
Kraj: od norveške do venezuele

Neprebrana objavaNapisal/-a sanaya » 16. Apr. 2006 23:02

mycosmogirl napisal/-a:punce......ne se iz nega norca delat....on je pa res seksi....jea right :lol:

sam res
iz motenih oseb se ni pošteno norčevati
saj nas lahko še toži
verjetno bere tale forum, saj je kot ženska
in verjetno ga zanima vse o sebi, ko je pa tko lep :D :D :D
i love love
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 17. Apr. 2006 0:05

pa kaj vam ni jasn :!: :!: :!: kako se lahko delate norca iz nekoga, ki ga sploh ne poznate???sram vas bodi :!: :!: :evil:
Uporabniški avatar
Ledenka
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 21. 2. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Ledenka » 17. Apr. 2006 0:11

Ma kaj sem edina, ki ne poznam tega tipa??? :eek:
Mai čula za njega.
Upam, da je omejen z SV delom Slovenije in da ne namerava priti na JZ. :D

Kdo podpira take metke? :twisted:
Don't worry, be happy!!!
Uporabniški avatar
sAdie
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 7. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a sAdie » 17. Apr. 2006 0:13

Ledenka, nic ne zamujas :lach: dokler ga v zivo ne vidis po mariborskih ulicah...jaaaaaoooo, za kozlat :lach: mislim, ne mors verjet, da se on oziroma ono tak nosi :D tip se sam s sebe norca dela....
I love SISLEY& RW
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 17. Apr. 2006 0:20

ja res smešno ja.pa dej puste ga že enkrat na miru, sploh nevem kaj vam je naredu da ga tko vlačte po zobeh....
Uporabniški avatar
sAdie
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a sAdie » 17. Apr. 2006 0:22

purple, kaj se jezis...skodi lepoti :D he he ma sej ga niti nocemo poznat (a lahko pisem v mnozini?)...tip dela sramoto celemu Mariboru :? pa dobro, jaz tui nisem popolna, samo on je pa višek :lach:
I love SISLEY& RW
Uporabniški avatar
Ledenka
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 21. 2. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Ledenka » 17. Apr. 2006 0:29

*purple bitch* napisal/-a:ja res smešno ja.pa dej puste ga že enkrat na miru, sploh nevem kaj vam je naredu da ga tko vlačte po zobeh....

Nekdo, ki postane javna oseba (on se mi zdi, da je pevec), se sam vrže v to, da ga ljudje komentirajo.
Nihče ga ni silil, da s epojavlja v javnosti. Lahko bi komot bil anonimen fant, ki ga nihče nebi opravljal.
Pač "slava" ima svojo ceno. :D :D :D
Don't worry, be happy!!!
Uporabniški avatar
Mark
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 9. 2004
Kraj: Steiermark

Neprebrana objavaNapisal/-a Mark » 17. Apr. 2006 0:37

Jaz sem ga zadnjič vido ko je šel po mb :lach: Glih mimo prehoda za pešče :lach: Ful je bil smešn, sem mislo, da si bo sredi prehoda vzel iz žepa kremico pa senčilo za oči :D Ma pa skoz tisti njegov svetleči mantl (usnje wannabe) :D To ne moreš verjet... Naj bo peder kolko hoče, samo to pa je že višek :? Da bi bil kje blizo doma, bi ga izselil :?
The best way to have a good idea is to have lots of ideas.
Uporabniški avatar
sAdie
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a sAdie » 17. Apr. 2006 0:42

Mark napisal/-a:... njegov svetleči mantl (usnje wannabe) :D To ne moreš verjet... Naj bo peder kolko hoče, samo to pa je že višek :? Da bi bil kje blizo doma, bi ga izselil :?

:lach: :lach: :lach: mogoce je pa prevec Dannyeve zvezde gledal :rofl:
I love SISLEY& RW
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 17. Apr. 2006 0:43

sAdie napisal/-a:purple, kaj se jezis...skodi lepoti :D he he ma sej ga niti nocemo poznat (a lahko pisem v mnozini?)...tip dela sramoto celemu Mariboru :? pa dobro, jaz tui nisem popolna, samo on je pa višek :lach:

pa hecam se no........za tazga se pa res nebi simirala ne jezila........sicr pa je on res en nevem ne nejdm besede, čuden človek.kr neki se dela pa nevem kaj, medtem ko je res ena navadna pederčina-sam tole je žalitev za geje.hm....nevem res ne nejdm besed.bom kr pustila da slavčkosluje še naprej in optimistično upa na to, da je najlepši in jabolši buhu kajševse......ajooj.buh pumagi.........
sanaya
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a sanaya » 17. Apr. 2006 1:34

Ledenka napisal/-a:
*purple bitch* napisal/-a:ja res smešno ja.pa dej puste ga že enkrat na miru, sploh nevem kaj vam je naredu da ga tko vlačte po zobeh....

Nekdo, ki postane javna oseba (on se mi zdi, da je pevec), se sam vrže v to, da ga ljudje komentirajo.
Nihče ga ni silil, da s epojavlja v javnosti. Lahko bi komot bil anonimen fant, ki ga nihče nebi opravljal.
Pač "slava" ima svojo ceno. :D :D :D

on sam hoče, da se čimveč piše o njem
sj kako da se nebi, ko je pa tko božanski
njam
i love love
Uporabniški avatar
||MuCkAa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 1. 12. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a ||MuCkAa » 17. Apr. 2006 1:37

Ja logicno, tako se vsaj govori o njem. Vsaka kritika je dobra kritika ;)
And I''ll take you for who you are
If you take me for everything

I''ll do it all over again...
sanaya
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a sanaya » 17. Apr. 2006 1:42

||MuCkAa napisal/-a:Ja logicno, tako se vsaj govori o njem. Vsaka kritika je dobra kritika ;)

ne-vsaka kritika je dobra reklama :wink:
i love love
pehta
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 11. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a pehta » 17. Apr. 2006 13:15

Jest tudi mislim, pustite fanta, naj živi po svoje. Vsak ima svoj način samopromocije. Mene npr. bolj jezi bivši smučar Košir, ki dela tak cirkus in samega sebe kuje v veliko večje zvezde, kot v resnici je. Košir je odličen primer,kako nekdo lahko zmanipulira široke množice in iz tega potegne velik profit. OK, bil je dober par let, samo je pa tolk nakladov, da bolj neskromnega športnika težko srečaš - meni res ni všeč.
''...vedno veckrat se mi zdi, da je pehta sem postavljena s strani cosmota da se debate razvijajo ker se folk razpizdi.. '' (A.B.)
sanaya
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a sanaya » 17. Apr. 2006 20:24

pehta napisal/-a:Jest tudi mislim, pustite fanta, naj živi po svoje. Vsak ima svoj način samopromocije. Mene npr. bolj jezi bivši smučar Košir, ki dela tak cirkus in samega sebe kuje v veliko večje zvezde, kot v resnici je. Košir je odličen primer,kako nekdo lahko zmanipulira široke množice in iz tega potegne velik profit. OK, bil je dober par let, samo je pa tolk nakladov, da bolj neskromnega športnika težko srečaš - meni res ni všeč.

tukaj govorimo o murku
in prosim pust koširja, ki je car
i love love

Vrni se na Zvezde

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov