Damjan Murko
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Miss N. - Debatorica
- Na forumu od: 22. 10. 2006
http://www.rtvslo.si/zabava/modload.php ... c_id=34246
^^ tle sm se pa nasmejala
Murko: "Mediji potrebujejo mene!"
ma kolko je on star... ona mi deluje starejša...
^^
^^ tle sm se pa nasmejala
Murko: "Mediji potrebujejo mene!"
ma kolko je on star... ona mi deluje starejša...
Aloha napisal/-a:Mnja, če bi se jima slučajno zgodiu skupni otrok, bi blo treba uvest sredni spol (moški, ženski, ono), kr glede na to, da je ona k en na pou preobražen moški, on pa k neka spodletela stvariteu ženske, revež od mulca najbrš ne bi mogu vn pridt kej preveč dodelan.
^^
Če ne moreš pomagati, nagajaj. Važno je sodelovati...
-
LARIKA - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 2. 2005
jemina napisal/-a:^^Ti se verjetno hecaš ne
dej no bla je taka kot Čičolina s tisto ceneno barbi obleko, ceneno frizuro- še počesat se ne zna in tisto ceneno "kronco". In ja je načrtno v narekovajih, ker to še kronca ni, pomoje je kje plastično kupila oz jo ima še od maškar
Ženske moramo biti lepe, da nas moški ljubijo, in neumne, da lahko ljubimo njih.
Coco Chanel
Coco Chanel
-
mirella - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 12. 2006
LARIKA napisal/-a:dej no bla je taka kot Čičolina :tot: s tisto ceneno barbi obleko, ceneno frizuro- še počesat se ne zna in tisto ceneno "kronco". In ja je načrtno v narekovajih, ker to še kronca ni, pomoje je kje plastično kupila oz jo ima še od maškar
jaaaaa !! Bravo Larika! js pa razmisljam komu mi je tok podobna!
Life is not the amount of breaths you take,
it's the moments that take your breath away.
it's the moments that take your breath away.
-
sAdie - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2004
mirella napisal/-a:LARIKA napisal/-a:dej no bla je taka kot Čičolina :tot: s tisto ceneno barbi obleko, ceneno frizuro- še počesat se ne zna in tisto ceneno "kronco". In ja je načrtno v narekovajih, ker to še kronca ni, pomoje je kje plastično kupila oz jo ima še od maškar
jaaaaa !! Bravo Larika! js pa razmisljam komu mi je tok podobna!
in jaz
I love SISLEY& RW
-
Peterca18 - Debatorica
- Na forumu od: 1. 1. 2006
- Kraj: Ljubljana
Tudi jaz sem mislila da ne bom pisala v to temo pa bom
Sem mislila, da bo ta poroka res nek cirkuški spektakel v Murkotovem stilu ... pa ni bilo niti to. Vsaj tako cenenih oblek nebi pričakovala.
Ampak da je tipo 2 leti starejši od mene in se gre poročit z 10 let starejšo žensko .... res si želim izvedet kje je razlog za tako poroko, ker ljubav to ni ... al pa sta res oba tako neumna da pač pašeta skup
Sem mislila, da bo ta poroka res nek cirkuški spektakel v Murkotovem stilu ... pa ni bilo niti to. Vsaj tako cenenih oblek nebi pričakovala.
Ampak da je tipo 2 leti starejši od mene in se gre poročit z 10 let starejšo žensko .... res si želim izvedet kje je razlog za tako poroko, ker ljubav to ni ... al pa sta res oba tako neumna da pač pašeta skup
Ko bom velika, bom Lara Croft.
-
cukrck - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 11. 2004
KAj pa če on njej plačuje da je z njim, da bi folk mislu da ni gej?
Vsakršna oblika sreče je zasebna. Naši največji trenutki so osebni, imajo svoj razlog, so nedotakljivi. Stvari, ki so nam svete in dragocene, so stvari, ki jih črpamo iz skupnih doživetij. (Ayn Rand)
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov