Damjan Murko
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
electra* - Kofetarica
- Na forumu od: 18. 8. 2007
- Kraj: Maribor
oo mooj boog kera obleka...lasje ogabni, vsaj počesala bi si jih lahko,te pa si jih da na vsako stran en šop pa je to to, cenena barbika pa kere izjave je dala...poslala sta menda neki čez 200 ljudi, pa jih je menda blo veliko manj, pa ko je tak napovedoval Alenko Gotar, o njen ni blo ne duha ne sluha.. itaq tisti ko so prišli, so se prišli izpostavljat medijem...recimo tekmovalki iz lanskega bb tjaša pa suzana pa iz letošnjega tamara...shiiit
-
metuljčica* - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 1. 2007
anoyel napisal/-a:murko je komaj 85 letnik? tega pa nism vedla. nekam mlad se je oženu.
Kaj se ti zdi starejši?? Meni zgleda kvečjemu kot 18-letnik!
-
metuljčica* - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 1. 2007
Sessa napisal/-a:mogoce sem nora, ampak jaz se vedno mislim,da je ta poroka nastavljena. Murko je enostavno gej.Pika.
Jaz tudi.
A se ni nekaj govorilo, da naj bi ona imela sina? Ker če je res, se mi zdi več kot čudno, da ga nikoli in nikjer ne pokažeta, niti na poroki.
-
electra* - Kofetarica
- Na forumu od: 18. 8. 2007
- Kraj: Maribor
http://24ur.com/ekskluziv/domaca-scena/ ... album.html
ewo murkonov foto album kire face je dala maja..haha
ewo murkonov foto album kire face je dala maja..haha
-
Ledenaa - Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 6. 2007
- Kraj: Sverige.
Ojoooj.. Kakšn je.. A se men sam zdi al ma on vedno z rdečkasto barvo namazane ustnice? Ogabn je.. Spačk.. Sam je dosegu kar je hotu haha, skor vsi slovenski mediji ga omenjajo, in ne samo Nova Ona je bla pa kt pocen barbika.. FUJ!
Ta slika je pa.. Ne morm opisat z besedami, kr same poglejte...
Aja še neki mi ni jasn.. če je blo tisto vabilo pravo, kako nej bi poročne slike prodal medijem.. Itak jih en zanima, kr dobijo vse slike na internetu, če že ne drugje.. Edin đabe bi jih lahko dal.. jst ga že ne bi slikala, bi se mi digitalc scvru
Ta slika je pa.. Ne morm opisat z besedami, kr same poglejte...
Aja še neki mi ni jasn.. če je blo tisto vabilo pravo, kako nej bi poročne slike prodal medijem.. Itak jih en zanima, kr dobijo vse slike na internetu, če že ne drugje.. Edin đabe bi jih lahko dal.. jst ga že ne bi slikala, bi se mi digitalc scvru
ωαιтιng ғσя тнє nєxт мαgιc.*
-
mycosmogirl - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 8. 2005
OMG! Kok meni tale njegova "ženska" na tejle sliki tip deluje! Roke pa faca...
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
metuljčica* napisal/-a:Sessa napisal/-a:mogoce sem nora, ampak jaz se vedno mislim,da je ta poroka nastavljena. Murko je enostavno gej.Pika.
Jaz tudi.
A se ni nekaj govorilo, da naj bi ona imela sina? Ker če je res, se mi zdi več kot čudno, da ga nikoli in nikjer ne pokažeta, niti na poroki.
Biu je ta sine enkrat u eni Novi, kjer je bilo Murkotovo visočanstvo se mi zdi neki slikano u kopalnc, af kors ...
Drgač pa, Sessa, js verjamem u pristnost tele poroke, kr je ona izvirno najbrš moški, tko da bi zadeva kr šla skoz .
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
bleona - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 4. 2008
JZ ne morm opisat z besedami kok je men ta model smesn.Jz se nikol ne morem smejat ce sem sama,ampak ce pa njega gledam pa ni problema
Najhujs je ko vidis ta nebogljen obrazek z rahlo defektasto primitivnim nasmeskom in tisti glas ki ga izpusti ko naj bi se smejal.
Zadnjic sem nekje prebrala(mogoce tudi tukaj,ajdontnou) da naj bi obozeval grob seks.Ne morem si ga predstavljat.
**midve z eno frendico sva se 1x zajebavale pa sva mu poslale mejl da bi ful rade da bi nama prsu pet na rojstni dan,pa nama je odpisala ta maja(takrat je bila njegova tajnica,nevem ce je se) in je rekla da je sicer zelo zaseden ampak da naj jo pokliceva pa se bomo zmenl...seveda je nisva ker sva hotle govort z damjanom in ne z njo=)
Najhujs je ko vidis ta nebogljen obrazek z rahlo defektasto primitivnim nasmeskom in tisti glas ki ga izpusti ko naj bi se smejal.
Zadnjic sem nekje prebrala(mogoce tudi tukaj,ajdontnou) da naj bi obozeval grob seks.Ne morem si ga predstavljat.
**midve z eno frendico sva se 1x zajebavale pa sva mu poslale mejl da bi ful rade da bi nama prsu pet na rojstni dan,pa nama je odpisala ta maja(takrat je bila njegova tajnica,nevem ce je se) in je rekla da je sicer zelo zaseden ampak da naj jo pokliceva pa se bomo zmenl...seveda je nisva ker sva hotle govort z damjanom in ne z njo=)
-
Josephina - Cosmofrik
- Na forumu od: 20. 8. 2006
Kaj ste nesramne
Decko se je porocu, bodte vesele, da ni vec na trziscu samskih.
Decko se je porocu, bodte vesele, da ni vec na trziscu samskih.
- Janja84
- Debatorica
- Na forumu od: 11. 5. 2006
mycosmogirl napisal/-a:OMG! Kok meni tale njegova "ženska" na tejle sliki tip deluje! Roke pa faca...
hehe
sem tudi sama rekla isto, ko sem jo videla prvič... nisem pa spremenila mnenja. Mogoče je samo v javnosti ženska, drugače pa moški, če je Murko gej
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov