Damjan Murko
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
||MuCkAa - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 12. 2004
*zeljka* napisal/-a:aja prenos poroke bomo pa itk gledal
do takrat bomo tle natipkal 50 novih strani, po poroki pa še 100 novih
Spodobilo bi se in lepo bi bilo
And I''ll take you for who you are
If you take me for everything
I''ll do it all over again...
If you take me for everything
I''ll do it all over again...
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Fotogeničn, ni kej.
Mi gre pa kr na jok, k sm vidla, da ne trpimo sam tisti, k ga občasno videvamo tle gor po fotkah, kašna turtura se izvaja šele nad ubogo Pikico, k ga je prsiljena gledat usak dan?! Treba bo DPMŽ-ju posredovat, kr tole je nehumano, zelo.
Mi gre pa kr na jok, k sm vidla, da ne trpimo sam tisti, k ga občasno videvamo tle gor po fotkah, kašna turtura se izvaja šele nad ubogo Pikico, k ga je prsiljena gledat usak dan?! Treba bo DPMŽ-ju posredovat, kr tole je nehumano, zelo.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
jagodka85 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2006
Ob polnoči, ko bosta na plesišče stopila tudi Damjan in Maja, pa bo sledilo še posebno glasbeno presenečenje. Izbrana slovenska glasbena gostja, menda celo diva, bo z mladoporočencema zapela in zaplesala ...
Me res zanima, kdo bi to lahko bil ... ummm, emmm, ammm, hmm, mogoče Helena Blagne???? Jeeeej, kr uganla sm No ja, dajem možnost tudi Nuši Derenda.
Sam na tem posnetku, pr njemu doma ... zakaj se mi zdi, da to tud slučajno ni snemu nek profesionalc, sploh ne iz 24ur, ker je totalno megleno posnet? Spet samopromocija, na 24ur so pa nasedl???
-
mgerdevi - Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 9. 2007
joooooooj js pa tega tipa sploh ne morem vit...kriza...kr neki se preserava in hoče bit vedno v medijih...in moje mnenje je da s to poroko prov na veliko pretirava (tolko hrupa okoli tega pa to)
pa najbl dobro mi je blo ko so ga skupi z zaročenko na viktorjih al ki kr z dvorane vrgli
pa najbl dobro mi je blo ko so ga skupi z zaročenko na viktorjih al ki kr z dvorane vrgli
- Gost
Jaz sem danes sanjala, da je imel Murko neko zarocno zabavo na sredi mesta ... Bila je harmonika, on je plesal in pel, njegova zenska pa je stala v ozadju.
Ocitno se mi je priplazil v podzavest Kako ne bi, a?
Ocitno se mi je priplazil v podzavest Kako ne bi, a?
-
*sanja* - Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2008
Ker ni mev karte. Pa mislm, da to ni blo na viktorjih, ampak je blo na emi. Pršla sta v dvorano in se usedla tja, kjer nej bi novinarji sedel, pa nista mela karte (al kar koli že majo novinarji, da so lahko tm). In so varnostniki pršli do njiju in ju po hitrem postopku vn spravl.
Mislm, da je biv nek en posnetk, sam zdle ne najdem.
Mislm, da je biv nek en posnetk, sam zdle ne najdem.
-
Picaboo - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 9. 2007
<object width="420" height="376"><param name="movie" value="http://24ur.com/static/slo/shared/app/MediaCenter.swf"></param><param name="allowfullscreen" value="true"></param><param name="flashVars" value="media_id=60117192&ad_file=noad&autostart=false"><embed src="http://24ur.com/static/slo/shared/app/MediaCenter.swf" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="420" height="376" flashvars="media_id=60117192&ad_file=noad&autostart=false"></embed></param></object>
-
sanck - Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 9. 2004
- Kraj: lj
murko rox! zmer me nasmeji..
"Zivljenje naj ne bo potovanje, v katerem do konca tezimo za privlacnostjo in ohranjanjem vecno mladega telesa. Raje si zazelimo skozenj potovati s kosckom cokolade v eni roki, martinijem v drugi, vpijoc "Wow, kaksna voznja!"
-
iluzija - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 9. 3. 2007
"Jaz se zavedam, da sem medijska osebnost, jaz se zavedam, da sem zanimiv za medije in če sem vesel, naj se pač to pove".
LOOOOOOOOL, jaz sploh ne bom več komentirala sem noter, ker so vsi moji komentarji vedno eno in isti .
(ima pa luštnega muckaaa)
LOOOOOOOOL, jaz sploh ne bom več komentirala sem noter, ker so vsi moji komentarji vedno eno in isti .
(ima pa luštnega muckaaa)
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov