Damjan Murko
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Angel girl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 12. 2006
- Kraj: Izbrisana land
On bo zihr naredu tak pomp iz svoje poroke, pa ful enih tekevizij in cajtngov povabu, jasno vse v zameno za denarce. In itak vsi kokr so butasti mu bojo plačal, ker mi vse hočmo brat o njem - in to je dejstvo.
Sem pa v Novi tudi zasledila, da je bil na rojstnodnevni zabavi od Rebeke Dremelj, torej zgleda da le ima zvezdniške prijatelje
Sem pa v Novi tudi zasledila, da je bil na rojstnodnevni zabavi od Rebeke Dremelj, torej zgleda da le ima zvezdniške prijatelje
-
plesalčica - Komunikatorka
- Na forumu od: 30. 12. 2006
- Kraj: heaven,tretji oblaček na južni strani
ej kokice,a si predstavljate njuno poroko...on ves načičkan s pudrom,v bleščeče beli obleki,ona taka kot vedno...in potem totalna zmeda !!!
duhovnik bi bil majčkeno starejši,slabo bi videl,ker bi imel težave z dioptrijo...in glej ga zlomka...kdo je ženin in kdo nevesta???
Damjan pa pocukran,kot je, bi zažvrgolel: res sem srečen,da sem moški....oprosti Damjan,ampak res si preveč baba
duhovnik bi bil majčkeno starejši,slabo bi videl,ker bi imel težave z dioptrijo...in glej ga zlomka...kdo je ženin in kdo nevesta???
Damjan pa pocukran,kot je, bi zažvrgolel: res sem srečen,da sem moški....oprosti Damjan,ampak res si preveč baba
...itak mi vse diši po tebi...
- Maudisa
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 8. 2006
^^
ta je pa dobra..ziher Murko že zdaj več časa preživi v kopalnici kot pa ˝njegova˝ ženska.Kolko kremic pa pudrov mora imet.Pa kolk časa porabit,da se vse to naliči.Ona pa tud mora met fajn plačano,da je z njim.Al pa nima nič v glavi.
ta je pa dobra..ziher Murko že zdaj več časa preživi v kopalnici kot pa ˝njegova˝ ženska.Kolko kremic pa pudrov mora imet.Pa kolk časa porabit,da se vse to naliči.Ona pa tud mora met fajn plačano,da je z njim.Al pa nima nič v glavi.
-
dumbo - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 12. 2004
- Kraj: ko prideš not - levo :)
Poleg dražbe so bili navzoči priča še karaokam, ki jih je odprl Damjan Murko, ki je množici končno dokazal, da res nima pevskega talenta.
Vir: http://trendi.siol.net/default.aspx?sit ... id=0&pgn=1
Bil je navaden dan in Marko Polo je odšel odkrivat Kitajsko. Kaj boš počel ti?
-
pikapolonica444 - Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 7. 2007
- Kraj: Celje
mislim, sam poglejte to sliko!!! Besede so odveč
kekec
-
ŽuŽa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 11. 2006
IZABELA napisal/-a:Sem tud jaz hotla to napisat, sem glih prižgala tv. Kokr vem, bo vsak dan ta teden kao voditelj in bo mel v gosteh znane slovence. Evo, gledam par sekund, SMEH !!!!
Pa shittt no Pr ns doma pa nimamo Tv Paprike Zdej pa ne bom mogla Damjančka gledat ...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov