Damjan Murko
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
ryu10kyu - Cosmofrik
- Na forumu od: 14. 6. 2005
- Kraj: Sonce
porcelain napisal/-a:zadnič sn ga vidla ko je šel iz KLAVNICE. ? mogoče dela tam po novem .
Kaj pa če je ovce porival? 10 ovc bi še šlo? Kao grupiča pa te fore...vsakič v drugo ga noter vtaknil?
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
- Marcela123
- Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 4. 2008
- Kraj: Štajerska
ej pa ta je ženska ujeta v moškem telesu, Pa sej sam njegov izgled ni tuk zlo napačn, kot njegovo moteče, pedrsko obnašanje. Zarad tega mi gre na živce, in zato ker je na eni odaji kazal in razlagal na banani, kako se samozadovoljuje oz. dela vaje za povečanje penisa. Od takrat se mi je usral v želodec in ga ne prebavljam! Sramota
Always look on the bright side of your life.
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Njegov izgled ni tko zlo napačn?! Kašn pa bi mogu bit, da bi biu napačn?
Kr pr men tale "dec" od pojava na slovenski "estradi" neprekinjeno sedi na vrhu najbl odurnih moških osebkou ever .
Kr pr men tale "dec" od pojava na slovenski "estradi" neprekinjeno sedi na vrhu najbl odurnih moških osebkou ever .
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
Sugar_baby - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 3. 2006
- Kraj: Ljubljana
men gre kr na jok k ga vidm
(nujno preberte intervju!! )
edit: sm ugotovila da se une slikce ne da povečat ( ne vem kaj sm ustvarla ), tko da na tem linku sm povečala pa si lah še intervju preberete klik =)
Zadnjič spremenil Sugar_baby, dne 23. Apr. 2008 16:52, skupaj popravljeno 1 krat.
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
-
moi T - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 2. 2007
- Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...
Ojoj, prvič pišm u temo, sam morm komentirat un posnetk (sm ga na mail dobila). Faaaak, kr neki! In tip kr tko na izi na vsa ta vpr. odgovoru! Svašta! Pa una mi je bla dobra: ˝Ja bi z Atomsko Špelo, ampak mi ni ušeč, da ma ženska uso pamet v joškah.˝ Ki jo ma pa on?
Just dance and everything it´s gonna be ok!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov