Damjan Murko
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Tyra
- Debatorica
- Na forumu od: 30. 1. 2005
- Kraj: Ljubljana
×××CarTiKa××× napisal/-a:Sorte, sam zanj glede obnašanja obstaja le ena beseda - peder.
Okej, koliko gejev poznaš, ki se obnašajo kot Damjan Murko? Prosim povej.
Koliko gejev sploh poznaš (pa veš, da so geji)?
Pa ne mi naštevah stereotipnih iz kakšnih filmov.
No, jaz moram povedati, da ne poznam niti enega, ki bi se približno tako obnašal.
Ne boš verjela, ampak ne da se posplošit kakšen naj bi gej bil (ali pa lezbijka). Kot heteroseksualci so različnih oblik, stilov, osebnosti in obnašanj. Presenečenje a ne?
In po mojih izkušnjah (ljubljanska scena) so tisti prav hudo poženščeni bolj izjema kot pravilo.
Damjan Murko daje na homoseksualce slabo luč.
Brala sem članek v novi Novi. O krznu. Joj, kakšne izjave ima
-
KiLLyKa - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 11. 2007
blondygirl napisal/-a:eh KiLLyKa:sej ves kaksn je folk
vem sam ni mi prov da tle govorijo nekatere slabšalno kao: zgleda k PEDER. oblač se k PEDER.
In kaj je peder manj kot kdorkol drug od nas? Krneki....
Jih poznam kr dost in noben se tkole ne obnaša kot Murko. Kdaj je kaka zajebancija pa se kdo mal pošal, ampak drugač se obnašajo normalno, kot vsi ostali ljudje. Nobenih spakovanj kot Murko alpa kej podobnega. Tko da ...ne žalt gejev....ker jih žalte če rečete da je Murko kot gej.
If you don't like me there's nothing I can do - NEWS FLASH BITCH, I don't live to please you.
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Res je. Lahko si gej al pa straight pa je to še vedno zgolj spolna orientiranost. Kar je ostalga, je še vedno lahko skupno obem skupinam.
In Murko bi zarad mene lahko na velko crklou moške (njegova osebna izbira), pa mu ne bi blo česa za očitat, to, kar pa on predstaula in kar on počne je pa zgolj zagledanost vase in distanciranje od zunanjega sveta (ne vid meter okol sebe) in kot tako nima veze z njegovo usmerjenostjo.
In Murko bi zarad mene lahko na velko crklou moške (njegova osebna izbira), pa mu ne bi blo česa za očitat, to, kar pa on predstaula in kar on počne je pa zgolj zagledanost vase in distanciranje od zunanjega sveta (ne vid meter okol sebe) in kot tako nima veze z njegovo usmerjenostjo.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
×××CarTiKa××× - Komunikatorka
- Na forumu od: 26. 10. 2007
OK, jaz nimam pojma kaj on v življenju počne. Enkrat sem ga pač na tv vidla, in se mi je čist s to svojo mimiko in pa govorico utisnil v spomin. In če je on zdaj homoseksualec ali ne, daje takšen vtis. In se mi zdi, da je pevec? In kolikor jaz vem, je večina ljudi na homoseksualnost alergičnih - ok, saj jih je tud polno tolerantnih - in mi sedaj povej kakšne oz. koliko uboževalcev on ima? In če je med njimi kakšen moški, ki ni istospolno usmerjen.
To je moj vidik.
Sicer se pa strinjam s Aloho - vase je pretirano zagledan.
To je moj vidik.
Sicer se pa strinjam s Aloho - vase je pretirano zagledan.
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Glej, kok in kakšna je njegova tako zvana publika, nima res nobene veze z njegovo spolno usmerjenostjo. Ne vidm povezave u tem. Obnaša se pa k ena budala, ne k "peder".
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
mirella - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 12. 2006
×××CarTiKa××× napisal/-a:Sorte, sam zanj glede obnašanja obstaja le ena beseda - peder.
omg?? kok gejev poznam k so 10x bolj normalni kot nekateri strejti .. sploh ne vidim povezave v vsem tem
Life is not the amount of breaths you take,
it's the moments that take your breath away.
it's the moments that take your breath away.
-
Sweet Princess - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 12. 2007
- Kraj: Ljubljana
Damjan Murko? OMG! Sej člouk ne ve kam bi ga dal...Poznam kar nekaj gejev in nič nimam proti njim, ampak če tegale slavčka prištevamo h gejem, potem žalimo njihovo skupnost
-
blondygirl - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 11. 2007
KiLLyKa napisal/-a:blondygirl napisal/-a:eh KiLLyKa:sej ves kaksn je folk
vem sam ni mi prov da tle govorijo nekatere slabšalno kao: zgleda k PEDER. oblač se k PEDER. .
vem kaj mislis.. gej je tko kot vsak drug clovek--niso cist nc drugacni kot mi,sam da so istospolno usmerjeni..ampak ce sm iskrena v gejih clovek najde prave prijatelje..mam dobre izkusnje s tem.
-
Pretty_pistol - Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 7. 2007
Mau prej je biu gost na tv pika in je povedu, da bo gost pr Ladotu pa Juriju.
Can`t hardly wait!
Can`t hardly wait!
-
no angel - Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 11. 2004
- Kraj: vzhodno od LJ
flaša napisal/-a:Ma mene niti ne mot njegov stil pa to, ampak ko usta odpre...omg bruh.
Men je pa ravno njegov stil katastrofa - ma se za nevemkakga frajerja, misli kak je popularn, oblači se pa tak da zgleda kot da je v jurjašopu nakupval. Pa tista njegova čupa in izraz na obrazu ... Čeprav men se človek že kr mal smili, ko se vsi tak norčujejo iz njega.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
-
bouhica - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 7. 2004
Men je smesno k poje komad Srecen, ker sem moski. On moski? Men deluje ko en 3-letnik
Pa sej tud ce kupuje obleke v jurjasopu nej usaj nekak primerno obleke skup spaca, ne pa da je k ena maskara 365 dni v letu.
Pa sej tud ce kupuje obleke v jurjasopu nej usaj nekak primerno obleke skup spaca, ne pa da je k ena maskara 365 dni v letu.
You can think Im wrong, but thats no reason to quit thinking
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov