Damjan Murko
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
blondygirl - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 11. 2007
densy napisal/-a:A sladico Lepi Damjan
tega se pa ne spomnem
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Mnja, na E plus je blo to, žou se tut men še zmer prkazuje ta slika ... njegou kufr pa pudranje, huh , pa k je prbou, da ne izda recepta za Lepega Damjana ... oh, come on, k res usi umiramo u želji, da bi zvedl iz česa je narjen en pocukran Murkotou bljak .
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
blondygirl - Kofetarica
haha shit ej..to sm pa pol zamudila,sej boljs,da nism gledala-k bi se zihr spet smejala
-
blondygirl - Kofetarica
Anelise napisal/-a:blondygirl napisal/-a:haha shit ej..to sm pa pol zamudila,sej boljs,da nism gledala-k bi se zihr spet smejala
tip ma več kozmetike kot marsiktera ženska
to je prov cudn a ni no?
- Anelise
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 2. 2007
blondygirl napisal/-a:Anelise napisal/-a:blondygirl napisal/-a:haha shit ej..to sm pa pol zamudila,sej boljs,da nism gledala-k bi se zihr spet smejala
tip ma več kozmetike kot marsiktera ženska
to je prov cudn a ni no?
on je ceu prou čudn
jst,k sm slabe volje si grem na youtube pogledat njegovo zdravljico..ma ne morš,da ostaneš ravnodušen
-
densy - Cosmofrik
- Na forumu od: 5. 3. 2006
dj no .. jest pa nism gledala.. :S že tko mi je najbol tale družinski dvoboj k so tko gnili.. z njemu bi blo pa še bolš
enkrat so mi bli najbl smešni eni bodibilderji, pa ene kleklarjice.. aja pa en fotr k je vs srečn na orglice igrou .. jao
enkrat so mi bli najbl smešni eni bodibilderji, pa ene kleklarjice.. aja pa en fotr k je vs srečn na orglice igrou .. jao
-
jemina - Cosmopsiho
- Na forumu od: 14. 6. 2006
Ledenaa napisal/-a:Doons je bil tok sexy v Družinskemdvoboju na TV3 Med estradnike je pasu oh kako neočitno.. Štajerski slavček.. Škoda, da ni tok govoru no
P.s. Zgubili so. Buahaha.
Kaj pa bi lahko drugega, ko imajo pa tako inteligenco med sabo
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
-
blondygirl - Kofetarica