Damjan Murko
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Mark - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 9. 2004
- Kraj: Steiermark
Hahahah on se ma za nekega slavčka ja Beed mu je Mogoče pa mu jih je meneđer nalakiral, pa še na manikuro je šel
Ono mi je blo smešno, ko je reko da je mogo 5 kg shujšat, da nebi zgledal debel v onem belem plašču
Ono mi je blo smešno, ko je reko da je mogo 5 kg shujšat, da nebi zgledal debel v onem belem plašču
The best way to have a good idea is to have lots of ideas.
-
miss missy - Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 9. 2005
MIGRENA napisal/-a:Mene pa zanima kdo je tok butast, da sploh financira njegov spot??? (waste of money...)
Good point
Pomoje dela kot norc, da si lohk pol sam financira
The key is, never stop doing what you love!
-
sAdie - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2004
miss missy napisal/-a:MIGRENA napisal/-a:Mene pa zanima kdo je tok butast, da sploh financira njegov spot??? (waste of money...)
Good point
Pomoje dela kot norc, da si lohk pol sam financira
ga njegovi "fantje" financirajo...ziher je pasivn : eh ja, kaj cemo tak je to...
I love SISLEY& RW
-
bad_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2004
- Kraj: Domžale
.:fiona:. napisal/-a:btw tip je bil nekaj cajta na glasujzame.com
...zdej pa še reč, da je mel kako nadpovprečno oceno...?
- Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 12. 2005
ne.. mel je pa opis kao o slaščici lepi damjan pa nekaj.. v glavnem kr nekaj lol pol pa mu je pisala ena sošolka iz srednje šole pa mu je napisala da je bedak in naj se ne dela pametnega kr je zaostal idiot ki ej komaj nardil šolo za POMOČNIKA slaščičarja... in pol so se slabi komentarji kr vsipali in vsi so se nekaj norca delali...
pa čula sem tut da naj bi bil on kao motena osebnost.. ne po svoji krivdi.. kao da nio čist vse ok z njegovim psihičnim stanjem
pa čula sem tut da naj bi bil on kao motena osebnost.. ne po svoji krivdi.. kao da nio čist vse ok z njegovim psihičnim stanjem
-
br0ken heart - Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 1. 2005
Jaz pa sem Murkota vceraj v Europarku vidla V Limoniju Med pudri
Hello, 911. I''m on fire!
-
Mark - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 9. 2004
- Kraj: Steiermark
.:fiona:. napisal/-a:btw tip je bil nekaj cajta na glasujzame.com
LoL, lahko pa da ga je keri gor dal za foro Nič nebi blo čudnega, ocena pa itak ne pove nič To je za froce, ki verjamejo
The best way to have a good idea is to have lots of ideas.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov