Damjan Murko
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
shiva* - Debatorica
- Na forumu od: 20. 6. 2007
Ne vem mogoče je že blo:
http://www.antena.si/revija/2006/47/glavni+
Kako, s kom in kdaj si zgubil nedolžnost?
Pri štirinajstih, s sošolko, ki se ji ne spomnim imena. Po telovadbi v slačilnici. Zelo mi je žal, da se je to zgodilo brez ljubezni. Zelo na hitro. Niti nisem vedel, kaj se mi dogaja.
če je to res....

http://www.antena.si/revija/2006/47/glavni+
Kako, s kom in kdaj si zgubil nedolžnost?
Pri štirinajstih, s sošolko, ki se ji ne spomnim imena. Po telovadbi v slačilnici. Zelo mi je žal, da se je to zgodilo brez ljubezni. Zelo na hitro. Niti nisem vedel, kaj se mi dogaja.
če je to res....

Zadnjič spremenil shiva*, dne 01. Sep. 2007 18:22, skupaj popravljeno 1 krat.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
^^ OMG! Kak intervju
novinar se prav norčuje iz njega. Sm se pošteno nasmejala ob branju. Hvala ti Damjan, da mi polepšaš dan s svojimi izjavami

novinar se prav norčuje iz njega. Sm se pošteno nasmejala ob branju. Hvala ti Damjan, da mi polepšaš dan s svojimi izjavami

But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
tiasha - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 6. 2004
Sem imal čast ta vikend sedet ene 2 metrčka stran od njega v Kongotu na finalnem izboru za Pesem poletja in mislm ...
Sej niti ne vem kako naj to opišem, ampak ta človek je za umret smešn, kake ma ... za poscat res
Pa kako kontrolira to svojo "žensko" (ki roko na srce zgleda bolj kot ne moški) ... boh ne dej da bi se s kom pogovarjala, ko ji je pa nekdo hotu natočit šampanjec v kozarce je pa Murko taakooojjjj reagiru in pri komaj polovički kozarca je blo dovolj alkohola za njo
Samo mislim, da je dobil izredno resno konkurenco ... Jernej Dermota :unsmajlikbruha:
fuuujjj!!!

Pa kako kontrolira to svojo "žensko" (ki roko na srce zgleda bolj kot ne moški) ... boh ne dej da bi se s kom pogovarjala, ko ji je pa nekdo hotu natočit šampanjec v kozarce je pa Murko taakooojjjj reagiru in pri komaj polovički kozarca je blo dovolj alkohola za njo

Samo mislim, da je dobil izredno resno konkurenco ... Jernej Dermota :unsmajlikbruha:

Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
- Poison Girl
- Kofetarica
- Na forumu od: 26. 1. 2005
Tale Dermot ga pomoje premaga
. Sem se pa v soboto skoraj polulala, ko sem ga gledala na Papriki, ampak no, če tako pogledamo, je dečko prav simpatičen
.
(Sicer je bilo pa zelo grdo, kako so se ostali javno norčevali iz njega-kot da so s tem pokazali svojo zrelost
)

(Sicer je bilo pa zelo grdo, kako so se ostali javno norčevali iz njega-kot da so s tem pokazali svojo zrelost

-
jagodka85 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2006
densy napisal/-a:jagodka85 napisal/-a:Ja ja,t ud o tem smo že govoril ... sam ni mi pa jasn, kk je lh pol ure 200, cela ura pa 600 €. Bo že neki na tem, da je hodu na tisto šolo, omenjeno zgorej
jah pol ga bomo pa dvakrat po pol ure naročl
to je pa pravo gorenjsko razmišljanje

- *SunnyRose*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 9. 2007
dokaz, d uresnici nis(m)o Gorenci tisti "ta škrti" 

-
densy - Cosmofrik
- Na forumu od: 5. 3. 2006
jagodka85 napisal/-a:densy napisal/-a:jagodka85 napisal/-a:Ja ja,t ud o tem smo že govoril ... sam ni mi pa jasn, kk je lh pol ure 200, cela ura pa 600 €. Bo že neki na tem, da je hodu na tisto šolo, omenjeno zgorej
jah pol ga bomo pa dvakrat po pol ure naročl
to je pa pravo gorenjsko razmišljanje
biznis je biznis.. sploh pa če sm gorenjka pa še študent

-
keya - Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 12. 2005
- Kraj: wajt krajna
Baje je "lepi" Damjan pel na fantovščini od Jurija Zrneca - bogi revež
Po poročanju nekega slovenskega tabloida naj bi bilo zanimivo tudi na Zrnčevi fantovščini, kjer je na ženinovo (ne)navdušenje zapel "slavček" Damjan Murko.
vir
Samo ideja za fantovščino je pa dobra

Po poročanju nekega slovenskega tabloida naj bi bilo zanimivo tudi na Zrnčevi fantovščini, kjer je na ženinovo (ne)navdušenje zapel "slavček" Damjan Murko.
vir
Samo ideja za fantovščino je pa dobra

- FemmeFatal
- Kofetarica
- Na forumu od: 24. 11. 2004
A to bo zdej nova moda? Namesto striptizerja/striptizete najames Damjana Murka za entertainment.
Ironija je, da se velik cenej skoz prides.
Ironija je, da se velik cenej skoz prides.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov