Damjan Murko
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Elizabetka
- Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 6. 2005
- Kraj: Lj
kaj ,če bi šle res na koncert sigurno ima že polno oboževalk sam ,da ga slišim kako poje
-
Prima. - Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 9. 2005
Angel girl napisal/-a:Ja dj morš se pozanimat o tem hudem čudežnem dečku s pudri. Kerga mislet da uporablja, Max Faktor, Loreal?
Gremo mu poslat na Fan club če nam lahk zrihta kake vstopnice za njegov gala koncert, al pa na E+ če gremo lahko na večerjo z njim, Haha si predstavlate, jst bi umrla od smeha. Pomoje bi mogl rešilca poklicat
dej to pa morš pisat na E+ ti bo še kako maskaro posodu ti svetovau itd. Sam ta je bla dobra glede rešilca sam kr priznaj da bi ga mogl klicat zato k bi se ti tk dopadu da te srce nebi obogalo več Pa ka si ja mal nor, kje se ja ta najdu? sam un misl da je supr sexy najbol adijo mi je pa to da je nov cd nasloviu SREČEN SEM DA SEM MOŠKI
- Elizabetka
- Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 6. 2005
- Kraj: Lj
100% kopija madame-helene(neverjetno)
- Applebitecc
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 12. 4. 2005
Hellou, zdaj sem ga gledala na E+. Res je karikatura...
Sej bi ful rada povedala, pa ne znam v besede spravit, kaj si o njem mislim...
Sej bi ful rada povedala, pa ne znam v besede spravit, kaj si o njem mislim...
-
~škratk štunfk~ - Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 10. 2005
- Kraj: življenje..
jooj..k sm ga vidla na e+ sm že predn je udpru usta bruhnla..pol p še ta njegou glas...joooj....helena blagne..prou zares..(brez čupe)
umiram.</3
-
dumbo - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 12. 2004
- Kraj: ko prideš not - levo :)
Ima več pudra in lipglosa na sebi, kot pa jaz, ko grem ven
Si ga predstavljate, da bi se / se bo čez kako leto, dve, tri nekdo za njim drl: "Ati, jaz bi sladoled", "ati, grema se igrat"
Bil je navaden dan in Marko Polo je odšel odkrivat Kitajsko. Kaj boš počel ti?
-
tjashika_ - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 11. 2005
- Kraj: celje
sori sam večga pedra še nism vidla...dobesedn če smo se enkrat s kolegico pelale z vlakom pa tk sedi en sedež uzadi ta damjan pa se je menu z eno kolegico (prou tist pedrsk talking)...pa tk sm bla proti njem ubrnjena pa se moja frendica začne u puno režat...jst sm res missla d se baba za mano men...pa se obrnm...pa vidm tega pedra za mano,...jst sm se tk začela režat d me je skor iz sedeža dol vrgl...hehe
¤Hi.EaT Me *=)¤
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov