Damjan Murko
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
no angel - Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 11. 2004
- Kraj: vzhodno od LJ
sAdie napisal/-a::lach: ne vem, ce je ze blo TO, ampak za umret
Tole je pa res za crknt. Sam je res čista Helena Blagne tale Murko. Ne morš nooo.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
-
slivica - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 1. 2006
O fak ej. Malo se mi je zasmilil zdaj ko sem vidla tale video. Revcek cisto vesel na odru, spodaj pa se folk norca dela. No, saj tud jaz vrjetno ne bi mogla zadrzevati smeha na takem koncertu
Da ne govorim o tistih rokavih na zvonec...
Da ne govorim o tistih rokavih na zvonec...
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
ja petra, men se tud na momente kar mal zasmili.ok sej ne morem rečt da ni grozen, ker je, ampak če se bi nehu tko obnašat in klovna iz sebe delat bi mogoč še kej z njega blo..glasu nima lih slabga...aja pa kšno pesem bolj normalno odpet/napisat, ker nekatere so res groza
drgač pa so zadnjič na radiu antena spraševali folk kdo je damjan murko in res 98% odgovorov je blo v stilu: "a ni to una pederčina? " ; "ja, pa to je un peder", kar se mi je glede na radio zdela zlo nesramna gesta, ker pač radio bi mogu vse izvajalce nekak enako odobravat ne pa da določenim bruko dela.sicer je to govoru folk, ampak men se je zdel useen nesramno da so to objavl. paris hilton pa poveličujejo pa ni nč boljša od murkota.
drgač pa so zadnjič na radiu antena spraševali folk kdo je damjan murko in res 98% odgovorov je blo v stilu: "a ni to una pederčina? " ; "ja, pa to je un peder", kar se mi je glede na radio zdela zlo nesramna gesta, ker pač radio bi mogu vse izvajalce nekak enako odobravat ne pa da določenim bruko dela.sicer je to govoru folk, ampak men se je zdel useen nesramno da so to objavl. paris hilton pa poveličujejo pa ni nč boljša od murkota.
-
ciber_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 6. 2005
^^
Jagodka se tvoja ljubezen do njega ohladila? Malo te hecam..
Jagodka se tvoja ljubezen do njega ohladila? Malo te hecam..
-
LARIKA - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 2. 2005
jagodka85 napisal/-a:Ja, larika ga ma lh sam zase, jst ga res ne rabm več
LOOOL izdajalka zdej ga pa men turiš
Jao ne morem si pomagat ampak vsakič ko vidim njegovo fotko ali slišim da kjerkoli "poje" si ne morem pomagat, da se ne režim ko en pečen mačk
Ženske moramo biti lepe, da nas moški ljubijo, in neumne, da lahko ljubimo njih.
Coco Chanel
Coco Chanel
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov