Damjan Murko
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
LARIKA - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 2. 2005
porcelain napisal/-a:pa kaj toti človek hoče naredit iz sebe? nimam komentarja na to poroko sploh raje..
Verjetno misliš kaj je že naredil iz sebe? Prvovrstnega norčka, iz katerega se vsak ki ima cca 5 minutk na voljo, rad dela norca. To mu odlično uspeva
Ženske moramo biti lepe, da nas moški ljubijo, in neumne, da lahko ljubimo njih.
Coco Chanel
Coco Chanel
-
LoveLy* - Kofetarica
- Na forumu od: 14. 7. 2007
- Kraj: purple claud
groza....jaz ko sem vidla slike...včeraj...oz. na pop tv v pop in-u me je skoraj kap...groza...groza....gotovo je plačal fotografom da jih je toliko blo da so ga fotkali...definitivno je mimo vdarila s tito grozno pinki obleko
-
*sanja* - Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2008
LARIKA napisal/-a:Verjetno misliš kaj je že naredil iz sebe? Prvovrstnega norčka, iz katerega se vsak ki ima cca 5 minutk na voljo, rad dela norca. To mu odlično uspeva
Ja glej, sej on je u bistvu ful pametn. Njemu je važn sam to, da je znan, da ga vsi poznajo, pa da se o njem govori. In to mu ful dobr uspeva-če sam pogledaš, kok strani je tle spisanih o njem... Lahko vidiš, da se zna dobr prodajat. Njegov namen je dosežen. Pomoje je on pametnejši od vseh nas, k se z njega norca delamo, ker on služ na naš račun.
-
mycosmogirl - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 8. 2005
On je pomojem mislil, da bo to medijski dogodek leta!
-
sAdie - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2004
Moj kolega je bil dejansko tam in sred kosila dobim sms : "sem na poroki damjana murka!za crknit. sediva z B v cerkvi in opazujeva zvezdo:)bog pomagaj...kaj je folku?!ampak kot nejgov fen mu stojim ob strani.Murko4eva!"
no ja, skor sem bla primorana na urganco it, ker se mi je hrana zataknla
no ja, skor sem bla primorana na urganco it, ker se mi je hrana zataknla
I love SISLEY& RW
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov