Damjan Murko

Slavni na sto in en način.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
shy girl
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 2. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a shy girl » 18. Dec. 2007 18:28

dober je posnetek na youtubu od 6-letne punčke connie talbot kako poje - mislim noro! (deset miljonkrat se skrijejo pijamas....od 6-letne punčke) res se mi smilijo vsi dobri glasbeni ustvarjalci ob vsej tej polomiji....Upamo da bo kdaj bolje...
Uporabniški avatar
blondygirl
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a blondygirl » 18. Dec. 2007 18:29

to sm pa pomoje glih ucer gledala,ce se ne motim :)
ja mas prov...sam nikol se ne ve-bomo vidl
Isana
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 6. 9. 2007
Kraj: MS

Neprebrana objavaNapisal/-a Isana » 19. Dec. 2007 10:01

Josephina napisal/-a:http://24ur.com/naslovnica/ekskluziv/ekspres/20071205_3111811.php

:lach:

vse kar lahk rečem..... :stupid:

zaka ne najdem unga smeška k bruha???
Uporabniški avatar
zoja13
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 11. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a zoja13 » 19. Dec. 2007 12:06

ma spet ta Murko na 24ur :roll:
Uporabniški avatar
kamis
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 12. 12. 2006
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a kamis » 19. Dec. 2007 15:15

shy girl napisal/-a:dober je posnetek na youtubu od 6-letne punčke connie talbot kako poje - mislim noro! (deset miljonkrat se skrijejo pijamas....od 6-letne punčke) res se mi smilijo vsi dobri glasbeni ustvarjalci ob vsej tej polomiji....Upamo da bo kdaj bolje...

vem da je OT sam usen...K sm pa tole mau pogledana na you tube(punčko mislm connie) pa sam :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: SVAKA JI ČAST!

Aja kar se pa murkota tiče ne...Jao model je še izjavu da je gej da bi ga po cajtngih vlačl.Pa od kje ma dnar???Mislm men je gorzn res grozn no.Pet ga pa sploh nism slišala.
Uporabniški avatar
blondygirl
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a blondygirl » 19. Dec. 2007 15:50

kamis napisal/-a:
shy girl napisal/-a:dober je posnetek na youtubu od 6-letne punčke connie talbot kako poje - mislim noro! (deset miljonkrat se skrijejo pijamas....od 6-letne punčke) res se mi smilijo vsi dobri glasbeni ustvarjalci ob vsej tej polomiji....Upamo da bo kdaj bolje...

vem da je OT sam usen...K sm pa tole mau pogledana na you tube(punčko mislm connie) pa sam :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: SVAKA JI ČAST!

Aja kar se pa murkota tiče ne...Jao model je še izjavu da je gej da bi ga po cajtngih vlačl.Pa od kje ma dnar???Mislm men je gorzn res grozn no.Pet ga pa sploh nism slišala.

ej ne zel si ga slisat pet-ker bos res sam bruhat zacela res!
Uporabniški avatar
shy girl
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 2. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a shy girl » 19. Dec. 2007 16:35

Jaz imam zelo stroge kriterije kar se kvalitete petja tiče oz. vsaj tok da me ušesa ne bolijo in bobniči ostanejo celi. Problem je ker smo slovenci premalo kritični in predvsem odkriti. V teh oddajah niti enkrat nihče še ni rekel: poslušaj punca/fant nimaš pojma o petju! Zakaj se raje ne posvetiš stvarem, ki ti bodo šle bolje od rok! (pa to ne bi bilo žaljivo ampak realno! sej samozavest je lepa stvar ampak mora človek imeti tudi toliko samokritičnosti, da prepoznaš sam pri sebi da žal nimaš talenta!)
Pa Murkova izjava da si vokal še gradi, da ne more imeti že od vsega začetka vokal kot Saška Lendero (kot da ga ona ima!!!) je neumestna saj že 6 - letna punčka (in še marsikateri posnetek npr. bianca ryan, dominic smith....) dokazuje da se s talentom rodiš in ga ne moreš "zgraditi" pa čeprav se še tako trudiš! Žal....
Uporabniški avatar
ela85
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 25. 8. 2006
Kraj: na lepem

Neprebrana objavaNapisal/-a ela85 » 19. Dec. 2007 19:11

še ena "novička"

OT, pa kljub vsemu. brišite smeške, ker jih imate preveč (nekatere) :!: saj veste koliko jih je dovoljenih. :wink:
Uporabniški avatar
Josephina
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 20. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Josephina » 19. Dec. 2007 19:54

:rofl:

Ta Murkič :D
Uporabniški avatar
***PINKYCA***
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a ***PINKYCA*** » 19. Dec. 2007 20:50

Uporabniški avatar
Josephina
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 20. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Josephina » 19. Dec. 2007 21:59

Ja sej mu ze iz na cosmo foruma 1/3 glasov pripada. :D
Uporabniški avatar
Ledenaa
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 29. 6. 2007
Kraj: Sverige.

Neprebrana objavaNapisal/-a Ledenaa » 19. Dec. 2007 22:33

Haha sam res.. :D Me smo prov taprave "fenice" njegove.. Lahko bi ns na kkoncert povabu :lol:

Pa čist tko.. A njega dejansko kdo posluša?

Pa en k je komentiru (24ur posnetek, da je Damjan Murko največ klikan na YouTubu) ga poznam :D
Uporabniški avatar
sAdie
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 7. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a sAdie » 19. Dec. 2007 23:46

fak no - oni intervju :lach: :lach:
I love SISLEY& RW
marypa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 17. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a marypa » 20. Dec. 2007 0:02

je klovn. Puder in on. Damjan in Murko.
Uporabniški avatar
ela85
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 25. 8. 2006
Kraj: na lepem

Neprebrana objavaNapisal/-a ela85 » 20. Dec. 2007 9:43

***PINKYCA*** napisal/-a:http://24ur.com/naslovnica/ekskluziv/ekspres/20071219_3113103_60081312.php

:eek: :D

kaj se pa čudite? že na cosmo forumu ima slavček skoraj enako strani (114) kot toše proeski (122). včasih so rekli, da je važno, da je reklama, četudi slaba... on je očitno zelo iskan in "predebatiran" slovenski pevec. ne vem, če ma še keri znani slovenec na tem forumu toliko strani :D

Vrni se na Zvezde

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov