Damjan Murko
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
urš* - Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 5. 2007
houli madr of gad!
Žena je več moškega ko on pa cela njegova familija skupaj... Jas nevem kva dogaja temu modelu...
No sicer pa.... če sta srečna, je tak kul.. hvalabogu da sta oba zasedena-nočne more so mi prihranjene ane - vsaj nekaj dobrega.
Žena je več moškega ko on pa cela njegova familija skupaj... Jas nevem kva dogaja temu modelu...
No sicer pa.... če sta srečna, je tak kul.. hvalabogu da sta oba zasedena-nočne more so mi prihranjene ane - vsaj nekaj dobrega.
-
*zeljka* - Kofetarica
- Na forumu od: 14. 8. 2005
- Kraj: Ljubljana
lol poroka da te kap
ona mi je bla grozna, čupa porazna, kda bi lih iz pojstle ustala.
da o njegovem predolgem reklcu sploh ne govorim (mislm, da mi ni treba poudarjat da je za ene 10kg mišic presuh) :unknown:
aja wtf so tm une iz BB delale??? dobr, da ni tamara oblekla une tigraste oblege
ona mi je bla grozna, čupa porazna, kda bi lih iz pojstle ustala.
da o njegovem predolgem reklcu sploh ne govorim (mislm, da mi ni treba poudarjat da je za ene 10kg mišic presuh) :unknown:
aja wtf so tm une iz BB delale??? dobr, da ni tamara oblekla une tigraste oblege
-
allessya - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 4. 2006
http://24ur.com/ekskluziv/domaca-scena/ ... i-sov.html
Saj ne, da se čist vsepovsod delajo norca...
No, toliko o napovedani pompozni poroki...
"Bilo je kot na malo večji in razkošnejši štajerski sedmini."
Saj ne, da se čist vsepovsod delajo norca...
No, toliko o napovedani pompozni poroki...
"Bilo je kot na malo večji in razkošnejši štajerski sedmini."
-
Damyanchyka - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 4. 2007
- Kraj: Poletje
Fak ej ma jst sploh ne najdem besed kako fuknen se mi zdi ta člouk
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
-
Ancii° - Sramežljivka
- Na forumu od: 21. 4. 2008
men je bla poroka drgač ful tko.. res un način k da sta ona dva največja zvezdnika.. tm je blo pa sam par firbcou ok. zdej sm mal zašla.. hotla sm rečt, da mi poroka kot poroka ni bla slaba..sam.. sam glavna akterja pa.. ohh.. no comment!
mislm sej za njiju pa res škoda besed..
hehe.. a je kera vidla tist video na žurnalu k se cerkveno poročita in pol more murko kao neki uni maji rečt in ponsereč pač ta maja reče kr bi mogu murko rečt in on se u tistmu res took prisln začne smejat.. jz sm bla sam kuko lohk to prestižno poroko tko zaj***
mislm sej za njiju pa res škoda besed..
hehe.. a je kera vidla tist video na žurnalu k se cerkveno poročita in pol more murko kao neki uni maji rečt in ponsereč pač ta maja reče kr bi mogu murko rečt in on se u tistmu res took prisln začne smejat.. jz sm bla sam kuko lohk to prestižno poroko tko zaj***
-
LARIKA - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 2. 2005
Me prav zanima kje si je sposodil suknjič ker mu je lih ene 5x prevelik, ravno tako hlače. tok ima nabrane hlače, da se sprašujem kako so ga merli preden so jih naredili. Al pa če so tud hlače sposojene od ene gorile njegove skoraj 100%niso
Ženske moramo biti lepe, da nas moški ljubijo, in neumne, da lahko ljubimo njih.
Coco Chanel
Coco Chanel
-
ryu10kyu - Cosmofrik
- Na forumu od: 14. 6. 2005
- Kraj: Sonce
Katera od vas ki se tako zgražate toliko zasluži? In ali ste se vprašale če morda on ravno zaradi vseh nas, ki se zgražamo nad njim dobiva na populizmu in prepoznavnosti?
Se mi zdi da bo dobil še kakšnega viktorja za medijsko osebnost leta...kajti članki ki govorijo o njem so izjemno brani
Cena nastopa: Ena ura (60 minut) = 600 EUR Pol ure (30 minut) = 200 EUR (vem da je smešno to za eno uro da je 600€ za pol ure pa 200€, ni logike...ampak kaj je pa pri Murkotu logično?)
Se mi zdi da bo dobil še kakšnega viktorja za medijsko osebnost leta...kajti članki ki govorijo o njem so izjemno brani
Cena nastopa: Ena ura (60 minut) = 600 EUR Pol ure (30 minut) = 200 EUR (vem da je smešno to za eno uro da je 600€ za pol ure pa 200€, ni logike...ampak kaj je pa pri Murkotu logično?)
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
-
Blossom - Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 8. 2007
Se ga bolj splača najet (as if! ) 2x za pol ure kot pa za eno
Sicer pa: Intimni prijatelj Damjana Murka
Sicer pa: Intimni prijatelj Damjana Murka
-
Damyanchyka - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 4. 2007
- Kraj: Poletje
MA nima veze kaj se govori o njem..sam da se Sej pač na podlagi tega kuk je neumen pa ne vem kake zgodbice napleta,služ dnarčka..in to očitno ne tuk skromnga Na nek način pa ni neumen..čeprou je
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
-
sAdie - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2004
LARIKA napisal/-a:Me prav zanima kje si je sposodil suknjič ker mu je lih ene 5x prevelik, ravno tako hlače. tok ima nabrane hlače, da se sprašujem kako so ga merli preden so jih naredili. Al pa če so tud hlače sposojene od ene gorile njegove skoraj 100%niso
pa daj no, ce to je ziher delo a la E.M. Potocnik in M. Plosinjak visoka moda, bok pomagai
I love SISLEY& RW
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov