Damjan Murko
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
no angel - Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 11. 2004
- Kraj: vzhodno od LJ
joy23 napisal/-a:no angel napisal/-a:oblači se pa tak da zgleda kot da je v jurjašopu nakupval.
Ka pa ti z očmi zavijaš tle?
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
let your heart keep time
now the clouds are gone
- Tyra
- Debatorica
- Na forumu od: 30. 1. 2005
- Kraj: Ljubljana
×××CarTiKa××× napisal/-a:OK, jaz nimam pojma kaj on v življenju počne. Enkrat sem ga pač na tv vidla, in se mi je čist s to svojo mimiko in pa govorico utisnil v spomin. In če je on zdaj homoseksualec ali ne, daje takšen vtis. In se mi zdi, da je pevec? In kolikor jaz vem, je večina ljudi na homoseksualnost alergičnih - ok, saj jih je tud polno tolerantnih - in mi sedaj povej kakšne oz. koliko uboževalcev on ima? In če je med njimi kakšen moški, ki ni istospolno usmerjen.
To je moj vidik.
Okej, to je pa res kar nekaj!!!! Tako posploševanje mi gre na bruhanje.
A ti pa misliš, da so njegovi oboževalci homoseksualni moški al kaj? Pokaži mi enega prosim
Že dolgo nisem videla toliko posploševanja in butastih stereotipov v enem kratkem postu.
-
no angel - Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 11. 2004
- Kraj: vzhodno od LJ
Men gre pa taka dvoličnost na bruhanje - zdej se vsi spravlate na eno ki je slučajno (verjetn nehote) uporabla za žaljivko besedo peder (al kak je že blo) in so zdej cele neke polemike o homoseksualnosti, ta tema je pa polna raznoraznih (tud zlo grdih) žaljivk o Murkotu, ob to se pa, hm, noben ne obregne. Tud on je sam človek.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
let your heart keep time
now the clouds are gone
-
prinzessin - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 3. 2006
- Kraj: tu pa tam
motorola napisal/-a:meni je murko sinonim za narcisoidnost.
okej, sej kul, če je človek samozavesten, ampak ne vem, na podlagi česa je lahko on.
To se pa TKO ZELO strinjam s tabo, motorola Ttga tipa pa živega ne morem. Gro-ho-ze-hen je
-
slivica - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 1. 2006
Mene je zadnjic prijatelj presenetil z vprasanjem, ali sem kdaj pomislila, da je vso njegovo obnasanje samo dobra marketniska poteza. Da bi se clovek dejansko delal debila, da bi se prodajal. Ampak ne - srecnica jaz, v otrostvu sem imela to sreco, prebiti kar nekaj prostega casa na igriscu, skupaj z Damjanom in NE, ne verjamem, da je to zgolj farsa, ker je "tip" ze takrat kazal podobno obnasanje.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov