Damjan Murko
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
mary-kate and ashley bigg - Kofetarica
- Na forumu od: 13. 5. 2006
ta tip bo naredu eno veliko napako in se poroču samo zato, da dokaže širni sloveniji, da ni gej.
-
ženska - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 10. 2005
- Kraj: Prelepa Gorenjska
mary-kate and ashley bigg napisal/-a:ta tip bo naredu eno veliko napako in se poroču samo zato, da dokaže širni sloveniji, da ni gej.
Se strinjam ... Ravno ga je njegov manager obdeloval, zdaj pa poroka z žensko???
-
Anxious - Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 2. 2007
- Kraj: Bela Ljubljana
js definitivno bom A vi se ne boste? Če se bo najlepši moški ki nam je praktično na dosegu roke poročil. Whos the lucky lady btw?
Evo haha. S sošolko sva vadli za maturo pač besedilne vrste pa mam lih na kompu vabilo k se mi ne da pisat na roke:
V imenu samozaložbe Damjan Murko se vabim na svoj koncert, ki se bo odvijal dne 14.9. 2007 v sklopu prireditve Kekčeve ukane na bližnjem otroškem igrišču.
Skupaj s seboj se bom zabaval vse do poznih dopoldanskih ur. Program bo med drugim obsegal lepotilno delavnico kjer se bom lahko po mili volji izživljal nad svojim obrazom. Na dosegu roke bo tudi zabaviščni park z gugalnicami, ki so v dokaj slabem stanju.
Za konec bom zapel svojo najznamenitejšo skladbo "Srečen sem ker sem moški".
V upanju , da se bom utegnil udeležiti ponavadi praznega prizorišča se lepo pozdravljam.
Vabljen,
Sam svoj Damjan Murko
Evo haha. S sošolko sva vadli za maturo pač besedilne vrste pa mam lih na kompu vabilo k se mi ne da pisat na roke:
V imenu samozaložbe Damjan Murko se vabim na svoj koncert, ki se bo odvijal dne 14.9. 2007 v sklopu prireditve Kekčeve ukane na bližnjem otroškem igrišču.
Skupaj s seboj se bom zabaval vse do poznih dopoldanskih ur. Program bo med drugim obsegal lepotilno delavnico kjer se bom lahko po mili volji izživljal nad svojim obrazom. Na dosegu roke bo tudi zabaviščni park z gugalnicami, ki so v dokaj slabem stanju.
Za konec bom zapel svojo najznamenitejšo skladbo "Srečen sem ker sem moški".
V upanju , da se bom utegnil udeležiti ponavadi praznega prizorišča se lepo pozdravljam.
Vabljen,
Sam svoj Damjan Murko
-
Ange|ina - Komunikatorka
- Na forumu od: 26. 8. 2004
- Kraj: Pred tipkovnico in ekranom :)
Frenkie napisal/-a:Jao tale tema je po št. postov druga najbolj obiskana tema v Cosmo zvezdah Pred njim je samo še tema od britney spears.
popravljam te.. še atomic harmonik so pred britney
sicer pa.. učer sm gledala zadnje minute finalne oddaje postani superzvezda al karkol že je tist sranje na net tv biu.. pa sm od useh podnov od slovenskih glasbenikov pogrešala samo še njega.. slavčka, ki je prehitel s svojim slavčkanjem samega originalnega slavčka Alfija Nipiča.. jao.. in v oddaji so ustvarl še eno bedno glasbeno skupino, ki bo sexy damjanu delala konkurenco.. aja.. sj mogoče ga pa zato ni blo??
Angie
Aye papi eres tan grande y tan duro, Y me lo da tan bueno, Tu eres mi pecado mortal, Coje lo otra vez!!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov