Damjan Murko

Slavni na sto in en način.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
tiasha
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 29. 6. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a tiasha » 13. Sep. 2007 12:37

norolescentka napisal/-a:
tiasha napisal/-a:Jst sm se skor zadavla, ko sm prebrala, da se bo nasledn let poroču ... :D Sej ne morš vrjet ... :twisted: quote]

da bi ga zastopal kje?
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Uporabniški avatar
Damyanchyka
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 8. 4. 2007
Kraj: Poletje

Neprebrana objavaNapisal/-a Damyanchyka » 13. Sep. 2007 12:43

Jst sm misla da se bom pa polulala ko sm prebrala, da je biu kao glavno presenečenje na fantovščini od jurija zrneca :D da je biu ful veseu..zihr je blo pouno smeha :D :D
Uporabniški avatar
mala punci
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 2. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a mala punci » 13. Sep. 2007 12:49

Jz sm včeraj Murkota vidla ko sta z njegovo Majo kupovala čevlje v Turboschuh v Mariboru. Pa ga je klicala da naj pride neke čevlje pogledat pa ni bil razpoložen ker ga je tako glava bolela. In je stal sredi trgovine in vpil da ne more ker mu razbija v sencah. Adijo pamet jaz sem skor crknala od smeha. Pa ta tip se celo v privat life dejansko obnaša kot največja zvezda. Pa kolko je on sploh star? Ker zgleda mu največ 16 let. :roll:
Uporabniški avatar
Angel girl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 5. 12. 2006
Kraj: Izbrisana land

Neprebrana objavaNapisal/-a Angel girl » 13. Sep. 2007 12:58

Mislim da je on star tam nekje 23? Ne vem sicer od kje mi ta podatek v glavi ampak tako se mi zdi. A kdo ve za zihr?

Jaz še vedno enostano NE morm pozabit, ko je bil on enkrat na eni oddaji na A kanalu prikazan kot en tak jolde da konec. V neki beli obleki k je vse frfotal od njega je prišel tko kao glamurozno po nekih štengah in valda pol kr neki govoril. Ampak najlepši del je bil to, ko je ponosno pokazal kako se on napudra pred nastopom :rofl: Prvleku je ven en Manhattan puder in se tko lepo uredil :lach: To mi ne gre iz glave ko se nanga spomnim. Aja, pa to je bilo kar nekaj let nazaj.
Uporabniški avatar
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 14. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jemina » 20. Sep. 2007 17:17

Zj že za rože za poroko fehta, da bo zmanjšal stroške :roll:
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
Uporabniški avatar
buffy-ann
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a buffy-ann » 20. Sep. 2007 17:40

Angel girl napisal/-a:
Mislim da je on star tam nekje 23? Ne vem sicer od kje mi ta podatek v glavi ampak tako se mi zdi. A kdo ve za zihr?

Kolko vem 22. :) Saj ne da bi blo pomembno ... :D

Neka ti Bog podari krila
neka ti nebo podari spas
da pjevaš, pjevaš svima
da zauvijek čuju tvoj glas

Toše R. I. P.

Uporabniški avatar
tracie
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 5. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a tracie » 25. Sep. 2007 17:56

Naj samo omenim, da ima Murko trenutno na Planetu mms blog. :) Ta tip je dejansko čuden, pomoje se niti ne dela več :)
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 5. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a densy » 25. Sep. 2007 18:31

Angel girl napisal/-a:Mislim da je on star tam nekje 23? Ne vem sicer od kje mi ta podatek v glavi ampak tako se mi zdi. A kdo ve za zihr?

Jaz še vedno enostano NE morm pozabit, ko je bil on enkrat na eni oddaji na A kanalu prikazan kot en tak jolde da konec. V neki beli obleki k je vse frfotal od njega je prišel tko kao glamurozno po nekih štengah in valda pol kr neki govoril. Ampak najlepši del je bil to, ko je ponosno pokazal kako se on napudra pred nastopom :rofl: Prvleku je ven en Manhattan puder in se tko lepo uredil :lach: To mi ne gre iz glave ko se nanga spomnim. Aja, pa to je bilo kar nekaj let nazaj.

jest si bom tut ta pudr za zmer zapomnla + enkrat (pomoje na tv paprika), ko je peku sladico "lepi damjan" :rofl:
Uporabniški avatar
Josephina
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 20. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Josephina » 25. Sep. 2007 19:19

*MissTweety*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 19. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *MissTweety* » 25. Sep. 2007 19:45

:rofl: that's all can say or do, just :lol:

Model pač išče pozornost, in žalostno je, da jo najde.
Zdele sm se spomnala, je blo tud 1x na TV Paprika, neka oddaja, ko je mel nek intervju, pa je bla tema o plesu, pa je on začel "Sej to tak vsi vemo da dobr plešem..." joj,joj :D :D
Uporabniški avatar
*cosmic girl
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 3. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *cosmic girl » 25. Sep. 2007 20:38

samo jst res še vedno ne razumem, kako ga lahko tudi mediji tako izpostavljajo... mislim, pa duo Platin sta njegova producenta.... sej ne, da sta mi kul, sam vseeno si ne bi mislila, da bi šla njega producirat...pa če je še tok keša...tip je tako usekan...ampak dejansko ga vabijo na zabave in je vedno v družabni kroniki... ni čudno da si je tako dvignu ceno... joj, nisem nasilen človek, ampak njega bi pa res tepla :wink:
Uporabniški avatar
tracie
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 5. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a tracie » 27. Sep. 2007 0:23

Haha, ni ravno treba pretepati štajerskega slavčka :lol: sicer bi se pa pri nas našlo veliko "estradnikov" ki so se na podoben, brezumen način pribili na sceno. Murko je pač šolski primer :D
Uporabniški avatar
*cosmic girl
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 3. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *cosmic girl » 27. Sep. 2007 11:57

ja, pa ne sam šolski, ampak tud najmanj inteligenten primer :P
Uporabniški avatar
keya
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 12. 2005
Kraj: wajt krajna

Neprebrana objavaNapisal/-a keya » 26. Okt. 2007 8:48

ker vem, da ste ga že vse grozno grozljivo pogrešale (:lach:)... here we go again (:roll:): Zaročen in srečen

Katera poroka pa sedaj velja za najbolj pompozno, ohinsploh veliko, v Sloveniji (od tamladga Jankovića morda?) ? & kako za vraga misli on to presečt?? :?
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a metuljčica* » 26. Okt. 2007 8:57

Mogoče je ta poroka kar ena tržna poteza, pač da se govori o njem. Potem bosta pa kao šla narazen ali pa prestavila poroko za nedoločen čas. :roll:

Vrni se na Zvezde

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]