Damjan Murko
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
mary-kate and ashley bigg - Kofetarica
- Na forumu od: 13. 5. 2006
damjan je ful lušn... . pa še ful dobr poje. Mislm vsaj uni spoti k sm jih jst vidla ... besedilo so ful lepa in globoka pa še ful se ujemajo s sceno u spotih... a kera ve kje bi se dal dobit kkšn plakat od njega?
- Nadine
- Kofetarica
- Na forumu od: 3. 7. 2005
_Petra_ napisal/-a:Pri frizerju sem ravno vidla Novo in mi je postalo slabo. Pa kaj temu ni jasno? Oz. boljse vprasanje: Kaj ni jasno njegovi punci?
In potem dajo not sliko, ko se z jeziki lupckata... Goodbye moja vecerja...
hahaha, men je prov smešn k očitno tok hoče dokazat da kao ni peder.... dobr sej mogoče res ni, sam zgleda in obnaša pa se tko!
-
..aNia*. - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 2. 2007
mary-kate and ashley bigg napisal/-a:damjan je ful lušn... . pa še ful dobr poje. Mislm vsaj uni spoti k sm jih jst vidla ... besedilo so ful lepa in globoka pa še ful se ujemajo s sceno u spotih... a kera ve kje bi se dal dobit kkšn plakat od njega?
a si ti čist resna??
Don''t care what people say, just follow your own way...
-
ne nisem, he he.. sm mislna, da je iz posta razvidno, da je zajebancija.
drugač sm pa zanč vidla en njegov spot. nekje u enem gozdu pa sončne špegle ma gor, pol pa poje o luni in o noči ... pa še ena ženska zravn in oba sta ful fušala. jst se resno sprašujem, a ma on kakšno oboževalko, starejšo od 11 let.
drugač sm pa zanč vidla en njegov spot. nekje u enem gozdu pa sončne špegle ma gor, pol pa poje o luni in o noči ... pa še ena ženska zravn in oba sta ful fušala. jst se resno sprašujem, a ma on kakšno oboževalko, starejšo od 11 let.
-
inaa - Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 11. 2005
- Kraj: tu pa tam
Nadine napisal/-a:_Petra_ napisal/-a:Pri frizerju sem ravno vidla Novo in mi je postalo slabo. Pa kaj temu ni jasno? Oz. boljse vprasanje: Kaj ni jasno njegovi punci?
In potem dajo not sliko, ko se z jeziki lupckata... Goodbye moja vecerja...
hahaha, men je prov smešn k očitno tok hoče dokazat da kao ni peder.... dobr sej mogoče res ni, sam zgleda in obnaša pa se tko!
NE ON 100% NI PEDR ker geji so resss najbl kul osebnosti, vsaj kar jih js poznam (4)
Zivljenje je piskotek!
-
haha, tale intervju me je nasmejal do konca
http://www.antena.si/revija/2006/47/glavni
http://www.antena.si/revija/2006/47/glavni
-
LARIKA - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 2. 2005
g00fy_qa napisal/-a:Yancha napisal/-a:Po moje je tale bjonda zavohala dnar...al jo je pa podkupu,da z njim okol hod in jo ima za ''imidž'' .
Ah punce, pa on je ja mačo! Pa še Slavček mu pravijo... pravi magnet za bejbe (...brez dobrega okusa, z očitno slepoto in 100% naglušnostjo).
LOOOOOOL pa ne moreš noooo
p.s. ne delaj se norca iz našega (beri mojega) sanjskega moškega te bom kr okol kepe
Ženske moramo biti lepe, da nas moški ljubijo, in neumne, da lahko ljubimo njih.
Coco Chanel
Coco Chanel
-
ciber_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 6. 2005
LARIKA napisal/-a:Ciber stara fora in nalimana že kar nekaj strani nazaj ampak še vedno zažiga
Nisem gledala nič nazaj
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov