Damjan Murko
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Pontifex Maximus - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 8. 2007
Ne, ne poznava se, niti ga nikoli v živo nisem videl (že kadar ga po TV ali kje drugje vidim, je več kot dovolj). Dobil pa sem vabilo s strani njegove tiskovne predstavnice. Ne vem kje so mene našli.
-
MilkyWay - Cosmopsiho
- Na forumu od: 1. 3. 2007
- Kraj: ...en tu corazón..
Pontifex Maximus napisal/-a:Ne, ne poznava se, niti ga nikoli v živo nisem videl (že kadar ga po TV ali kje drugje vidim, je več kot dovolj). Dobil pa sem vabilo s strani njegove tiskovne predstavnice. Ne vem kje so mene našli.
zdej smo ti sigurno vse fouš
-
metuljčica* - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 1. 2007
Na enak način verjetno vabi tudi znana imena.Pontifex Maximus napisal/-a:Ne, ne poznava se, niti ga nikoli v živo nisem videl (že kadar ga po TV ali kje drugje vidim, je več kot dovolj). Dobil pa sem vabilo s strani njegove tiskovne predstavnice. Ne vem kje so mene našli.
-
metuljčica* napisal/-a:Na enak način verjetno vabi tudi znana imena.Pontifex Maximus napisal/-a:Ne, ne poznava se, niti ga nikoli v živo nisem videl (že kadar ga po TV ali kje drugje vidim, je več kot dovolj). Dobil pa sem vabilo s strani njegove tiskovne predstavnice. Ne vem kje so mene našli.
Mogoče sem pa eno izmed njih.
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
metuljčica* napisal/-a:Na enak način verjetno vabi tudi znana imena.Pontifex Maximus napisal/-a:Ne, ne poznava se, niti ga nikoli v živo nisem videl (že kadar ga po TV ali kje drugje vidim, je več kot dovolj). Dobil pa sem vabilo s strani njegove tiskovne predstavnice. Ne vem kje so mene našli.
Hja, to gresta po mojem kr po imeniku, ona u miže odpira strani, on pa enga random u miže pokaže in že izpisujeta naslou ... Zravn seveda dopišeta še usoto, kero sta prpraulena plačat usakmu, k se pride saj za eno uro pokazat, tist k zdrži dli, dobi še njegovo najnovejšo cedejko .
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
sAdie napisal/-a:||MuCkAa napisal/-a:Jaz, jaz!
Samo... nimam vabila
ajde, grema se 2 dni jeeeei Ka pol, ce nimava vabila - najvecji obozevalki bo pa ja not spustil
Pontifex Maximus - se viimo hahahaha
Ne, ne, nič se ne vidimo.
Evo vabilo zgleda takole:
Spoštovani!
Javljamo se vam iz tajništva pevca Damjana Murka. Ker se 3.5.2008 poroči in ker bo šlo za javen dogodek, ter seveda medijski, vas vabimo, da pridete uvekovečit posnetke poroke, ki bo ob 14.30. uri v Stolni cerkvi v Mariboru. Obred bo z Ave Marijo popestrila diva Alenka Gotar, otročki pevsi zborček in violiniski orkester.
Fotografije s poroke lahko uporabite za lastno uporabo ali jih prodate medijem. Če vas stvar zanima nam prosim odpišite, koliko fotografov lahko pričakujemo.
V upanju na vaš odgovor se poslavljam in vam želim obilo poslovnih uspehov.
Tajništvo Damjana Murka
Maja Žilavec
Tel:040 483 084
www.damjan-murko.com
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Fak vsaj pravilno slovnično bi se potrudla napisat
It was forever..but it didnt last long..
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov