Damjan Murko
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
blondygirl - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 11. 2007
shy girl napisal/-a:saj ne veš ali bi se smejal ali jokal ob tej stajerski sraki ne slavčku!
Pa daj sraka ne omenjaj zanimive izvedbe komada Dan ljubezni saj boš uničil slovensko zimzeleno pesem tako kot si zdravljico!
hehe joj no
-
shy girl - Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 3. 2005
Delilah* napisal/-a:me pa res zanima kakšna bo ta njuna ''poroka stoletja''
pa še en link za katerega lahk rečem sam me vedno nasmeji
http://www.youtube.com/watch?v=gpDL5GrvrQk
Glede na tole izvedbo zdravljice in da sem povezana s skupino ki originalno izvaja dan ljubezni je tale sračja izvedba žaljiva
-
blondygirl - Kofetarica
shy girl napisal/-a:Delilah* napisal/-a:me pa res zanima kakšna bo ta njuna ''poroka stoletja''
Glede na tole izvedbo zdravljice in da sem povezana s skupino ki originalno izvaja dan ljubezni je tale sračja izvedba žaljiva
jst se sploh ne bom spuscala v te njegove traparije.. brez zveze govort o njemu nasploh!!
-
shy girl - Sramežljivka
blondygirl napisal/-a:shy girl napisal/-a:Delilah* napisal/-a:me pa res zanima kakšna bo ta njuna ''poroka stoletja''
jst se sploh ne bom spuscala v te njegove traparije.. brez zveze govort o njemu nasploh!!
mas prav saj ni vredno!
-
blondygirl - Kofetarica
shy girl napisal/-a:blondygirl napisal/-a:shy girl napisal/-a:Delilah* napisal/-a:me pa res zanima kakšna bo ta njuna ''poroka stoletja''
mas prav saj ni vredno!
ja sej res ni!
aja off topic:a se ti slucajn s petjem ukvarjas tud?
-
shy girl - Sramežljivka
pa no glih profesionalno ne ampak se nekako vrtim v teh krogih in prepoznam kvaliteto ko jo vidim oz. slišim mam kar stroge kriterije glede kvalitete petja v Sloveniji in vsi njegovi vzorniki od Helene Blagne, Saške Lendero...-vsi skupaj niso za enega
-
blondygirl - Kofetarica
shy girl napisal/-a:pa no glih profesionalno ne ampak se nekako vrtim v teh krogih in prepoznam kvaliteto ko jo vidim oz. slišim mam kar stroge kriterije glede kvalitete petja v Sloveniji in vsi njegovi vzorniki od Helene Blagne, Saške Lendero...-vsi skupaj niso za enega
no pol si dost v tem kot jst
zato sm te pa prasala! ma on se ma za neki high kar v bistvu ni-sam pac taksni ga delajo mediji in sam!
-
blondygirl - Kofetarica
shy girl napisal/-a:ja saj mediji so krivi, ker rabijo trače in nimajo koga drugega omenjat (pa ceprav je veliko boljših pevcev, ki pa bi potrebovali medijsko pozornost)
ja sej..in to me dejansko moti-sploh,da v nasi preljubi sloveniji skoz govorijo o vedno enih in istoh izvajalcih
-
shy girl - Sramežljivka
saj potem pa pride nekdo ki je res talentiran pa ce jim ne leze v rit ali ce ni okrog njega nevemkakšnih tračev ga pa ne podpirajo - ali pa ce jim je enostavno antipatičen tako da v naši Sloveniji je veliko subjektivnih dejavnikov kar se uspeha tiče (predvsem ritolizništvo - oddaja superzvezda? z Domnom Kumrom kjer vse povpreko hvalijo a nihče enega tona ne zadane!)
-
blondygirl - Kofetarica
uf a ni blo to pr domnu k je nastal pol bend pijamas al kaj so ze?
ma dej dej vse skup je za en d.r.e.k....
ma dej dej vse skup je za en d.r.e.k....
-
blondygirl - Kofetarica
ej se moja enoletna sestricna ma vec glasu kot vsi 4 skupaj
ja poznam american idol-pa simon je faca in ko tko pomislim na to-me zanima kaj bi na vse te idole reku zdaj ze pokojni george novkovič ko je mel cez oddajo story super nova multi talents
ja poznam american idol-pa simon je faca in ko tko pomislim na to-me zanima kaj bi na vse te idole reku zdaj ze pokojni george novkovič ko je mel cez oddajo story super nova multi talents
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov