Damjan Murko
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
mary-kate and ashley bigg - Kofetarica
- Na forumu od: 13. 5. 2006
zadnjič sem bla na murkotovem koncertu. ful sem se zrihtala pa vse... pa za čist brezveze... ker ko sm prišla tja ni blo nikjer nobenga. sam murko in ene pet otrok okol njega.
- Frenkie
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 2. 2006
- Kraj: Ljubljana
Jao tale tema je po št. postov druga najbolj obiskana tema v Cosmo zvezdah Pred njim je samo še tema od britney spears.
-
MilkyWay - Cosmopsiho
- Na forumu od: 1. 3. 2007
- Kraj: ...en tu corazón..
mary-kate and ashley bigg napisal/-a:zadnjič sem bla na murkotovem koncertu. ful sem se zrihtala pa vse... pa za čist brezveze... ker ko sm prišla tja ni blo nikjer nobenga. sam murko in ene pet otrok okol njega.
ej šit škoda k me ni blo bi lhko bla u prvi vrsti!!
-
LARIKA - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 2. 2005
mary-kate and ashley bigg napisal/-a:zadnjič sem bla na murkotovem koncertu. ful sem se zrihtala pa vse... pa za čist brezveze... ker ko sm prišla tja ni blo nikjer nobenga. sam murko in ene pet otrok okol njega.
In dejansko si se uredila zanj?!? OMG ne morem verjet nooooo polulala se bom no,...
A misliš, da te je opazil v tej nepregledni množici ljudi?
Ženske moramo biti lepe, da nas moški ljubijo, in neumne, da lahko ljubimo njih.
Coco Chanel
Coco Chanel
-
mary-kate and ashley bigg - Kofetarica
- Na forumu od: 13. 5. 2006
ja, itaaak da me je opazil. dve uri sem se sam zanjga rihtala. zdelo se mi je, da so se najine oči za trenutek ujele... samo za trenutek.. in v njegovih se je zalesketala iskrica. in potem mi je poklonil pesem "srečen sem, ker dekle ob mojem pogledu zardeva". ostala množica je pa mahala z zastavcami, na kerih so bli gor srčki narisani.
- ShopGirl
- Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 6. 2007
- Kraj: Kranj
Kapo dol osebi, ki se s svojo pojavo in izjavami poniža pred celotno Slovenijo, ki se okliče za prvega slovenskega slavčka, obtoži Natalijo da ga izkorišča za svojo prepoznavnost in doseže da ravno zaradi tega VSI govorimo o njem...pa čeprav negativno Sej veste...sam da si opažen in da se govori o teb...pa ni važno če lepo al grdo
Bravo Murko - konc koncev sploh nisi tok neumen
Bravo Murko - konc koncev sploh nisi tok neumen
-
cotkica - Debatorica
- Na forumu od: 23. 7. 2004
danes sem gledala Dannyjeve zvezde na netTV (ponovitev) in je bil Murko gost.
Upam, da je tole nova novica in da še ne veste: napovedal je da se bo poročil z Majo. Ampak datuma nam pa še ne razkrije. Danny mu je prerokoval iz kart in jima napovedal uspešno zvezo.
Kaj naj rečem, čestitam Damjan sedaj se boš končno opredelil Ampak dokler ne vidim poroke, ne bom verjela. ahahahaha
Upam, da je tole nova novica in da še ne veste: napovedal je da se bo poročil z Majo. Ampak datuma nam pa še ne razkrije. Danny mu je prerokoval iz kart in jima napovedal uspešno zvezo.
Kaj naj rečem, čestitam Damjan sedaj se boš končno opredelil Ampak dokler ne vidim poroke, ne bom verjela. ahahahaha
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov