Damjan Murko
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
KiLLyKa - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 11. 2007
If you don't like me there's nothing I can do - NEWS FLASH BITCH, I don't live to please you.
-
MilkyWay - Cosmopsiho
- Na forumu od: 1. 3. 2007
- Kraj: ...en tu corazón..
zadnič je meu koncert tle blizu...10 minutk od tlele...sicr js nism bla, je bla pa moja sošolka, k je rekla d se je tko presmejala...d ga je cela publika zezala u glavo in tipu sploh ni upallo! je ceu cajt govoru, d kako so oni dora publika, d so najbujš...in ko je odpel zadnjo pesm, je začela publika: "Še eno, še eno!" pa izjavi on: "Sicer nimam v navadi, da pojem bonus pesmi, ampak za vas, ker ste tako super publika, bom zapel še eno --->Srečen ker sem moški!"
jao
jao
-
blondygirl - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 11. 2007
k ste ze vse zacela bom pa se jst
civ,civ
ja sam je res mal cudn vse skupi!
a zdej boste pa rekle-da ma kao full nastopov..jst ga se 1x nism vidla pet nikjer..pa tud zelje nimam
civ,civ
ja sam je res mal cudn vse skupi!
a zdej boste pa rekle-da ma kao full nastopov..jst ga se 1x nism vidla pet nikjer..pa tud zelje nimam
-
slivica - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 1. 2006
Na 24ur.com, je spet en clanek o njem. V njem tudi pise to, kar sem ze pred casom napisala, da sem vidla njegovo Majo v C&A-ju, kot prodajalko, zdaj pa pise, da dela kot svetovlaka v trgovini z oblacili. Pa kaj ni on ful dolgo govoril, da je ona njegova tajnica??
-
blondygirl - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 11. 2007
_Petra_ napisal/-a:Na 24ur.com, je spet en clanek o njem. V njem tudi pise to, kar sem ze pred casom napisala, da sem vidla njegovo Majo v C&A-ju, kot prodajalko, zdaj pa pise, da dela kot svetovlaka v trgovini z oblacili. Pa kaj ni on ful dolgo govoril, da je ona njegova tajnica??
ja kokr se jst spomnem-je blo receno,da je njegova tajnica ja
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Oh, Bog, dej mu del možganou saj za en dan, da bo doumeu "komplimente svoje zveste publike", se za vedno zapru med domače šter stene, do konc žiulenja u kuhni peku Lepega Damjana in u kopalnc razvršču pudre po odtenkih ... kr takmu kot je zdej, ne bo potegnil. Nikol .
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
Ledenaa - Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 6. 2007
- Kraj: Sverige.
Grrrrr.. Pol bo štajerski tigrčk.. Mijaaaaau
Verjetn si bo dal par zlatorumenih, s soncem obsijanih pramenov in nov, blago kavni puderček v prahu.. Tigrasta majčka? Oprijete hlačke? Mijaaaaau
Verjetn si bo dal par zlatorumenih, s soncem obsijanih pramenov in nov, blago kavni puderček v prahu.. Tigrasta majčka? Oprijete hlačke? Mijaaaaau
ωαιтιng ғσя тнє nєxт мαgιc.*
-
cukrck - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 11. 2004
OMG sm si ga kr predstavlala zdele.
Vsakršna oblika sreče je zasebna. Naši največji trenutki so osebni, imajo svoj razlog, so nedotakljivi. Stvari, ki so nam svete in dragocene, so stvari, ki jih črpamo iz skupnih doživetij. (Ayn Rand)
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov