Damjan Murko

Slavni na sto in en način.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
blondygirl
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a blondygirl » 20. Dec. 2007 11:57

ela85 napisal/-a:
***PINKYCA*** napisal/-a:http://24ur.com/naslovnica/ekskluziv/ekspres/20071219_3113103_60081312.php

:eek: :D

kaj se pa čudite? že na cosmo forumu ima slavček skoraj enako strani (114) kot toše proeski (122). včasih so rekli, da je važno, da je reklama, četudi slaba... on je očitno zelo iskan in "predebatiran" slovenski pevec. ne vem, če ma še keri znani slovenec na tem forumu toliko strani :D

mislim,da ga ni slovenca na tem forumu k bi mel tok strani kot on ;)
:D
Uporabniški avatar
Smreka
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 16. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Smreka » 20. Dec. 2007 20:01

shy girl napisal/-a:ja točno to pijamas.... :? jaz samo gledam in pomislim kaj bi Simon Cowell (american idol) rekel na Damjana Murka in ostale "zvezdnike" in se se nasmejem...

Hehe, sem mislila da sem edina, ki se to sprašujem zadnje čase :)
pa ne samo za murka, za večino "pevcev" in "pevk" pri nas. Matr ej, ko sem gledala tisto oddajo na net tv enkrat, sem mislila, da ja kakšna parodija! Groza, jaz bi to z zakonom prepovedala.
Sva pa večkrat s fantom rekla, da če bi bila midva na mestu od Tomija iz Sidarte, da bi šla na America Idol. On je eden redkih,,. ki bi prišel skoz.
Je pa nekaj glede Murka, kar mu moramo priznati - je pa mojster samopromocije oz. oglaševanja, to pa svaka mu čast :)

Lp
Uporabniški avatar
shy girl
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 2. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a shy girl » 20. Dec. 2007 23:21

Smreka napisal/-a:
shy girl napisal/-a:ja točno to pijamas.... :? jaz samo gledam in pomislim kaj bi Simon Cowell (american idol) rekel na Damjana Murka in ostale "zvezdnike" in se se nasmejem...

pa ne samo za murka, za večino "pevcev" in "pevk" pri nas. Matr ej, ko sem gledala tisto oddajo na net tv enkrat, sem mislila, da ja kakšna parodija! Groza, jaz bi to z zakonom prepovedala.
Sva pa večkrat s fantom rekla, da če bi bila midva na mestu od Tomija iz Sidarte, da bi šla na America Idol. On je eden redkih,,. ki bi prišel skoz.
Je pa nekaj glede Murka, kar mu moramo priznati - je pa mojster samopromocije oz. oglaševanja, to pa svaka mu čast :)

imaš prav res bi bilo treba zakonsko prepovedati! tako kot se spoštuje Saško Lendero kot neko veliko umetnico a vse kar dela samo krade komade in upa da se ne bo izvedelo :roll:
zalostno je da jih potem plačujemo da se lahko norčujemo z njih, dobre glasbe in avtorstva pesmi pa se premalo podpira in ceni, krivi pa smo ljudje ker nismo dovolj kritični in tudi mediji ki dovolijo taki polomiji in sramoti od damjana murka da sploh prestopi prag studia, uredništva....
Res pa je samopromocija - svaka mu čast :D
N{n}ka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 17. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a N{n}ka » 21. Dec. 2007 12:33

shy girl napisal/-a:
Smreka napisal/-a:

imaš prav res bi bilo treba zakonsko prepovedati! tako kot se spoštuje Saško Lendero kot neko veliko umetnico a vse kar dela samo krade komade in upa da se ne bo izvedelo :roll:
zalostno je da jih potem plačujemo da se lahko norčujemo z njih, dobre glasbe in avtorstva pesmi pa se premalo podpira in ceni, krivi pa smo ljudje ker nismo dovolj kritični in tudi mediji ki dovolijo taki polomiji in sramoti od damjana murka da sploh prestopi prag studia, uredništva....
Res pa je samopromocija - svaka mu čast :D

Ja mojster samo promocije pa je res.
Sam mi gre ful na živce.
Pa če pomislim na vse pevce,ki so res nadarjeni, pa se trudjo nekaj.
Pa svet ne ve skoraj nič o njih.
Mi pa imamo za vrhunske pevce ljudi a.k.a. Sašo Lendero in Co.,ki delajo sam plagijate,mi smo neumni ne pa ti ljudje,mi jih poslušamo in kopujemo njihove cd-je,mi hodimo na njihove koncerte.Mi beremo novice o trače o Murku.Namest da bi začeli cenit in podpirat kvaliteto.
Uporabniški avatar
Damyanchyka
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 8. 4. 2007
Kraj: Poletje

Neprebrana objavaNapisal/-a Damyanchyka » 21. Dec. 2007 12:41

Haha jst sm pa razmišlala..če bo SLUČAJNO BB letos u stilu slavnih(da bodo oni kandidatje) da 100% umes pride Damjan :D :D kuk bi blu tu smeha..ojoj :) Drgač pa bi mogu odpovedat poroko,če se ne motm :D
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
Maudisa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 29. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Maudisa » 28. Dec. 2007 20:02

Jaz sem danes mela to čast,da sem po kar naenkrat zagledla murkota sred evroparka.Madonca,je še hujši ko po revijah in tv.Zgledal mi je dost večji,pa ma lih kakih 170cm.Seveda ne bi bil on če se ne bi imel tisti njegov značilen glup smeh in belo bundo z krznom od zadaj.

Prava pojava je :D
Uporabniški avatar
Josephina
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 20. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Josephina » 28. Dec. 2007 21:48

Maudisa faus sem ti, k si ga vidla v zivo!! Jaz bi ga tud :rofl:
Uporabniški avatar
blondygirl
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a blondygirl » 28. Dec. 2007 23:27

o joj me prov glava ze boli

jst sm bla pa dons z Renom pa se nc ne hvalim!
Maudisa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 29. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Maudisa » 30. Dec. 2007 9:44

^^ če je tole letelo na mene.. naj ti povem,da se nič ne hvalim,da sem že dost znanih ljudi srečala tako kot vsi ostali.Sam povedla sem,da sem ga vidla in svoje mnenje,to pa je tud vse.Pa konec OT iz moje strani.
BeLinka
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 8. 1. 2007
Kraj: europa

Neprebrana objavaNapisal/-a BeLinka » 30. Dec. 2007 12:37

am a ti veš kaj pomeni sarkazem? jaz sem tit tud ful fauš ker si srečala Murkota in ostale znane osebnosti. Eni pač nimamo take sreče.

Jaz sem srečna ker sem ženska.....Murko je car!
Uporabniški avatar
mycosmogirl
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a mycosmogirl » 30. Dec. 2007 12:57

Josephina napisal/-a:Maudisa faus sem ti, k si ga vidla v zivo!! Jaz bi ga tud :rofl:

Ne si tega želet! :D Jest sem ga tut vidla enkrat...sem se ga tako ustrašla, ker je mel glih svoje huge očala gor!
Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 30. Dec. 2007 16:47

Učer sm šaltala in ga zapazla na Papriki z Adelom in Vadnovo :pale: ...
In spet slišala njegovo "legendarno izjavo", da so otroci tko zlo prvinski in kako raznolika publika (pokaž mi enga, samo enga!!!) ga posluša (posluša? :gruebel: ). A pa lahko lepa, priljubljena in estradna malenkost njegova pove kdaj še kej drucga?! Svašta.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a metuljčica* » 30. Dec. 2007 16:56

^^
TUKAJ je dokaz, da ga ljudje želijo v medijih. :irre:
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 26. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a McLarnovc » 30. Dec. 2007 17:21

Pa kje se je najdu ta gej? Ma ne gej....obična pederčina?!? (sorry za izraz) :evil: :evil:

Že tisti posnetek, kjer poje državno himno na stadionu za Bežigradom, je za moje pojme skrunitev državnega simbola in takim bi jaz prepovedal kakšnokoli pojavljanje u medijih!!! :evil:
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
Uporabniški avatar
bouhica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 7. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a bouhica » 30. Dec. 2007 20:08

metuljčica* napisal/-a:^^
TUKAJ je dokaz, da ga ljudje želijo v medijih. :irre:

Jah po mojem bi bla prov carska oddaja no, ker bi ga Lado in Zrnec pohodla :P

Vrni se na Zvezde

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov