Damjan Murko
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Angel girl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 12. 2006
- Kraj: Izbrisana land
Se bo res poročil? Madona, če bo pa to res, pol pa ta poroka definitivno prekaša poroko Helene Blagne
-
*_nincy_* - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 2. 2006
http://www.tocnoto.si/?a=clanek&id=4953
Evo tukaj je dokaz da se bo poročil ĐIZS temu pa sam šus v glavo...katastrofaln je...sicer ta Maja sploh ne zgleda slabo na videz ampak kaj ta punca razmišla me pa tut zanima(če sploh kaj)
Evo tukaj je dokaz da se bo poročil ĐIZS temu pa sam šus v glavo...katastrofaln je...sicer ta Maja sploh ne zgleda slabo na videz ampak kaj ta punca razmišla me pa tut zanima(če sploh kaj)
najprej imej sebe rad in potem te bodo imeli tudi drugi
-
*Sparks* - Komunikatorka
- Na forumu od: 13. 9. 2005
*_nincy_* saj veš, iste sorte ptiči skup letajo! Pomoje je tud ona prov posebna perla.. Zgolj ugibam pač.
Ampak jaz še vedno ne dojamem čist dobr - a vi mislte da je njegova samohvala zgolj marketinška poteza in samopromocija al je tip res tok vase zaljubljen da take prbija? Za kšne sem zihr da so zgolj promocija, ampak se mi pa tudi zdi da se ima večkrat resnično za cvet in ponos slovenske estrade!
Ampak jaz še vedno ne dojamem čist dobr - a vi mislte da je njegova samohvala zgolj marketinška poteza in samopromocija al je tip res tok vase zaljubljen da take prbija? Za kšne sem zihr da so zgolj promocija, ampak se mi pa tudi zdi da se ima večkrat resnično za cvet in ponos slovenske estrade!
- FemmeFatal
- Kofetarica
- Na forumu od: 24. 11. 2004
Sicer mislim, da mnoge misice ipd. uporabljajo narejeno neumnost v promocijske namene. No, nekaterim se tudi ni treba ravno delat.
Resno, ampak res RESNO pa dvomim, da je kdo sposoben igrat nekoga tako zabitega in samovsecnega kot Murko. Ce je to, kar pocne, igra, predlagam nominacijo za Oskarja, ker je Hanks mulo proti njemu.
Resno, ampak res RESNO pa dvomim, da je kdo sposoben igrat nekoga tako zabitega in samovsecnega kot Murko. Ce je to, kar pocne, igra, predlagam nominacijo za Oskarja, ker je Hanks mulo proti njemu.
-
L°AbeiLLe - Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 5. 2007
FemmeFatal napisal/-a:Resno, ampak res RESNO pa dvomim, da je kdo sposoben igrat nekoga tako zabitega in samovsecnega kot Murko. Ce je to, kar pocne, igra, predlagam nominacijo za Oskarja, ker je Hanks mulo proti njemu.
Se strinjam. Poleg tega pa tud če bi šlo za igranje - nihče z zdravo pametjo ne bi na tak banalen način iskal pozornosti.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov