Damjan Murko
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Janja84
- Debatorica
- Na forumu od: 11. 5. 2006
Damyanchyka napisal/-a:Men je pa dans lubi povedou,da Murko dela u menzi oz študentski prehranjevalnici al kako nej to rečem
hehe Meni je isto novico danes povedala kolegica je rekla, da nikoli ne bi mogla jesti tam, da bi ji on stregel
-
Damyanchyka - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 4. 2007
- Kraj: Poletje
Janja84 napisal/-a:hehe Meni je isto novico danes povedala kolegica je rekla, da nikoli ne bi mogla jesti tam, da bi ji on stregel
Ma deeej men je pa ful smešno..pa pomoje neb mogla tega skrit pred njim Munjen je mau on ja..jst res ne najdm besed zanga
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
-
bouhica - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 7. 2004
You can think Im wrong, but thats no reason to quit thinking
-
Blossom - Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 8. 2007
bouhica napisal/-a:Da ne bom odpirala nove teme, sem si drznila tole sem pripopat
Srbski Damjan Murko
Lih sem to danes dobila po mailu
...pevat ću djurdjevdan i imitirat ću Lepu Brenu...
unbelievable...
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
-Mnogi pravijo, da imate radi moške ...?
-Ja, res, na začetku sem igral na to karto ...
Igrau?
-Ja, res, na začetku sem igral na to karto ...
Igrau?
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
mulatto_f - Debatorica
- Na forumu od: 8. 3. 2007
http://24ur.com/bin/video_show.php?TREN ... a=16179283
hahaha, drgac sm pa dans po dolgem casu gledla tole oddajo trenja, ko je bla tem zvezda bom, med njimi tudi damjan murko... sj ne morš vrjet...
hahaha, drgac sm pa dans po dolgem casu gledla tole oddajo trenja, ko je bla tem zvezda bom, med njimi tudi damjan murko... sj ne morš vrjet...
-
slivica - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 1. 2006
Vceraj je bil na 24ur prispevek o njem in Maji, kako nakupujeta porocno obleko. Pa kaj se grejo ti kreteni, da dajo to pod novice
Pa to, da je na zacetku igral na to karto, da je gej. Halo? Kak je igral? Od kar se spomnim je to zanikal...
Pa to, da je na zacetku igral na to karto, da je gej. Halo? Kak je igral? Od kar se spomnim je to zanikal...
-
blondygirl - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 11. 2007
dons je spet v novi!
baje bo tv paprika ekskluzivno prenasala njuno poroko-in zato nej bi dobil po podatkih v reviji nova 25000 evrov..zdej ne vem ce je ta znesek resnicen al ne..no sam tok
baje bo tv paprika ekskluzivno prenasala njuno poroko-in zato nej bi dobil po podatkih v reviji nova 25000 evrov..zdej ne vem ce je ta znesek resnicen al ne..no sam tok
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov